xpapias Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Μπαίνω απευθείας στο θεμα. Γνωριζετε κανενα μαγαζι, διπλα στη θαλασσα, με house μουσικη και καλο/αρκετο κοσμο για ποτο και "mixing-up"; Κατα προτιμηση οχι τα ελεεινα με τρελους παρκαδορους και δηθεν πορτα. Αθηνα/περιξ.
takiss!! Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Bolivar maybe?? Νομίζω είναι λίγο χαλαρά αλλά μες το καλοκαίρι πάνε και γνωστοί dj's και λογικά θα έχει τον κοσμάκι του..Τα χάλια που λες νομίζω δεν τα έχει σε αντίθεση με κάτι Akanthus και λοιπές αηδίες.. 3
redhotstef Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Βιβ μαρ στη βουλα πιο κατω απο γλυφαδα. Ποιο κοντα στη θαλασσα δεν γινεται.. 3
xpapias Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δυο πραγματα. 30+ κοσμο έχουν ή θα ειναι μονο πιτσιρίκια; Επισης η ιδεα του τραπεζακιού δεν μου πολυαρεσει να ξεκαθαρίσω. Στο ορθιο, να μπλεκομαστε και με λιγο κοσμο. Ααα ναι και τιμες. Καλοκαίρι ειναι σε διακοπες θα ειμαστε, δε χρειάζεται να καταξοδευομαστε ουτε και να αγοραζουμε μουρη στο μαγαζι.
dritan90 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Βιβ μαρ στη βουλα πιο κατω απο γλυφαδα. Ποιο κοντα στη θαλασσα δεν γινεται.. καφε δεν ειναι το βιβ μαρ?
idomeneas7 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 'Εχω καιρο που ειμαι εκτος απο αυτα αλλά απο οσο θυμαμαι αυτο που θελεις δεν υπαρχει. Δηλαδη θα βρεις πριόνια νταπαντούπα δίπλα στη θάλασσα με ωραίο κόσμο αλλά θα είναι ακριβά, θα έχουν παρκαδόρο και σίγουρα πόρτα.
xpapias Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Μεταξυ μας, αυτο φανταζομουν και γω. Αλλα ειπα μηπως! Τιμες ποσο περιπου παιζουν για Παρασκευή / Σαββατο; Εχω και εγω κανα δυο χρονια να παω.
idomeneas7 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Rubirosa seaside delight Με άλλα λόγια 'Αμμος με νέα αφεντικά. Εμαθα οτι το κυρίλεψαν πάντως και δεν βαράει πλέον house, ειναι λέει φάση restaurant τώρα. Δεν πρόκειται να πάω βέβαια για να μάθω, όποιος θέλει ας μας πει.
takiss!! Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Μεταξυ μας, αυτο φανταζομουν και γω. Αλλα ειπα μηπως! Τιμες ποσο περιπου παιζουν για Παρασκευή / Σαββατο; Εχω και εγω κανα δυο χρονια να παω. Τα κλασικά για παραλιακή νομίζω..10-12 τα κοκτέλια
AntiCambeR Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Το Balux νομίζω έχει τσουχτερή είσοδο.Γενικά η παραλιακή είναι πιασοκωλιά. idomeneas7... Γελάω με την λέξη πριόνια.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Όταν θέλεις παραλία, σε όποια χώρα και να πας, θα την ακριβοπληρώσεις.
sargio01 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Στο bolivar μπορείς να σταθμεύσεις στην αλάνα απο πίσω, το ίδιο και στο kitchen bar το οποίο και προτείνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα