Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεις και να μην πας στρατο καθολου αφου εχεις αγχωθει.

Μπες στον νημα του στρατου εδω στο μπλα μπλα και εχουν αναλυτικο οδηγο πως να παρεις ι5.

• Απαντ. 165
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Τότε είτε η αδερφή του που σας τα έλεγε ήταν καραμπάζο ολκής είτε κάτι σου ξέφυγε στη μετάφραση.Από τον Μάιο του 1990 δεν έχει υπάρξει καμία αναβολή/απαλλαγή ή Ι στην Ελλάδα με αιτιολογία τον σεξουαλικό προσανατολισμό.Προφανώς θα είχε άλλη διάγνωση.Από μόνη της η ομοφυλοφιλία δεν αποτελεί λόγο αναβολής μιας δεν αποτελεί διαταραχή.

Δημοσ.

Το οτι δεν εχει υπαρξει τετοια περιπτωση ποιος το λεει??? Εκπροσωποι του στρατου?? Η κυβερνηση??? 

Τεσπα δεν θα ανοιξω συζητηση, κατα 90% το θεμα παει για κλειδωμα οποτε τζαμπα ασχολουμαστε εξαρχης. Αν θες μιλαμε σε προσωπικα για το συγκεκριμενο.

Δημοσ.

ψυχολόγος στα στρατά ήμουν ρε μάγκα.Όλη μέρα αυτά κάναμε κ στην εκπαίδευση κ καθημερινά.Προφανώς του δώθηκε καμιά αγχώδης διαταραχή,καμιά κατάθλιψη η γουατέβα.Μόνη περίπτωση που μπορεί να σε μπερδεύει είναι το gender dysphoria (δλδ τρανς άτομο άρα καμία σχέση).Δεν υπάρχει διάγνωση ''ομοφυλοφιλία'' εδώ και δεκαετίες στο ΙCD-10 (εγχειρίδιο ταξινόμησης διαταραχών) που χρησιμοποιεί επίσημα ο στρατός στην Ελλάδα.

Δημοσ.

Το οτι δεν εχει υπαρξει τετοια περιπτωση ποιος το λεει??? Εκπροσωποι του στρατου?? Η κυβερνηση??? 

Τεσπα δεν θα ανοιξω συζητηση, κατα 90% το θεμα παει για κλειδωμα οποτε τζαμπα ασχολουμαστε εξαρχης. Αν θες μιλαμε σε προσωπικα για το συγκεκριμενο.

Δεν γνωρίζω αν έχει υπάρξει περίπτωση, αυτό που γνωρίζω είναι οτι επισήμως η ομοφυλοφιλία δεν αποτελεί αιτία για απαλλαγή, νομίζω κιόλας ούτε καν να σου μειώσουν τον ΣΙ.

Τώρα οι περιπτώσεις που ακούγονται εδώ του στύλ "ο τάδε είπε οτι ήταν ομοφυλόφιλος και τον απάλλαξαν, εντάσσονται στις περιπτώσεις σαν τον άλλον που μας είπε οτι βγήκε Ι4 λόγω παθολογικού, μετά είπε στον ψυχίατρο οτι δεν ήθελε να υπηρετήσει και του έδωσαν Ι5. Μπορεί και ο άλλος να πει λοιπόν είμαι gay δεν θέλω να υπηρετήσω και να πήρε Ι5.

Δημοσ.

Ο στρατός δεν είναι όπως πριν 10-15 χρόνια,είναι πιο ήσυχα τα πράγματα.Παλιά υπήρχε bullying.Σου τσαμπουκαλεύονταν μέχρι να παλιώσεις.Ξεσπούσαν λεκτικά πάνω στους νέους.

Πιστεύω παίζει ρόλο σε ποιούς θα πέσεις.Κάποιοι έχουν ψυχολογικά απωθημένα.Πιθανότατα κάποιοι θα σε ειρωνευτούν η θα σε χαρακτηρίσουν,η και τα 2.Κάποιοι δεν θα ασχοληθούν.Ρατσισμός δεν υπάρχει μόνο απέναντι στους Gay,αλλά και προς τους παχύσαρκους η τους πολύ αδύνατους,γενικώς προς τις ασθενέστερες ομάδες(πχ χαμηλής μόρφωσης,οικονομικής,μεγάλους σε ηλικία κλπ).Κάποιοι έχουν την τάση να προσβάλουν τους άλλους για να νιώσουν ανώτεροι.

Απο την στιγμή που εσύ δεν προσβάλεις η δεν ενοχλείς κάποιον με τον οποιοδήποτε τρόπο,η δεν προκαλέσεις,δεν υπάρχει λόγος να σε πειράξουν.Αυτό είναι το σωστό.

• Like 1
Δημοσ.

[...] εχουν αναλυτικο οδηγο πως να παρεις i5.

Ψάχνω δύο Xeon 22 Core (44T), αν ξέρεις τίποτα στείλε μου κάνα pm :P

Δημοσ.

Δεν γνωριζω για icd και fbi.

Δεν γνωριζεις πως αντιμετωπιζει ο καθε ψυχιατρος ατομα με τετοιο θεμα. Ειμαι 100% σιγουρος οτι υπαρχουν ακομα ανθρωποι που παιρνουν ι5 λογο του συγκεκριμενου. Αλλη επειδη ειναι οντως και αλλη επειδη παιζουν καλα τον ρολο τους και εχουν κανα ψαρακα ψυχολογο μπροστα τους.

Δημοσ.

Ψάχνω δύο Xeon 22 Core (44T), αν ξέρεις τίποτα στείλε μου κάνα pm :P

Nαι μην το γελας, εχουν δωσει κοπο και ιδρωτα για να γραφτει κατι με 6μηνες αναβολες, φρουραρχεια κτλπ.

Δημοσ.

Είμαι gay και πάω φαντάρος

Και τι δουλεια εχει το τι κανεις στο κρεβατι σου με τον αυτιστικο ελληνικο στρατο που σε θελει μονο και μονο για δουλευεις τζαμπα και να τα ακουμπας στο τοπικο σουβλατζιδικο?

Αν θες να το διατυμπανισεις, τουλαχιστον κοψε πρωτα φατσες/χαρακτηρες εκει που θα πας και κρινεις.

• Like 1
Δημοσ.

ή ίδια ανασφάλεια των φυσιολογικών για τη γνωμη των αλλων για τη προαωπικη ζωη αυτων είναι που τους κάνει μη φυσιολογικούς

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...