young-adult 93 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Ενηλικος είσαι... κάνε οτι καταλαβαίνεις. Οι πρόγονοι μας συνηθιζαν να λένε "τα εν οίκω μη εν δήμω". Τώρα αμα εσυ θες να βγαζεις στο κλαρι τα προσωπικα σου επειδη τα βγάζουν και οι αλλοι... ε δε σε φταιει κανεις μετα. οι προγονοι λεγανε κ κατι για ελευθερια του λογου αν θυμαμαι καλα Φιλε μου ,εχεις ποσταρει 5-6 μηνυματα ηδη,και ο counter ειναι στο 0... Το γνωριζεις καλα το φορουμ για εγγραφη σημερα 00:38 και πρωτο θεμα στις 00:48.... Οποτε,ναι,εισαι τρολλακι και πρωην οπως και μελλων banned αμα πιστευεις οτι τρολαρω απλα μην απαντας
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 οι προγονοι λεγανε κ κατι για ελευθερια του λογου αν θυμαμαι καλαΗ ελευθερία που εννοούσαν οι προγονοι, είναι πολύ διαφορετική από τη σημερινή.Επίσης, σίγουρα υπήρχε λογοκρισία και στην αρχαία Ελλάδα (ειδικά στην Αθήνα).
logokrimenos Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Μην φοβού, είχαμε εμείς τον τριαντάφυλλο που έκανε θαλαμοφύλακας με μάσκα ομορφιάς και δεν μιλούσε σε έφοδο για να μην σπάσει. Έλεγε στον λοχαγό οτι είναι η πιο καθαρή στον λόχο, μας έκανε ανάλυση για τις σεξουαλικές του ςμπειρίες και πως ενας τον τραυματισε και πήγε στο νοσοκομείο. Και γενικά οτι πληροφορία μπορούσε να δώσει για όλη την φάση του, θέλαμε δνε θέλαμε. Ούτε που τον ενόχλησε κανένας και πιο πολύ ευνοημένος ήταν μπορώ να σου πω γτ τον πρόσεχαν και τα στελέχη. Γραφείο τον είχαν και έκανε την ζωάρα του. Είχε και γκόμενο απο το νησί που ήμασταν 2
young-adult 93 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Εισαι θηλυπρεπής? λιγο αλλα γενικα δεν μου φαινεται αμα ο αλλος δεν ειναι εξοικειωμενος με τους gay οποτε εχω την επιλογη να το κρυψω αλλα δεν νομιζω οτι θελω να το κρυβω πλεον
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Εσυ εχεις την εντυπωση οτι ενα νεο μελος εδω ξερει να μηδενισει τον counter;;;Ο counter είναι μηδενικός, γιατί τα μηνύματα στην ψυχαγωγία δεν προσμετρούνται.
young-adult 93 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Μην φοβού, είχαμε εμείς τον τριαντάφυλλο που έκανε θαλαμοφύλακας με μάσκα ομορφιάς και δεν μιλούσε σε έφοδο για να μην σπάσει. Έλεγε στον λοχαγό οτι είναι η πιο καθαρή στον λόχο, μας έκανε ανάλυση για τις σεξουαλικές του ςμπειρίες και πως ενας τον τραυματισε και πήγε στο νοσοκομείο. Και γενικά οτι πληροφορία μπορούσε να δώσει για όλη την φάση του, θέλαμε δνε θέλαμε. Ούτε που τον ενόχλησε κανένας και πιο πολύ ευνοημένος ήταν μπορώ να σου πω γτ τον πρόσεχαν και τα στελέχη. Γραφείο τον είχαν και έκανε την ζωάρα του. Είχε και γκόμενο απο το νησί που ήμασταν ευχαριστω για την απαντηση! επιτελους καποιος μιλησε σοβαρα
HALF EVIL Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Η πατρίδα όλους τους έχει ανάγκη. Δεν πιστεύω να βγεις γιωτάς για να μην πιάσεις όπλο . 2
thant Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 λιγο αλλα γενικα δεν μου φαινεται αμα ο αλλος δεν ειναι εξοικειωμενος με τους gay οποτε εχω την επιλογη να το κρυψω αλλα δεν νομιζω οτι θελω να το κρυβω πλεον Ε αφού είσαι λιγο δεν θα σε καταλάβει κανένας... μη εξοικειωμένος.
DDevil Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Γιατί πρέπει να πεις κάτι; Θα σκάσει ο γκομενος στο επισκεπτήριο και θα κάνουν γουτσου γουτσου
logokrimenos Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 ευχαριστω για την απαντηση! επιτελους καποιος μιλησε σοβαρα Ούτε θέματα bullying υπήρχαν. Κυρίως γτ δεν κρυβόταν, μπορεί να ήταν τέρμα θυληπρεπής να μίλαγε περίεργα να την ψιλοέπεφτε αλλα έκανε και την πλάκα του και δεν παρεξηγιόταν όταν του λέγαμε και εμείς καμια αρχιδιά. 1
TheAccountant Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 οι προγονοι λεγανε κ κατι για ελευθερια του λογου αν θυμαμαι καλα Οι προγονοι εχουν πει πολλα... αλλα φαινεται οτι δεν ξερεις την εφαρμογη αυτών. Επίσης, στον στρατό δεν πας για να βγαλεις λόγο, ουτε εχεις την ελευθερια αυτου. Πας για να κανεις μια πολυ συγκεκριμένη υποχρέωση. Φέρσου επαγγελματικά και τέλειωσε ευδοκιμα την υπηρεσία σου. Οπως εσυ ανώριμα σκέφτεσαι σε αυτή την ηλικια το να πηγαινεις και να κανεις sexual orientation statements κάπου που ειναι αδιάφορο, το ιδιο ανωριμοι πιθανα θα ναι και οι συναδελφοι σου. Επίσης σκέψου και το ενδεχόμενο πως οι αλλοι μπορει να μην θελουν να ακουνε τις δικές σου ιστορίες γιατι δεν ειναι συμβατές με τα δικα τους προτυπα και αξιες. Οπως ειπα και πριν, φέρσου επαγγελματικα στην υποχρεωση σου, και κανε οτι θες μετα στην ζωή σου. Εαν φυσικά θες να περάσεις ζαχαρη... και να μη σε κρινουν σε προσωπικό επιπεδο. 1
DDevil Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 μπραβο σου. υπαρχει πολυς χωρος για ομοφοβικα αστεια εκει εξω(και εδω μεσα). ευχαριστω που μου το θυμιζεις Φιλε απλα μη μιλας για τα προσωπικα σου εκει μεσα. 1
Joshua21 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Ειμαι 22 και πριν 5 μηνες βγηκα από την ντουλαπα και γενικα εχω αποφασισει απο δω και περα να ζω τελειως out. Καλοκαιρακι ομως μπαινω φανταρος και εχω ενα μικρο αγχος. Εσεις οι παλιοι τι με συμβουλευετε να κανω? Γενικα υπαρχει καθολου ανεκτικοτητα στον στρατο για κατι τετοιο? ΔΕΝ ΤΡΟΛΑΡΩ Εσύ μπορεί να μην τρολάρεις, αλλά θα σε τρολάρουν οι υπόλοιποι φαντάροι.
young-adult 93 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Οι προγονοι εχουν πει πολλα... αλλα φαινεται οτι δεν ξερεις την εφαρμογη αυτών. Επίσης, στον στρατό δεν πας για να βγαλεις λόγο, ουτε εχεις την ελευθερια αυτου. Πας για να κανεις μια πολυ συγκεκριμένη υποχρέωση. Φέρσου επαγγελματικά και τέλειωσε ευδοκιμα την υπηρεσία σου. Οπως εσυ ανώριμα σκέφτεσαι σε αυτή την ηλικια το να πηγαινεις και να κανεις sexual orientation statements κάπου που ειναι αδιάφορο, το ιδιο ανωριμοι πιθανα θα ναι και οι συναδελφοι σου. Επίσης σκέψου και το ενδεχόμενο πως οι αλλοι μπορει να μην θελουν να ακουνε τις δικές σου ιστορίες γιατι δεν ειναι συμβατές με τα δικα τους προτυπα και αξιες. Οπως ειπα και πριν, φέρσου επαγγελματικα στην υποχρεωση σου, και κανε οτι θες μετα στην ζωή σου. Εαν φυσικά θες να περάσεις ζαχαρη... και να μη σε κρινουν σε προσωπικό επιπεδο ο ερωτας δεν ειναι συμβατος στα προτυπα και τις αξιες ποιων ακριβως?
xristos97 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Αν δεν εχεις την στερεοτυπη μορφη/συμπεριφορα ενως gay τοτε θα εισαι μια χαρα. Αν ομως απο την αλλη την εχεις τοτε σταματα τη, ειναι σπαστικη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις