Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για digea παντως λενε οτι οι sony εχουν την καλυτερη ποιοτητα. Πως και γιατι δεν γνωριζω ουτε εχω ασχοληθει γιατι δεν βλεπω :P

• Like 2
  • Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και με φίλο που πήγαμε μαζί πριν κάποιο καιρό να πάρει τηλεόραση και διάλεξαμε την KDL 55W756C, στο τηλεοπτικό είχε καλύτερη εικόνα από την 48h6400 που έχω.

Δημοσ.

Ηταν μέχρι σήμερα να παραλάβω και ακόμα να έρθει στα Χανιά, τους πήρα τηλ. στις 14:00 να δω τι έχει γίνει και ακόμα να μου απαντήσουν για το τι έγινε...  :mad:

Δημοσ.

ενδιαφερεται κανεις για το 10% μου;

Οι αγγελίες είναι αλλού, εδώ το νήμα αφορά συγκεκριμένη προσφορά τηλεόρασης.

• Moderators
Δημοσ.

ενδιαφερεται κανεις για το 10% μου;

Ποιο 10% σου; Εκεινο που τελειωσε 31-5-2016;  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Ηταν μέχρι σήμερα να παραλάβω και ακόμα να έρθει στα Χανιά, τους πήρα τηλ. στις 14:00 να δω τι έχει γίνει και ακόμα να μου απαντήσουν για το τι έγινε...  :mad:

Εν τέλη θα την έχω την Δευτέρα και μου κάνουν και 5% έκπτωση για την επόμενη αγορά μου, λόγο της καθυστέρησης.

• Like 2
Δημοσ.

Παρελαβα εχθες απο κωτσοβολο. Εχει ενα μαγικο κουμπακι που βαζει την τηλεοραση σε sports mode προσαρμοζοντας τον ηχο και την εικονα. Το αποτελεσμα ειναι πολυ εντυπωσιακο.

Αρχιστε το euro επιτελους!  :-D

Δημοσ.

Παρελαβα εχθες απο κωτσοβολο. Εχει ενα μαγικο κουμπακι που βαζει την τηλεοραση σε sports mode προσαρμοζοντας τον ηχο και την εικονα. Το αποτελεσμα ειναι πολυ εντυπωσιακο.

Στην 55J6200 που το είδα, το αποτέλσμα ήταν τραγικό.

Χρώματα υπερκορεσμένα, φωτισμός ότι να' ναι.

Δεν προβλέπεται να το χρησιμοποιώ!

• Like 2
Δημοσ.

Ποιο 10% σου; Εκεινο που τελειωσε 31-5-2016; :-D

sorry matrixxx εγω δεν το διατυπωσα καλα.. εχω μια κρατημενη με 10% εκπτωση και την πενταετη εγγυηση οποιον τον ενδιαφερει. δεν θελω να βγαλω κερδος..
  • Like 5
Δημοσ.

Γενικα ναι αλλα επειδη εχθες ετυχε να εχει στιβο το ΕΡΤ HD το αποτελεσμα προσωπικα μου αρεσε.

Δημοσ.

Kαι σε μένα στην h6400 δεν μου αρέσει. Ούτε στους φίλους που το έχουμε δοκιμάσει για να το δουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...