anonymouscy Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Γειά χαρά. Αντιμετωπίζω ένα πολύ περίεργο πρόβλημα με τον υπολογιστή μου που δεν μπορώ να δικαιολογήσω. Ενώ η γενική χρήση του είναι μια χαρά, όταν τον αφήσω για λίγη ώρα ανοικτό χωρίς να τον χρησιμοποιήσω, αδρανοποιείται! Πατάω σε απλά προγράμματα και δεν τα ανοίγει ενώ δείχνει ότι δόθηκε η εντολή. Παράλληλα δεν εκτελεί ούτε καν τις εντολές του τερματισμού ή της επανεκκίνησης και αναγκάζομαι να κλείσω τον υπολογιστή απότομα και να τον ανοίξω ξανά για να λειτουργήσει κανονικά! Ξέρει κανένας τι μπορεί να φταίει; Χρησιμοποιώ windows 8 64bit με τετραπύρηνο επεξεργαστή και 8 gb ram. Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2016 από anonymouscy 1
anonymouscy Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Πάλι το ίδιο πρόβλημα μου εμφανίστηκε και αυτή τη φορά που άφησα τον υπολογιστή ανοικτό για δυο περίπου ώρες (για να κατεβάσω αρχείο από utorrent συγκεκριμένα). Δεν λειτουργεί ούτε καν η εντολή "control+alt+del"! Μήπως είναι κάποιο bug των windows 8; Έχει συμβεί κάτι παρόμοιο και σε κάποιον άλλο;
anonymouscy Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Βρήκα ότι το εν λόγω πρόβλημα το δημιουργούσε το antivirus Bitdefender και το έκανα απενεγκατάσταση. Αλλά τώρα μου κάνει κάτι αδικαιολόγητα κολλήματα χωρίς να χρησιμοποιώ πολλά προγράμματα μαζί και παγώνει ο υπολογιστής εντελώς. Ο κέρσορας μετακινείται αλλά δείχνει ότι φορτώνει και δεν μπορώ να επιλέξω τίποτα! Άρα κάπου αλλού είναι το πρόβλημα! Έχω κάνει έλεγχο μνήμης RAM και είναι μια χαρά. Τι μπορεί να φταίει;
micos000 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Τρέξε με την πρώτη ευκαιρία και ένα hd sentinel (σε trial έκδοση είναι μια χαρά) και δες την υγεία του δίσκου.
anonymouscy Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Ευχαριστώ καταρχήν για την απάντηση σου! Έτρεξα το πρόγραμμα με το γρήγορο τεστ (το πλήρες θέλει εγγραφή) και δεν βρήκε κάτι! Έχει 100% επίδοση και 100% υγεία! Έκανα backup επίσης και πάλι εμφανίστηκε το αρχικό πρόβλημα. Το έχω ενωμένο με τηλεόραση arielli 32' μήπως έχει να κάνει τίποτα αυτό;
BlueBlood7 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Εκτός από το HD Sentinel τρέξε και το διαγνωστικό της εταιρίας του δίσκου σου. http://www.insomnia.gr/topic/534583-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%8E%CE%BD-%CE%B4%CE%AF%CF%83%CE%BA%CF%89%CE%BD/ Δώσε και πληροφορίες για το τι hardware εχεις αναλυτικά τι θερμοκρασίες έχεις. Να έχουμε μια εικόνα.
anonymouscy Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Για ένα περίεργο λόγο δεν εντοπίζει τον σκληρό δίσκο το διαγνωστικό πρόγραμμα της εταιρείας του! Χαρακτηριστικά: Operating System Windows 8 Pro 64-bitCPU Intel Core 2 Quad Q9400 @ 2.66GHz 36 °C Yorkfield 45nm TechnologyRAM 8,00GB Single-Channel DDR3 @ 532MHz (8-8-8-20)Motherboard Hewlett-Packard 3048h (XU1 PROCESSOR)Graphics PHILCO (1842x1026@30Hz) Monitor TV (1360x768@60Hz) 1023MB NVIDIA GeForce GT 520 (NVIDIA) 46 °CStorage 931GB Hitachi HDS721010CLA332 (SATA) 34 °COptical Drives hp DVD A DH16ABLHAudio NVIDIA High Definition Audio Χαρακτηριστικά: Graphics PHILCO (1842x1026@30Hz) Monitor TV (1360x768@60Hz) 1023MB NVIDIA GeForce GT 520 (NVIDIA) 46 °C Επί της ευκαιρίας θα ήθελα να ρωτήσω, γιατί μου εμφανίζει δύο οθόνες; Μάλιστα η PHILCO είναι η τηλεόραση που χρησιμοποίησε ο τεχνικός για να εγκαταστήσει την κάρτα γραφικών. Δεν έπρεπε να εμφανίζει τη δικιά μου;
BlueBlood7 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Τρέξε ένα προγραμματάκι το HDD regenerator που θα το βρεις free στο Hiren Boot CD 10.6. Είναι παλαιότερη έκδοση αλλά κάνει δουλειά. μπορείς να το τρέξεις μέσα από τα win αλλά καλύτερα να το τρέξεις καθώς μπουτάρεις. Θα πάρει κάποιες ωρίτσες οπότε το βάζεις να το κάνει όποτε δεν χρησιμοποιείς το pc. Και ένα βιντεάκι https://www.youtube.com/watch?v=ubhzy9CTqag#t=580.514766 1
anonymouscy Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Εντάξει θα το κάνω και ευχαριστώ. Παρατήρησα ότι σχεδόν πάντα κολλάει όταν είναι κλειστός για ώρες ο υπολογιστής και τον ανοίξω στο δεκάλεπτο. ΥΓ : Σήμερα μου έβγαλε μαύρη οθόνη! Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2016 από anonymouscy
micos000 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Αυτό μπορεί να είναι και από την κάρτα γραφικών, να μη ξεκινάει σωστά μετά από αναμονή. Έχεις βάλει drivers; Κάνε αναβάθμιση τουλάχιστον σε 8.1 γιατί τα 8 είναι αναθεματισμένα και σε σχέση με τα 8.1 είναι σα να συγκρίνεις vista με 7. Για να μη πω να πας σε 10άρια. Τέλος, καλά είναι να απενεργοποιήσεις την αναμονή από τη διαχείριση ενέργειας. 1
anonymouscy Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Αυτό μπορεί να είναι και από την κάρτα γραφικών, να μη ξεκινάει σωστά μετά από αναμονή. Έχεις βάλει drivers; Κάνε αναβάθμιση τουλάχιστον σε 8.1 γιατί τα 8 είναι αναθεματισμένα και σε σχέση με τα 8.1 είναι σα να συγκρίνεις vista με 7. Για να μη πω να πας σε 10άρια. Τέλος, καλά είναι να απενεργοποιήσεις την αναμονή από τη διαχείριση ενέργειας. Έκανα αναβάθμιση σε 8.1 μαζί με ένα φόρματ μπας και είναι κάποιο malware που μπορεί να φταίει. Είδομεν! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ και τους δύο για την βοήθεια σας! 1
stelios5 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Έχω δει το "έργο" Βγάλε το βύσμα της TV από τον υπολογιστή σου. Κάνε μια επανεκκίνηση. Πάνε μέσα στις ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών, εκεί που γράφει: Διαμόρφωση πολλών οθονών Να βλέπει μια οθόνη, αυτή του υπολογιστή σου.
anonymouscy Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Έχω δει το "έργο" Βγάλε το βύσμα της TV από τον υπολογιστή σου. Κάνε μια επανεκκίνηση. Πάνε μέσα στις ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών, εκεί που γράφει: Διαμόρφωση πολλών οθονών Να βλέπει μια οθόνη, αυτή του υπολογιστή σου. Βγάζω το καλώδιο του hdmi από τον υπολογιστή και προσπαθώ να ενωθώ με vga από την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών (για να κάνω επανεκκίνηση όπως λες) αλλά δεν ανταποκρίνεται. Στην διαμόρφωση πολλών οθονών έχω αφαιρέσει την επιλογή από την δεύτερη οθόνη που μου εμφάνιζε αλλά εξακολουθεί να μην αναγνωρίζει την δικιά μου, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να χρησιμοποιήσω 1920 x 1080 ανάλυση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα