Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπάνια στην πισίνα μου και βόλτες με το σκάφος μου.

Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει σάλιο, οπότε, διακοπές δεν έχει.Ένα βαψιματάκι το χρειάζεται το σπίτι.

• Like 2
Δημοσ.

Διακοπές κάνω χειμώνα, έχω στην άκρη 2 χιλιάρικα απλά δεν έχω διαλέξει προορισμό ;)

καλοκαίρι δεν το μπορώ, με τη ζέστη δεν τα παω καλά, μου βγάζει κούραση/ύπνο.

• Like 1
Δημοσ.

Να βγω ταμείο ανεργίας που το έχω σκοπό καθώς και κανά μαύρο λεφτό που έχω υπόψιν. Κατά κύριο λόγο να τελειώνω με ένα πρόβλημα υγείας που έχω και επίσης να βγάλω δίπλωμα μηχανής ή/και ένα αμαξάκι σε budget για να αλλάξω το υπάρχον. Υγεία πάνω απόλα παίδες. Α, και μια σωστή κοπέλα.

• Like 1
Δημοσ.

Θα είμαι στην δουλειά όλο το καλοκαίρι 99,9%.Οπως κάθε χρόνο... :(

Αδεια το καλοκαίρι παίρνουν μόνο οι γνωστοί και οι ρουφιάνοι στον κλάδο μου.

Θα πατήσω το κουμπί κάποια στιγμή γιατί ο Κιμ κολώνει.

• Like 2
Δημοσ.

Τι δουλεια ρε? Ιουλιο τσιμπάω 2 εβδομάδες άδεια και ξαφανιζομαι στην Αθηνα κλειστα τηλεφωνα / βολτες ολη μερα / θα βγω με κολλητούς / θα παμε παραλιακή πως και πως περιμένω την άδεια 5 εβδομάδες και αυτή που μας έρχεται!

χειριστης μηχανηματος σε εργοστασιο.
Δημοσ.

Να ναι μια καλη σεζον χωρις αναποδιες, να κανω 10 μπανια, να παει καλα ο κηπος μου και να περασω ωραια με την συζηγο.

Δημοσ.

@TS

Έψαχνα κάποιο άρθρο για μια φίλη που θέλει να πάει στη Λέσβο το καλοκαίρι (καο ελπίζω να γνωρίσω από κοντά) και βρήκα αυτό εδώ.

http://m.oneman.gr/keimena/style/taksidi/menoume-nisi/22-protaseis-gia-thn-lesvo.3557777.html

Καλά να περάσεις αν πας. :D

Και εγώ λογικά στη Λέσβο θα πάω μιας και έχουμε σπίτι εκεί, το πότε δεν ξέρω ακόμα.

Κάτι άλλο δεν έχω να κάνω αν και θέλω να συνεχίσω την python κάποια στιγμή (για hobby, όχι για επάγγελμα).

Δημοσ.

Δεν μας βλέπω πουθενά για αυτό το Καλοκαίρι. 

Το Χειμώνα θα τις κάνω τις διακοπές μου εγώ στην εξωτική Σουηδια :P 

Πάντως το καλοκαιράκι αναβάθμιση τον Η/Υ έχω και μερικές εκκρεμότητες από Video Games που δεν είχα την ευκαιρία να τα παίξω ε έχω και μπόλικες σειρές να δω, γενικά το Καλοκαίρι θα βγει εύκολα.

Δημοσ.

Να φάω κανά πιτόγυρο της προκοπής, κανά καλαμαράκι/χταποδάκι και να δω δυο τρεις φορές τη θάλασσα στις δέκα μέρες που κατεβαίνω :)

Πράματα απλά δηλαδή που θα με ευχαριστούσαν αν ήμουν 10, 20 ή 50 χρονών.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...