Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ελικρινα TS θες να πας σε μια παρέα φανταρων-ανδρων γενικα ,που σηζηταει για γκομενες ,για να πεις τι εκανες με τον γκομενο σου.Aπο που και ως που .Τι εισται φιλενάδες και  κουτσομπολεύεται.Στη φυση υπαρχει ο κυνηγός και το θηραμα παντου.Εσυ που κολας.Δεν ειναι υποχρεωμένος καποιος να δεχτει την διαφορετικότητα σου.Ειναι υποχρεωμένος ώμος να σε σεβαστεί σαν άτομο και σαν προσωπικότητα.Αυτο γινεται ώμος ΜΟΝΟ οταν δεν τον τσιγκλας συνεχεια και δείχνεις τον ανάλογο σεβασμο

ο σεβασμος ειναι αμφιδρομος και κερδιζεται και απο τις 2 πλευρες. πως οριζεις την διαφορα μεταξυ αποδοχης και σεβασμου της διαφορετικοτητας?

• Απαντ. 165
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

ναι ρε γαμωτο, εμεις οι gay το χουμε παρακανει πια. καλα κανουν και μας ταραζουν τα παπαρια κατι συντηρητικοι βρωμοβλαχοι. τετοια και χειροτερα θελουμε να στρωσουμε!

Ε ναι ρε φίλε,θα πας στον στρατό και επειδής είσαι παθητικός θα πρέπει να ξεσηκώσεις τον κόσμο.

Οι γυναίκες που πάνε στρατό τότε τι θα έπρεπε να κάνουν;

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μας έχεις πει σου έχει έρθει χαρτί?Σε ποιό σώμα θα πας?

ιουλη μπαινω, περισσοτερες λεπτομερειες εντος ημερων.

Ε ναι ρε φίλε,θα πας στον στρατό και επειδής είσαι παθητικός θα πρέπει να ξεσηκώσεις τον κόσμο.

Οι γυναίκες που πάνε στρατό τότε τι θα έπρεπε να κάνουν;

πως συμπερανες οτι ειμαι παθητικος?

Δημοσ.

ιουλη μπαινω, περισσοτερες λεπτομερειες εντος ημερων.

Κάτσε για να μπαίνεις Ιούλιο που πας?Πεζικό-Ναυτικό η Αεροπορία?Δεν λέει το χαρτί πως το λένε...το έχω ξεχάσει από το 1986 που πήγα.

Δημοσ.

Κάτσε για να μπαίνεις Ιούλιο που πας?Πεζικό-Ναυτικό η Αεροπορία?Δεν λέει το χαρτί πως το λένε...το έχω ξεχάσει από το 1986 που πήγα.

χαρτί κατάταξης

καλά εσύ θα υπηρέτησες 2 χρόνια αντί για 9 μήνες το 1986....

πιο σκληροπυρηνικές εποχές τότε....έτσι όπως πάει η κατάσταση μπορεί σε 50 χρόνια να μη χρειάζεται να πηγαίνει κανείς στρατό..

Δημοσ.

χαρτί κατάταξης

καλά εσύ θα υπηρέτησες 2 χρόνια αντί για 9 μήνες το 1986....

Σωστός.Εκτός θέματος 25 μήνες Ναυτικό Δ.Π.ΝΑΥΚΡΑΤΟΥΣΑ 86Β...

Δημοσ.

ρε σειρα οταν πηγαμε φανταροι εμεις μας βαζαν ανα 10αδες στα ιατρεια γυμνους και εκτος των αλλων καναμε και βαθεια επικυψη. τωρα αραγε κανουν την συγκεκριμενη εξεταση;

• Like 2
Δημοσ.

ρε σειρα οταν πηγαμε φανταροι εμεις μας βαζαν ανα 10αδες στα ιατρεια γυμνους και εκτος των αλλων καναμε και βαθεια επικυψη. τωρα αραγε κανουν την συγκεκριμενη εξεταση;

την έκαναν πριν 2 χρόνια που πήγα εγώ...αυτό το κάνουν για να δουν άμα έχεις καμπούρα ή στραβη πλάτη να μη σε βάζουν ασκησεις

Δημοσ.

την έκαναν πριν 2 χρόνια που πήγα εγώ...αυτό το κάνουν για να δουν άμα έχεις καμπούρα ή στραβη πλάτη να μη σε βάζουν ασκησεις

ναι καλα!!! ετσι σας λεγαν;  :D

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ο σεβασμος ειναι αμφιδρομος και κερδιζεται και απο τις 2 πλευρες. πως οριζεις την διαφορα μεταξυ αποδοχης και σεβασμου της διαφορετικοτητας?

Κατα αρχην απο την μερια του κράτους με ισα δικαιώματα ζευγαρια - συμφωνα -εφορίες κτλ εκτός απο ΠΑΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑ και εκκλησια που ετσι και αλλιως δεν αξιζει και κατι.

Και προσωπικά αμα συναντηθούμε σε μαι παρεα- σπιτι- δουλεια δεν θα σου επιτεθω κοροϊδεψω  κραξω αρκει να σεβαστείς και εσυ τα δικα μου όρια.Με αυτο τον τροπο κερδιζουμε και οι δυο.Να σε αποδεχτω δε υπαρχή περίπτωση να σε σεβαστώ όμως πρεπει.

Επεξ/σία από spyros007
Δημοσ.

Εγω δεν μπορω ακομα να καταλαβω το νοημα του θρεντ. Εισαι γκει. Και; Γιατι αυτο να σε ξεχωριζει απο τους υπολοιπους φανταρους; Ξερεις τι κανει ο καθενας στο κρεβατι του; Οχι. Δικαιωμα σου ειναι να εξιστορεις ο,τι κανεις με τον γκομενο σου, δικαιωμα τους ειναι να μη γουσταρουν να το ακουσουν ή αυτο που θα ακουσουν να το θεωρησουν αστειο. Δικαιωματα εχουν και οι δυο πλευρες. Ο,τι θες το βγαζεις στη φορα, ο,τι θες το κρατας κρυφο. 

Πιστευεις οτι θα αντιμετωπισεις προβλημα αν εισαι σε μοναδα με βλαχους/απολιτιστους/ομοφοβικους; Βγαζεις το σκασμο. Ειναι σα να πας σε reunion χουντικων και να δηλωνεις κομμουνιστης και να προσπαθεις να πεισεις γιατι ειναι σωστος ο κομμουνισμος. Θα αντιμετωπισεις προβληματα; Φυσικα αλλα ετσι ειναι το περιβαλλον, deal with it.

Σορρυ κιολας αλλα μου φαινεται σαν να θελεις να εχεις προβληματα ισα για να διαμαρτυρηθεις μετα. Αν εισαι σωστος, θα ειναι σωστοι απεναντι σου. Αν δεν φερεσαι καλα ή δεν σεβεσαι τη σεξουαλικοτητα των αλλων, δεν θα σεβονται κι αυτοι τη δικια σου. Κι αυτος ο κανονας ισχυει και στην κοινωνια, οχι μονο στο στρατο

• Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...