Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τέλη Ιουνίου τελειώνει η εξεταστική μου (τελευταίο εξάμηνο) και φεύγω κατευθείαν για ΗΠΑ αφού 1η Ιουλίου ξεκινάει το μεταπτυχιακό μου. Τέλη Αυγούστου είναι και η 1η εξεταστική του μεταπτυχιακού. Προβλέπεται ένα δύσκολο αλλά ενδιαφέρον καλοκαίρι.  :-D

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Μέσα Ιουλίου αναχωρώ για καμιά 10αριά ημέρες προς το αγαπημένο μου μέρος σε όλη την Ελλάδα, τη Στούπα Μεσσηνίας (να'σαι καλά Νικόλα!). 

Ύπνος, φαγητό, θάλασσα, ποτό.

Repeat.

• Like 3
Δημοσ.

Τί περιμένω: καύσωνα <3

Τί ελπίζω: να έχω στο πλευρό μου ανθρώπους που αγαπώ και μ'αγαπάνε.

Τί κανονίζω: Ιούλιο μερικές μέρες στην λατρεμένη Μεσσηνία, όπου νιώθω ότι πραγματικά ξεκουράζομαι όποτε πάω [+τέλειες αμμουδιές +τέλειο φαγητό γιαγιάς] & Αύγουστο μερικές μέρες στην Κέρκυρα για να δω και κάτι καινούργιο.
Και όλες τις υπόλοιπες μέρες δυστυχώς θα έχει μπόλικη δουλειά αλλά θα χώσω και όσο gaming μπορώ. Μακάρι να έχουμε και ένα ενδιαφέρον συναυλιακό καλοκαίρι στην Αθήνα ή γενικά εκθέσεις, events κλπ.

Καλά να περάσουμε όλοι ό,τι και να κανονίσουμε!

• Like 1
Δημοσ.

Πηγαίνοντας όσο καλύτερα γίνεται με την εξεταστική και επειδή δεν παίζει σάλιο αυτήν την εποχή και υπάρχουν και έξοδα,το καλοκαίρι θα βολευτούμε με ταπεινά πράγματα.Τα όποια μπανάκια μας θα τα κάνουμε στην Αθήνα,καμιά βόλτα,καμιά σειρά και γενικά ήρεμα πράγματα.Η αλήθεια είναι πως ελπίζω σε κάτι καλό που έχει να κάνει με εξωτερικό αλλά μάλλον στην ελπίδα θα μείνει,οπότε Αθήνα και πάλι Αθήνα.

Τέλη Ιουνίου τελειώνει η εξεταστική μου (τελευταίο εξάμηνο) και φεύγω κατευθείαν για ΗΠΑ αφού 1η Ιουλίου ξεκινάει το μεταπτυχιακό μου. Τέλη Αυγούστου είναι και η 1η εξεταστική του μεταπτυχιακού. Προβλέπεται ένα δύσκολο αλλά ενδιαφέρον καλοκαίρι.  :-D

Θα ξεκινήσεις το μεταπτυχιακό χωρίς καν να έχεις πάρει πτυχίο;Τι φάση;

Δημοσ.

Ακούγεται λίγο κουφό αλλά μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι γίνεται. Technically πήρα μεταπτυχιακό το 2005 και πτυχίο το 2008. Προφανώς όχι αέρα πατέρα πάμε όλοι παιδιά αλλά είναι δυνατόν.

• Like 1
Δημοσ.

Ιουλιο η Αυγουστο για 2 η 3 εβδομαδες ελευθερο camping σε απομακρυσμενες περιοχες απο κοσμο, που θα συνδυαζει βουνο και θαλασσα. χωρις κινητο , χωρις τεχνολογικες αηδιες και μονο τα απαραιτητα για πραγματικη επιβιωση στη φυση. Για ευβοια ισως το κοβω που ειναι και κοντα στην Αθηνα...

• Like 1
Δημοσ.

Φτάνει μία βεβαίωση ότι έχω ολοκληρώσει το πρόγραμμα σπουδών και απλά δεν έχω ορκιστεί.

• Like 1
Δημοσ.

Στο topic κολλάει η παροιμία: "Εμείς κάνουμε σχέδια και ο θεός γελάει" :P

Πραγματικά όποτε κανονίζω κάτι και το περιμένω με ανυπομονεσία στη τελική ή κάτι θα γίνει κ θα αναβληθεί ή θα είναι πολύ πιο ξενέρωτο απ' όσο ουάου περίμενα πως θα ταν. Οπότε ποτέ σχέδια πλέον, υγεία καλή παρέα κ διαθέση

• Like 1
Δημοσ.

Ακούγεται λίγο κουφό αλλά μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι γίνεται. Technically πήρα μεταπτυχιακό το 2005 και πτυχίο το 2008. Προφανώς όχι αέρα πατέρα πάμε όλοι παιδιά αλλά είναι δυνατόν.

να και άλλος ΕΝΑΣ με πλαστό τίτλο :D 

Στο topic κολλάει η παροιμία: "Εμείς κάνουμε σχέδια και ο θεός γελάει" :P

θα συμφωνήσω... αν κάνω ένα με δύο μπάνια στη θάλασσα, θα είναι θαύμα ... 

Δημοσ.

Ελπίζω να μην κοιμάμαι κάθε φορά στις 6 το πρωί. Εδώ και 2 καλοκαίρια το ίδιο βιολί.

Χαχαχαχαχ σε νιώθω.Όταν είσαι φοιτητής/μαθητής και δεν δουλεύεις(ή άνεργος),η ρουτίνα του καλοκαιριού μπορεί να γίνει ανυπόφορη ώρες ώρες.

Δημοσ.

Φτάνει μία βεβαίωση ότι έχω ολοκληρώσει το πρόγραμμα σπουδών και απλά δεν έχω ορκιστεί.

Αν επιτρέπεται τι μεταπτυχιακό είναι;

Αυτο με την βεβαίωση σχετικά με το προγραμμα σπουδών, ισχύει για όλες τις σχολές και όλες τα πανεπιστήμια;

Δημοσ.

Εγώ άλλο ένα καλοκαίρι ήλπιζα να βγω κομμάτια παραλία με λεφτά να κερνάω τα μωράκια. Και να πάρω το καμπριολε που θέλω.

Αλλά μάλλον θα πάρω την κοιλίτσα μου και θα αραξω με την μάνα μου στο εξοχικό. Θα μου μαγειρεύει θα μου βάζει κ λαδακι στην πλατουλα μια χαρα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...