Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω κυνηγήσει αγριογούρουνο πολλές φορες αλλα με οπλο το οποίο έπαιρνε μονο τα απλα φυσίγγια γιαυτο και ειπα να παρω μια καλη καραμπινα.τα supe pose δεν με βολεύουν καθολου ενω οι καραμπινες αερίων ειναι το κατι αλλο το δίλημμα ειναι ποια απο τις 2 που σας ειπα ποιο πανω.

Δημοσ.

Η ρέμινγκτον πόσα κιλά είναι;

Αν τώρα ξανάρχιζα το κυνήγι, εγώ μάλλον θα πήγαινα στην πιο ελαφριά μπερετούλα superpose που θα έβρισκα, επειδή μου αρέσει το περπάτημα, βαριέμαι το στατικό κυνήγι.

Δημοσ.

3600 και η winchester 3200 αλλα δεν εχω θεμα στα κιλα κυνηγούσα με οπλο γυρο στα 3900.αυτο που με τραβαει στην winchester ειναι η ταχύτητα της!

Δημοσ.

Εχω κυνηγήσει αγριογούρουνο πολλές φορες αλλα με οπλο το οποίο έπαιρνε μονο τα απλα φυσίγγια γιαυτο και ειπα να παρω μια καλη καραμπινα.τα supe pose δεν με βολεύουν καθολου ενω οι καραμπινες αερίων ειναι το κατι αλλο το δίλημμα ειναι ποια απο τις 2 που σας ειπα ποιο πανω.

Ok άρα έχεις εμπειρία. Εγώ πάντως που έψαξα διάφορες πληροφορίες και video θεωρώ δύσκολο και επικίνδυνο το κυνήγι του ζώου αυτού.

Δημοσ.

Τα αγριογούρουνα είναι πολύ δυνατά ζώα και γρήγορα, έχουν κάτι δόντια που με ένα δάγκωμα μπορεί να χάσεις την ζωή σου από αιμορραγία ή να τραυματιστής σοβαρά στο πόδι

Δεν βαριέσαι, ένας χομπίστας κυνηγός λιγότερος!!!

Δημοσ.

Δεν βαριέσαι, ένας χομπίστας κυνηγός λιγότερος!!!

Άμα τα τρώμε αυτά που σκοτώνουμε - και σκοτώνουμε μόνο όσα τρώμε και ποτέ απαγορευμένα - πειράζει ακόμα; Να ξέρω να την πουλήσω τη remington άμα είναι...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αν πάρεις δίκανο σαν αυτό που πόσταρε ο απο πάνω θα είναι λες και έχεις ρουκέτες στα χέρια σου. Δεν ξέρω όμως πόσο κοντά έρχεσαι στο θήραμα όταν κυνηγάς.

Δημοσ.

Τα θηράματα που θελω να κυνηγάω ειναι λαγος, πάπια, αγριογούρουνο τι προτείνετε

Στην πράξη θες 3 διαφορετικά όπλα για αυτά τα κυνήγια.

Ελαφρύ για τον λαγό (πολύ περπάτημα λίγες τουφεκιές )

Μακρύκανο  magnum για παπιά (μακρινές με πολλά γραμμάρια σκάγια και πολλές τουφεκιές ) 

Με κάνη slug - κύλινδρο για μονόβολα-δράμια στο αγριογούρουνο

Όπως καταλαβαίνεις δεν μπορείς να τα κάνεις τέλεια όλα με ένα όπλο.

Για πρώτο σου πάρε ότι σου κάτσει ποιο καλά στις δοκιμές  που θα κάνεις  στα καταστήματα,και κοίτα και τα benelli το σύστημα ,αδρανείας που έχουν είναι από τα καλύτερα και ποιο ανθεκτικά στην χρήση με ποιο εύκολη συντήρηση- καθάρισμα από τα άλλα.

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι του αδερφουμου ο άλλος και τον ειχε αποθηκευμένο στο κινητο

Σας ευχαριστώ ολους παιδια διαβασα πολλά για την remington versa max και μαλον θα την παρω απο βδομάδα το μοντελο που εχω στο λινκ συγκεκριμένα και με μια τροποποίηση στα τσοκ θα ειναι κομπλε για όλα! Αδράνεια δεν με ενδιαφέρει γιατι ειχα παλιά αλλα απο τοτε που έριξα με αερίων κόλλησα.

Καλύτερα τωρα!

Κυνηγάω Πελοπόννησο φιλε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...