Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γειά χαρά.

Αντιμετωπίζω ένα πολύ περίεργο πρόβλημα με τον υπολογιστή μου που δεν μπορώ να δικαιολογήσω. Ενώ η γενική χρήση του είναι μια χαρά, όταν τον αφήσω για λίγη ώρα ανοικτό χωρίς να τον χρησιμοποιήσω, αδρανοποιείται! Πατάω σε απλά προγράμματα και δεν τα ανοίγει ενώ δείχνει ότι δόθηκε η εντολή. Παράλληλα δεν εκτελεί ούτε καν τις εντολές του τερματισμού ή της επανεκκίνησης και αναγκάζομαι να κλείσω τον υπολογιστή απότομα και να τον ανοίξω ξανά για να λειτουργήσει κανονικά!

Ξέρει κανένας τι μπορεί να φταίει;

Χρησιμοποιώ windows 8 64bit με τετραπύρηνο επεξεργαστή και 8 gb ram.

Επεξ/σία από anonymouscy
  • Like 1
Δημοσ.

Πάλι το ίδιο πρόβλημα μου εμφανίστηκε και αυτή τη φορά που άφησα τον υπολογιστή ανοικτό για δυο περίπου ώρες (για να κατεβάσω αρχείο από utorrent συγκεκριμένα). Δεν λειτουργεί ούτε καν η εντολή "control+alt+del"!

Μήπως είναι κάποιο bug των windows 8; Έχει συμβεί κάτι παρόμοιο και σε κάποιον άλλο;

Δημοσ.

Βρήκα ότι το εν λόγω πρόβλημα το δημιουργούσε το antivirus Bitdefender και το έκανα απενεγκατάσταση.

Αλλά τώρα μου κάνει κάτι αδικαιολόγητα κολλήματα χωρίς να χρησιμοποιώ πολλά προγράμματα μαζί και παγώνει ο υπολογιστής εντελώς. Ο κέρσορας μετακινείται αλλά δείχνει ότι φορτώνει και δεν μπορώ να επιλέξω τίποτα!

Άρα κάπου αλλού είναι το πρόβλημα!

Έχω κάνει έλεγχο μνήμης RAM και είναι μια χαρά. Τι μπορεί να φταίει;

Δημοσ.

Ευχαριστώ καταρχήν για την απάντηση σου!

Έτρεξα το πρόγραμμα με το γρήγορο τεστ (το πλήρες θέλει εγγραφή) και δεν βρήκε κάτι! Έχει 100% επίδοση και 100% υγεία!

Έκανα backup επίσης και πάλι εμφανίστηκε το αρχικό πρόβλημα.

Το έχω ενωμένο με τηλεόραση arielli 32' μήπως έχει να κάνει τίποτα αυτό;

Δημοσ.

Εκτός από το HD Sentinel τρέξε και το διαγνωστικό της εταιρίας του δίσκου σου.

http://www.insomnia.gr/topic/534583-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%8E%CE%BD-%CE%B4%CE%AF%CF%83%CE%BA%CF%89%CE%BD/

Δώσε και πληροφορίες για το τι hardware εχεις αναλυτικά τι θερμοκρασίες έχεις. Να έχουμε μια εικόνα.

Δημοσ.

Για ένα περίεργο λόγο δεν εντοπίζει τον σκληρό δίσκο το διαγνωστικό πρόγραμμα της εταιρείας του!

Χαρακτηριστικά:

Operating System
    Windows 8 Pro 64-bit
CPU
    Intel Core 2 Quad Q9400 @ 2.66GHz    36 °C
    Yorkfield 45nm Technology
RAM
    8,00GB Single-Channel DDR3 @ 532MHz (8-8-8-20)
Motherboard
    Hewlett-Packard 3048h (XU1 PROCESSOR)
Graphics
    PHILCO (1842x1026@30Hz)
    Monitor TV (1360x768@60Hz)
    1023MB NVIDIA GeForce GT 520 (NVIDIA)    46 °C
Storage
    931GB Hitachi HDS721010CLA332 (SATA)    34 °C
Optical Drives
    hp DVD A DH16ABLH
Audio
    NVIDIA High Definition Audio

Χαρακτηριστικά:

Graphics
    PHILCO (1842x1026@30Hz)
    Monitor TV (1360x768@60Hz)
    1023MB NVIDIA GeForce GT 520 (NVIDIA)    46 °C

Επί της ευκαιρίας θα ήθελα να ρωτήσω, γιατί μου εμφανίζει δύο οθόνες;

Μάλιστα η PHILCO είναι η τηλεόραση που χρησιμοποίησε ο τεχνικός για να εγκαταστήσει την κάρτα γραφικών. Δεν έπρεπε να εμφανίζει τη δικιά μου;

Δημοσ.

Τρέξε ένα προγραμματάκι το HDD regenerator που θα το βρεις free στο Hiren Boot CD 10.6. Είναι παλαιότερη έκδοση αλλά κάνει δουλειά. μπορείς να το τρέξεις μέσα από τα win αλλά καλύτερα να το τρέξεις καθώς μπουτάρεις. Θα πάρει κάποιες ωρίτσες οπότε το βάζεις να το κάνει όποτε δεν χρησιμοποιείς το pc.

Και ένα βιντεάκι

https://www.youtube.com/watch?v=ubhzy9CTqag#t=580.514766

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εντάξει θα το κάνω και ευχαριστώ.

Παρατήρησα ότι σχεδόν πάντα κολλάει όταν είναι κλειστός για ώρες ο υπολογιστής και τον ανοίξω στο δεκάλεπτο.

ΥΓ : Σήμερα μου έβγαλε μαύρη οθόνη!

Επεξ/σία από anonymouscy
Δημοσ.

Αυτό μπορεί να είναι και από την κάρτα γραφικών, να μη ξεκινάει σωστά μετά από αναμονή. Έχεις βάλει drivers;

Κάνε αναβάθμιση τουλάχιστον σε 8.1 γιατί τα 8 είναι αναθεματισμένα και σε σχέση με τα 8.1 είναι σα να συγκρίνεις vista με 7. Για να μη πω να πας σε 10άρια.

Τέλος, καλά είναι να απενεργοποιήσεις την αναμονή από τη διαχείριση ενέργειας.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό μπορεί να είναι και από την κάρτα γραφικών, να μη ξεκινάει σωστά μετά από αναμονή. Έχεις βάλει drivers;

Κάνε αναβάθμιση τουλάχιστον σε 8.1 γιατί τα 8 είναι αναθεματισμένα και σε σχέση με τα 8.1 είναι σα να συγκρίνεις vista με 7. Για να μη πω να πας σε 10άρια.

Τέλος, καλά είναι να απενεργοποιήσεις την αναμονή από τη διαχείριση ενέργειας.

Έκανα αναβάθμιση σε 8.1 μαζί με ένα φόρματ μπας και είναι κάποιο malware που μπορεί να φταίει.

Είδομεν! B)

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ και τους δύο για την βοήθεια σας!

• Like 1
Δημοσ.

Έχω δει το "έργο" Βγάλε το βύσμα της TV από τον υπολογιστή σου. Κάνε μια επανεκκίνηση. Πάνε μέσα στις ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών, εκεί που γράφει: Διαμόρφωση πολλών οθονών Να βλέπει μια οθόνη, αυτή του υπολογιστή σου.

Δημοσ.

Έχω δει το "έργο" Βγάλε το βύσμα της TV από τον υπολογιστή σου. Κάνε μια επανεκκίνηση. Πάνε μέσα στις ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών, εκεί που γράφει: Διαμόρφωση πολλών οθονών Να βλέπει μια οθόνη, αυτή του υπολογιστή σου.

Βγάζω το καλώδιο του hdmi από τον υπολογιστή και προσπαθώ να ενωθώ με vga από την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών (για να κάνω επανεκκίνηση όπως λες) αλλά δεν ανταποκρίνεται.

Στην διαμόρφωση πολλών οθονών έχω αφαιρέσει την επιλογή από την δεύτερη οθόνη που μου εμφάνιζε αλλά εξακολουθεί να μην αναγνωρίζει την δικιά μου, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να χρησιμοποιήσω 1920 x 1080 ανάλυση!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...