adi32 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Εγω ξερω αρκετους που αγαπανε τα ζωα και μισουν τους ανθρωπους (και γιαυτο αγαπουν μονο τα ζωα) 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Super Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Εγω ξερω αρκετους που αγαπανε τα ζωα και μισουν τους ανθρωπους (και γιαυτο αγαπουν μονο τα ζωα) "αγαπάνε" τα ζώα ή έτσι νομίζουν. Αλλά οκ είναι τεράστια συζήτηση όλο αυτό το θέμα...
Mau-Maus Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Εγω ξερω αρκετους που αγαπανε τα ζωα και μισουν τους ανθρωπους (και γιαυτο αγαπουν μονο τα ζωα) Αυτοί που περιγράφεις ειναι ακίνδυνοι για τους συνανθρώπους τους, άσε που αν νιώσεις την αγάπη των ζώων ειναι πολύ πιθανόν να μισήσεις απογοητευτείς από αυτήν των ανθρώπων ... Αντιθέτως ομως αυτοί μου μισούνε τα ζώα έχουν θέμα , ειναι επικίνδυνοι, θέλουν προσοχή , ξουτ μακριά από εμάς και αγαπημένοι .. 7
totem_lost Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Εγω ξερω αρκετους που αγαπανε τα ζωα και μισουν τους ανθρωπους (και γιαυτο αγαπουν μονο τα ζωα) Όχι τα ζώα, μόνο τα σκυλιά και τα γατιά και αυτά κυρίως όταν είναι νέα και όμορφα. 2
Zerg13 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Απάντησες και μόνος σου βασικά βάζοντας σε εισαγωγικά το "βοηθάω ανθρώπους". Η Ελληνική γλώσσα είναι τόσο σπουδαία και ...αληθινή! Δεν υπάρχει επίσης περίπτωση να συναντήσεις ανθρώπους που να βοηθάνε πραγματικά τους άλλους και ταυτόχρονα να μην αγαπούν τα ζώα (και μη με ρωτήσεις αν αγαπώ και τα κουνούπια please...). Σωστό ακούγεται αυτό που λες, αλλά,οπως σου είπε και ένας άλλος, το αναποδο δεν ξέρω αν ισχύει. Οσοι υπεραγαπούν τα ζώα, ΔΕΝ αγαπούν τους ανθρώπους(για να μην πω τους μισούν). Αποδειξη καποια ποστ παραπίσω. Και όσα βλέπεις γύρω σου καθημερινά. Και γιαυτό διαλέγουν να ταϊσουν τις γάτες ή τους σκύλους, αδιαφορώντας για τους ανθρώπους. 1
Lucifer Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Σωστό ακούγεται αυτό που λες, αλλά,οπως σου είπε και ένας άλλος, το αναποδο δεν ξέρω αν ισχύει. Οσοι υπεραγαπούν τα ζώα, ΔΕΝ αγαπούν τους ανθρώπους(για να μην πω τους μισούν). Αποδειξη καποια ποστ παραπίσω. Και όσα βλέπεις γύρω σου καθημερινά. Και γιαυτό διαλέγουν να ταϊσουν τις γάτες ή τους σκύλους, αδιαφορώντας για τους ανθρώπους. Ενδέχεται να παίζει κάποιο ρόλο το ότι από γάτα δύσκολα θα διαβάσεις παπαριά σε φόρουμ. 14
ikaruga24 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Λοιπόν παιδιά εσείς αν θέλετε συνεχίστε τα δικά σας, εγώ όμως θέλω να ευχαριστήσω αυτούς που πρότειναν ξύδι και χλωρίνη. Φτηνή, γρήγορη και αναίμακτη λύση. Το μέρος που καθαρίστηκε από εμάς (ο καθένας το κατάστημα του) δεν είχε τίποτα από droppings ούτε και σήμερα. Πιστεύω ότι λύθηκε και δεν θα ξαναδούμε κάτι τέτοιο. 7
Vapir Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Και εγώ ταΐζω γάτες και σκύλους και δεν ασχολούμαι να ταΐσω κόσμο που δεν έχει να φάει. Αυτό δεν το κάνω επειδή μισώ τους ανθρώπους , το κάνω επειδή αγαπάω τα ζώα , για τους ανθρώπους υπάρχει η πολιτεία η οποία είναι υπεύθυνη να παρέχει καταλύματα και τροφή στους αδύναμους πολίτες της, απο τους φόρους που πληρώνω κ εγώ κ εσείς κ αυτοί οι ίδιοι πριν βρεθούν στο δρόμο κ όχι να δίνει Επιχορήγηση 1.240.000 ευρώ στις Μονές του Αγίου Όρους για το 2016 λες και το παπαδαριό χρειάζεται κ άλλη περιουσία. Το ίδιο παπαδαριό που αρνείται να εξαλείψει τους δρόμους απο αστέγους και πεινασμένους , κάτι που προφανώς κ έχει την δυνατότητα να κάνει βάση των χρημάτων και της περιουσίας που διαθέτει αλλα δέχεται να κλείνουν φορείς και ιδρύματα με πραγματική άμεση χρησιμότητα στην κοινωνία μας . Μέσα σε αυτή την παράλογη λογική της χώρα μας λοιπόν και εγώ επιλέγω να ακολουθώ τη δική μου , ταΐζω όποιον και ότι εγώ γουστάρω , κουμάντο στην τσέπη του ο καθένας Ενδέχεται να παίζει κάποιο ρόλο το ότι από γάτα δύσκολα θα διαβάσεις παπαριά σε φόρουμ. καλά μη παίρνεις κ όρκο , ποτέ δεν ξέρεις ποιος κρύβεται πίσω απο μια οθόνη 3
ikaruga24 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Σκατά και απόσκατα...κυριολεκτικά. Ηρθα μόλις στο κατάστημα και επειδή είχαμε γλυτώσει για ένα διάστημα από αυτό το σκηνικό επανήλθε with a vengeance που λένε και στις ταινίες. Αυτή τη φορά επειδή κοιτούσα στα ουράνια ούτε που κατάλαβα τις νάρκες που άφησε μπροστά στο κατάστημα και ο μαλάκας τις πάτησα και τις μετέφερα και μέσα, έχω μια ώρα που προσπαθώ να καθαρίσω και να καθαριστώ και ο ίδιος. Τα νεύρα μου είναι στο Θεό. Παιδιά κάτι πρέπει να γίνει, βλέπω πάλι γύρω γύρω και στους υπόλοιπους καταστηματάρχες εκπλήξεις να τους περιμένουν αύριο πρωί που θα παν να ανοίξουν και ήδη ακούω βρισίδια γύρω γύρω από αυτούς που είναι ανοιχτά και σήμερα. Δεν βοηθάει που άλλοι ιδιοκτήτες σκύλων βγάζουν βόλτα τα σκυλιά τους και κατουράνε και χέζουν όπου να ΄ναι -σε κεντρικό δρόμο- με τόσα αδέσποτα να κυκλοφορούν. Κοινώς δεν γλυτώνουμε από τις μυρωδιές ότι και να γίνει. Δώστε και άλλες λύσεις στο τραπέζι παιδιά γιατί ειλικρινά δεν βλέπω αίσιο τέλος (για τα ζωντανά πάντα). 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δώστε και άλλες λύσεις στο τραπέζι παιδιά γιατί ειλικρινά δεν βλέπω αίσιο τέλος (για τα ζωντανά πάντα). Στα "ζωντανά" περιλαμβανονται και τα παιδάκια που τρέχουν απο δω κι απο κει ή μόνο όσα έχουν 4 πόδια? 1
The_Judas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Οπως θα κατάλαβες από τις απαντήσεις εδώ μέσα ή και στη γειτονιά σου, η μόνη λύση για το πρόβλημα σου είναι να κάνεις διακοπή στην εφορία ή να αλλάξεις χώρα. 1
aris1986 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Οπως θα κατάλαβες από τις απαντήσεις εδώ μέσα ή και στη γειτονιά σου, η μόνη λύση για το πρόβλημα σου είναι να κάνεις διακοπή στην εφορία ή να αλλάξεις χώρα. Ωραια συμβουλη... Να ρωτησω κατι αυτο που λεμε μπογιας υπαρχει σε αυτη την χωρα ή αστικος θρυλος ειναι; Εγω δεν εχω δει ποτε παντως...
ikaruga24 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Στα "ζωντανά" περιλαμβανονται και τα παιδάκια που τρέχουν απο δω κι απο κει ή μόνο όσα έχουν 4 πόδια? Προφανώς και τα παιδάκια δεν αφήνουν δωράκια για τους μαγαζάτορες για να καθαρίζουν πρωί πρωί. Εμένα προσωπικά εκτός από νεύρα της στιγμής και φυσικά οι έξτρα αβαρίες του να καθαρίζω σκατά τα πρωινά δεν με ενοχλεί σε μεγαλύτερο βαθμό. Δεν είναι όμως όλοι σαν εμένα, αν δεν λυθεί το πρόβλημα subito ήδη ξέρω τι πρόκειται να γίνει. Μεζέδες πεταμένοι με βίδες ή φόλα ή άλλα ωραία σκηνικά. Το έχουμε ξαναδεί, το βλέπουμε συνέχεια και το ίδιο πρόκειται να γίνει και πάλι.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Μόνο εμένα ενοχλεί η λογική που λέει "ε τι να κάνουν και οι κακόμοιροι που βάζουν φόλες, όταν τα αδέσποτα χέζουν παντού...." ;;;
idomeneas7 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Αφου επιασε η χλωρίνη με ξίδι, μήπως να ρίχνεις πιό συχνά? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα