Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν όλοι οι άνθρωποι έβγαζαν το σκασμό και  ήταν της άποψης "deal with it" , η γη θα ήταν ακόμα επίπεδη στηριζόμενη σε κολώνες.

(Ατυχέστατο το παράδειγμα.Σε σύναξη χουντικών άμα θέλεις πας,στο στρατό όχι.)

• Απαντ. 165
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αν όλοι οι άνθρωποι έβγαζαν το σκασμό και  ήταν της άποψης "deal with it" , η γη θα ήταν ακόμα επίπεδη στηριζόμενη σε κολώνες.

post-397035-0-86076400-1464449757_thumb.png

Δημοσ.

ναι ρε γαμωτο, εμεις οι gay το χουμε παρακανει πια. καλα κανουν και μας ταραζουν τα παπαρια κατι συντηρητικοι βρωμοβλαχοι. τετοια και χειροτερα θελουμε να στρωσουμε!

Χαχαχα,ταδε εφη προοδευτικος γκει που στο δικο του κεντρο του δικου του σύμπαντος αφορα το ταγμα αν τον παιρνει και βαρανε παλαμακια στην πρωινη για να νιωθει αποδεκτός,βρες τα με τα κομπλεξ σου ψηλε,γιατι οπου και να βρεθεις μισο κιλο common sense θα σου χρειαστει.

• Like 6
Δημοσ.

Εγω δεν μπορω ακομα να καταλαβω το νοημα του θρεντ. Εισαι γκει. Και; Γιατι αυτο να σε ξεχωριζει απο τους υπολοιπους φανταρους; Ξερεις τι κανει ο καθενας στο κρεβατι του; Οχι. Δικαιωμα σου ειναι να εξιστορεις ο,τι κανεις με τον γκομενο σου, δικαιωμα τους ειναι να μη γουσταρουν να το ακουσουν ή αυτο που θα ακουσουν να το θεωρησουν αστειο. Δικαιωματα εχουν και οι δυο πλευρες. Ο,τι θες το βγαζεις στη φορα, ο,τι θες το κρατας κρυφο. 

Πιστευεις οτι θα αντιμετωπισεις προβλημα αν εισαι σε μοναδα με βλαχους/απολιτιστους/ομοφοβικους; Βγαζεις το σκασμο. Ειναι σα να πας σε reunion χουντικων και να δηλωνεις κομμουνιστης και να προσπαθεις να πεισεις γιατι ειναι σωστος ο κομμουνισμος. Θα αντιμετωπισεις προβληματα; Φυσικα αλλα ετσι ειναι το περιβαλλον, deal with it.

Σορρυ κιολας αλλα μου φαινεται σαν να θελεις να εχεις προβληματα ισα για να διαμαρτυρηθεις μετα. Αν εισαι σωστος, θα ειναι σωστοι απεναντι σου. Αν δεν φερεσαι καλα ή δεν σεβεσαι τη σεξουαλικοτητα των αλλων, δεν θα σεβονται κι αυτοι τη δικια σου. Κι αυτος ο κανονας ισχυει και στην κοινωνια, οχι μονο στο στρατο

Σε μια τέλεια κοινωνία όπου όλοι θα είχαν τα ίδια δικαιώματα και υποχρεώσεις, έτσι θα ήταν όντως.

Σε αυτήν που ζούμε τώρα όμως, το κείμενο αυτό απλά δεν είναι ρεαλιστικό και ηθελημένα ή άθελα αγνοεί την πραγματικότητα.

Ήδη τους γκέι, για να μην το πάμε παραπέρα σε τρανς κτλ., στην ελληνική κοινωνία στην καλύτερη τους "ανέχονται", στην χειρότερη τους σπάνε στο ξύλο επειδή έτυχε να περάσουν από δίπλα τους. Στον στρατό έχεις ένα ακόμα μεγαλύτερο άγχος καθώς ούτε τα φιλαράκια σου έχεις, είσαι ένας άγνωστος μεταξύ αγνώστων τουλάχιστον στην αρχή και γενικά δεν έχεις ιδέα το τι άτομο θα κοιμάται δίπλα σου το βράδυ.

Είναι λογικότατο να αγχώνεται και να ρωτάει κάποιος το τι θα 'πρεπε να περιμένει. Όταν υπάρχει ενδεχόμενο κάποιος τρελός με το καλημέρα να σε σπάσει στο ξύλο ή να σε ξεφτιλίσει επειδή έτσι του 'ρθε και έτσι ξέρει ότι κάνουν οι σωστοί άντρες στο τσοπανοχώρι του, τότε είναι λογικό να θες να μάθεις τι πιθανότητες έχεις να συμβεί κάτι τέτοιο ή αν γενικά τα πράγματα είναι ανεκτά.

Αυτά τα "μην μας χώνεις το γκειλίκι στην μούρη μας", και "ωχ αδερφέ, μάλλον θέλεις να δημιουργηθούν προβλήματα για να γκρινιάζεις μετά" είναι τελείως υποκριτικά. Δεν είπε ότι το αγαπημένο του φαγητό είναι το παστίτσιο και τι πρόβλημα θα του δημιουργήσει αυτό με τους άλλους φαντάρους. Ανέφερε κάτι το οποίο σε παρόμοια άτομα έχει κοστίσει την ζωή τους. 

Το να λέμε "άμα είσαι σωστός εσύ κανένα πρόβλημα δεν θα 'χεις, δεν καταλαβαίνω το νόημα του τόπικ" ή "νταξ, έτσι είναι το περιβάλλον, θα έχεις πρόβλημα, τι να κάνουμε, deal with it" όχι απλά δεν βοηθάει σε κάτι, αγνοεί το ίδιο το πρόβλημα.

"Αν δεν σέβεσαι την σεξουαλικότητα των άλλων" και "αν εσύ τους προκαλείς και του λες ότι είσαι γκέι"...Δεν έχω μπορέσει ποτέ να καταλάβω πως κάποιος λέει σοβαρά αυτά τα πράγματα, πιστεύει δηλαδή ο άλλος ειλικρινά και θεωρεί ότι είναι λογικότατο και δημοκρατικότατο να πρέπει απλά να το βουλώνει κάποιος ομοφυλόφιλος ή να λέει ψέμματα για τις προτιμήσεις του αν τον ρωτάνε, αλλιώς προκαλεί και δικαίως θα τα ακούσει μετά. Μόνο έτσι σέβεται τους άλλους. Εν τω μεταξύ ο διπλανός του που δεν σταματάει να μιλάει για γκόμενες και το τι έχει φάει, φανταστικό ή μη, έχει κάθε δικαίωμα και ούτε προκαλεί, ούτε κουράζει, είναι "φυσιολογικός" εξάλου, μην τρελαθούμε κιόλας!

• Like 2
Δημοσ.

Πάντως, όλοι οι ετεροφυλόφιλοι που εναντιώνεστε, στον ομολογουμένως ρόλο martyr που θέλει να πάρει ο ΟΡ, σκεφτείτε την δικιά σας αντίδραση εάν φυσικές επιλογές σας τις είχε κατατάξει η κοινωνία ως λάθος.

Προφανέστατα δεν είναι ο στρατός το μέρος για τέτοια αλλαγή, αλλά και η αντίδραση του ΟΡ είναι κατανοητή.

• Like 1
Δημοσ.

Τι σκτ με τσιμεντα μιλαμε εδω μεσα...λες κ τον στρειτ που μας τα κανει τσουρεκια δεν τον πανε τρενο...μογγολιζειν 4δεγουιν

• Like 1
Δημοσ.

Ειμαι 22 και πριν 5 μηνες βγηκα από την ντουλαπα και γενικα εχω αποφασισει απο δω και περα να ζω τελειως out. Καλοκαιρακι ομως μπαινω φανταρος και εχω ενα μικρο αγχος. Εσεις οι παλιοι τι με συμβουλευετε να κανω? Γενικα υπαρχει καθολου ανεκτικοτητα στον στρατο για κατι τετοιο? ΔΕΝ ΤΡΟΛΑΡΩ

Ευαισθητοι και μικροι σε ηλικια στο στρατο περνανε χαλια τις περισσότερες φορές και πέφτουν  θύματα μπουλινγκ, αυτο εμενα μου εχει δειξει η εμπειρια γενικα. 

Εσυ τώρα αν πας εκει με σκοπο να τους πεις "παιδια γεια σας ειμαι ομοφυλοφιλος αλλα δεν τρεχει κατι ", πολυ απλα να περιμενεις αντιδρασεις εναντιον σου.

Επισης να ξερεις οτι σε τετοια θεματα δεν υπαρχει και ανοχη απο τα στελεχη ειδικα αν πεσεις σε στρατοκαβλους και πας με σκοπο να προκαλεις... Εμας ο διμοιρητης μας απο τις 100 λεξεις που μας ελεγε οι 99 ηταν π00τσ0ς, μ00νια, @ρχ!δι@ και γενικά σε εξευτελιζε με τον τροπο του οταν ηθελε.

Επομένως κρατα για τον εαυτο σου το τι κανεις στο κρεβατι σου και την "επανασταση" που θες να φερεις στο στρατευμα. Το γιατί έχουν έτσι τα πράγματα ή αν διαφωνεις με αυτο ειναι αλλη ιστορια.

Γενικα το περιβαλλον στο στρατο ειναι έτσι και λογικό κυρίως στο κέντρο που μαζεύεται κάθε καρυδιάς καρύδι.

Δημοσ.

αφήστε τον να έχει κόμπλεξ να πάει εκεί 9 μήνες με το φόβο "και αν καταλάβουν ότι είμαι γκέι και γίνει το ...τάδε ή το ....τάδε" και μετά από 9 μήνες να ξαναμπεί ινσομνια-μπλα μπλα και να μας πει "παιδιά τζάμπα ανησυχουσα, το έμαθαν ότι είμαι γκέι αλλά δεν έγινε τίποτα" εσύ θα χάσεις 9 μήνες απτή ζωή σου φιλαρακο ο στρατός είναι εξάσκηση ,πειθαρχία και αφοσίωση στη πατρίδα σου και προετοιμασια για πόλεμο δεν είναι κουτσομπολιστικες εκπομπές τύπου Φ&Μ live και τατιανα στεφανίδου να λένε τετοια

Δημοσ.

Μπορει να αλλαξει τιποτα; Οχι. Τοτε πρεπει να κανει ο,τι μπορει για να κανει τη ζωη του καλυτερη. Αν θελεις εθελοντικα να μαυρισεις την καθημερινοτητα σου για να το παιξεις μαρτυρας, καν'το. Εγω δεν θα το εκανα...

• Like 1
Δημοσ.

Εγω δεν μπορω ακομα να καταλαβω το νοημα του θρεντ. Εισαι γκει. Και; Γιατι αυτο να σε ξεχωριζει απο τους υπολοιπους φανταρους; Ξερεις τι κανει ο καθενας στο κρεβατι του; Οχι. Δικαιωμα σου ειναι να εξιστορεις ο,τι κανεις με τον γκομενο σου, δικαιωμα τους ειναι να μη γουσταρουν να το ακουσουν ή αυτο που θα ακουσουν να το θεωρησουν αστειο. Δικαιωματα εχουν και οι δυο πλευρες. Ο,τι θες το βγαζεις στη φορα, ο,τι θες το κρατας κρυφο. 

Πιστευεις οτι θα αντιμετωπισεις προβλημα αν εισαι σε μοναδα με βλαχους/απολιτιστους/ομοφοβικους; Βγαζεις το σκασμο. Ειναι σα να πας σε reunion χουντικων και να δηλωνεις κομμουνιστης και να προσπαθεις να πεισεις γιατι ειναι σωστος ο κομμουνισμος. Θα αντιμετωπισεις προβληματα; Φυσικα αλλα ετσι ειναι το περιβαλλον, deal with it.

Σορρυ κιολας αλλα μου φαινεται σαν να θελεις να εχεις προβληματα ισα για να διαμαρτυρηθεις μετα. Αν εισαι σωστος, θα ειναι σωστοι απεναντι σου. Αν δεν φερεσαι καλα ή δεν σεβεσαι τη σεξουαλικοτητα των αλλων, δεν θα σεβονται κι αυτοι τη δικια σου. Κι αυτος ο κανονας ισχυει και στην κοινωνια, οχι μονο στο στρατο

1. η ομοφοβια δεν ειναι δικαιωμα, ειναι φασισμος δηλαδη καταπατηση βασικων ανθρωπινων δικαιωματων

2. το ελλαδισταν ειναι για τον πεοντα ακριβως επιδη βγαζουμε τον σκασμο(ακομα και in οταν ημουν δεν ανεχομουν καμια μορφη μορφη διακρισης ποσο μαλλον τωρα)

3. δεν εχω κανενα θεμα ουτε φοβαμαι. το point του thread ειναι απλα για να ξερω τι θα βρω μπροστα μου οχι τι θα βαλω πισω μου 

Δημοσ.

Αυτό το "ο στρατός είναι εξάσκηση ,πειθαρχία και αφοσίωση στη πατρίδα σου και προετοιμασια για πόλεμο" ,πολύ με διασκέδασε.

• Like 1
Δημοσ.

1. η ομοφοβια δεν ειναι δικαιωμα, ειναι φασισμος δηλαδη καταπατηση βασικων ανθρωπινων δικαιωματων

2. το ελλαδισταν ειναι για τον πεοντα ακριβως επιδη βγαζουμε τον σκασμο(ακομα και in οταν ημουν δεν ανεχομουν καμια μορφη μορφη διακρισης ποσο μαλλον τωρα)

3. δεν εχω κανενα θεμα ουτε φοβαμαι. το point του thread ειναι απλα για να ξερω τι θα βρω μπροστα μου οχι τι θα βαλω πισω μου 

Τελικα έτσι οπως σε καβω με αυτα που γραφεις παιζει και να περασεις "καλα" στο στρατο και να σου αρεσει B)  :lol:

• Like 1
Δημοσ.

αφήστε τον να έχει κόμπλεξ να πάει εκεί 9 μήνες με το φόβο "και αν καταλάβουν ότι είμαι γκέι και γίνει το ...τάδε ή το ....τάδε" και μετά από 9 μήνες να ξαναμπεί ινσομνια-μπλα μπλα και να μας πει "παιδιά τζάμπα ανησυχουσα, το έμαθαν ότι είμαι γκέι αλλά δεν έγινε τίποτα" εσύ θα χάσεις 9 μήνες απτή ζωή σου φιλαρακο ο στρατός είναι εξάσκηση ,πειθαρχία και αφοσίωση στη πατρίδα σου και προετοιμασια για πόλεμο δεν είναι κουτσομπολιστικες εκπομπές τύπου Φ&Μ live και τατιανα στεφανίδου να λένε τετοια

η ελλαδα δεν ειναι η πατριδα μου ακομα και αν πιστεβα στις πατριδες. και βασικα ναι στο φανταριλικι αποσο ξερω κουτσομπολιστικη εκπομπη ειναι

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...