Anuminas Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Επειδή έχω μπερδευτεί, οι κάρτες gigabyte ποσα χρονια εγγύηση έχουνε; 2 ή 3; Αγόρασα μια Gigabyte GTX 770 windforce στις 5 Σεπτέμβρη του 2013 απο ελληνικό κατάστημα και είπε το ποίημα πριν τέσσερις ημέρες, δύο χρόνια και οχτώ μήνες απο την αγορά. Αν πράγματι έχει 3 χρονια εγγύηση που να απευθυνθώ, στο κατάστημα ή κατευθειαν στην gigabyte Eλλάδας δεδομένου και του μεγάλου χρονικου διαστήματος απο την αγορά; αν την στελω και αλλαχτεί τι στέλνουν; κάτι εφάμιλλο; πχ GTX 960; ευχαριστώ.
selianx Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Νομίζω 3 είναι. Άμα βρεις link (ακόμη και αν λέει εξαντλημένο) στο κατάστημα μπορείς να το επιβεβαιώσεις, ή στην απόδειξη άμα γράφει. Καλύτερα να επικοινωνήσεις με το κατάστημα.Όσο για το αν φτάσει σε σημείο να μην επιδιορθώνεται και πάει για αλλαγή, δε ξέρω, αν και το κόβω χλωμό να μην έχουν κάποια refurbished 770 ή ανταλλακτικά.
Sheogorath Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Το έχω ξαναγράψει, οι Gigabyte στο εξωτερικό τουλάχιστον έχουν 3 χρόνια εγγύηση απο την ημερομηνία παραγωγής. Συνήθως εδώ στην Ελλάδα το κάνουν 3 χρόνια απο την αγορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα