Mansora Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Η μεγάλη ευκαιρία της αθηναϊκής Ριβιέρα να γίνει αντάξια της γαλλικής χάθηκε όταν δεν επέτρεψαν στον Ωνάση μετά τον διωγμό του από το Μονακό να φτιάξει κάτι αντίστοιχο εδώ. Είχε τα χρήματα να το υποστηρίξει, τις γνωριμίες, αίγλη και μίσος για την οικογένεια Γκριμάλντι αλλά επεσε σε μια απ τις χειρότερες εποχές στην ιστορία της Ελλάδας.
TriLoBiTe Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Mαγική Ριβιέρα. Άσπρος μπαίνεις μαύρος βγαίνεις.
isay Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Διαδωστα! Οι επενδυτες ήξεραν οτι η αθηναική γραβιέρα εχει πετρέλαιο και ήθελαν να την φάνε για ενα κομμάτι ψωμι!!!!11 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Στο επίδομα θέρμανσης θα σου λένε πάνε πάρε μπιτόνι και γέμισε από την θάλασσα. Όλο γκρινιάζετε! 1
invisiblesurfer Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Οι δημόσιοι υπάλληλοι κατέστρεψαν τη χώρα μου, στο χώμα όλους θα σας χώσει μια μέρα ο κόσμος. Πλησιάζει η ώρα αλήτες
kirileman Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Οι δημόσιοι υπάλληλοι κατέστρεψαν τη χώρα μου, στο χώμα όλους θα σας χώσει μια μέρα ο κόσμος. Πλησιάζει η ώρα αλήτες Ποιους θα πρωτοχώσουμε στο χώμα; Τους δημοσίους υπαλλήλους που μπήκαν με μέσο και τεμπέλιαζαν, τους ελ. επαγγελματίες που δεν έκοβαν αποδείξεις, την παρασιτική μεγαλοαστική τάξη, τους διεφθαρμένους πολιτικούς; Θα χρειαστούμε μεγάλο λάκκο. 1
NikosKallithea Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Ποιους θα πρωτοχώσουμε στο χώμα; Τους δημοσίους υπαλλήλους που μπήκαν με μέσο και τεμπέλιαζαν, τους ελ. επαγγελματίες που δεν έκοβαν αποδείξεις, την παρασιτική μεγαλοαστική τάξη, τους διεφθαρμένους πολιτικούς; Θα χρειαστούμε μεγάλο λάκκο. Oλοι για χώσιμο είμαστε, άστα!!!
Manjaro Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Ποιους θα πρωτοχώσουμε στο χώμα; Τους δημοσίους υπαλλήλους που μπήκαν με μέσο και τεμπέλιαζαν, τους ελ. επαγγελματίες που δεν έκοβαν αποδείξεις, την παρασιτική μεγαλοαστική τάξη, τους διεφθαρμένους πολιτικούς; Θα χρειαστούμε μεγάλο λάκκο. κανέναν απο αυτούς οι ξένοι φταίνε για όλα και θέλουν να μας φάνε και κυρίως οι Γερμανοί! (απο την εποχή της μικρασιατικής καταστροφής και πιο πριν ακόμη!) εκει πρέπει να στρέψουμε τον θυμό μας! και εμεις σαν κουτοί χωριάτες μασάμε τα παπατζηλίκια τους κατα το διαίρει και βασίλευε (που είναι στρατιγική του Φιλίππου του Β των Μακεδόνων και όχι του καίσαρα όπως πολλοί απο αυτούς θέλουν να μας πλασάρουν). την διχόνοια θέλουν να σπείρουν ανάμεσα μας γιαυτό λένε βλακείες για το δημόσιο κτλ κτλ 1) Καμία χώρα στον κόσμο δεν έχει δημόσιο τομέα που να δουλεύει ρολόι παρόλα αυτά και πλούσιες είναι και οργανωμένες. Γιατί η Ελλάδα να αποτελεί εξαίρεση; και γιατι ο δημόσιος τομέας της ο λόγος για τα χάλια που έχουμε σήμερα; 2) Το κόστος σε μισθούς και συντάξεις δημοσίου ήταν πάντα ένα μικρό κομμάτι του ΑΕΠ μας και δεν είχε καμία σχέση με την κρίση. 3) Το δημόσιο είμαστε εμεις οι ίδιοι οι αδερφές τα ξαδέλφια μας οι γονείς μας κτλ και το λέω αυτό εγώ που προσωπικά δεν έχω κανέναν κοντινό συγγενή στο δημόσιο με εξαίρεση τον νονό μου που είναι δάσκαλος. 4) Οι Έλληνες είναι σκληρά εργαζόμενοι και δουλεύουνε περισσότερο απο τον μέσο όρο στην Ευρώπη. 5) Τα λεφτά μας τα φάγανε οι τράπεζες που πήγε να κάνει bail out ο ξέρετε ποιος τότε με την αμερικάνικη κρίση . και μαντέψτε ποιοι είναι ιδιοκτήτες ετούτων των τραπεζών ... hint ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ πάντως (ακόμη και η "εθνική" τράπεζα είναι ιδιοκτησία κάποιου που λέγεται Ροτσίλντ... δεν νομίζω να είναι ελληνικό όνομα! ) και εσεις καθίστε και βγάλτε τα μάτια αναμεταξύ σας! και αφήστε τους αυτούς και τα παιδιά τους να λιάζονται με τον μόχθο και το αίμα σας αλλά και την κληρονομιά των παιδιών σας Δώστε τους και άλλα λεφτά να "σας" κάνουν την Ριβιέρα για να την απολαύσετε "εσείς"...κούνια που σας κούναγε. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Φλάντζα κεφαλής είναι, κάνε δεξιά και σβήσε.
Manjaro Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Φλάντζα κεφαλής είναι, κάνε δεξιά και σβήσε. όχι CDO είναι που παίρνανε οι τράπεζες "της Ελλάδας" και σκάσανε με την αμερικάνικη κρίση ακινήτων (στην οποία βασίζονται τα CDO) χάσανε όλα τα λεφτά τους και μετά τις πληρώναμε (με δανεικά που δεν βρίσκαμε) ντεμέκ με την δικαιολογία ότι αν δεν τις πληρώσουμε δεν θα υπάρχει ρευστότητα στην αγορά και εκει την φάγαμε. δυστυχώς όμως δεν γίνεται να κάνεις δεξιά ή αριστερά τώρα κάθεσαι για 50+ χρόνια και πληρώνεις σαν γιαούρι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις