xpapias Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Γεια χαρά. Μου έλεγε μια φίλη ότι μπορώ να φορτώσω χαρτοκιβώτιο (καλά συσκευασμένο) στο αεροπλάνο. Μπορώ να το παραδώσω πχ αντι για τη βαλίτσα που θα δικαιούμουν; Αν δεν το δέχονται έτσι, θα πρέπει να πληρώσω πολλά; Η ίδια μου έλεγε ότι σαν κόστος συμφέρει περισσότερο απο μεταφορική εταιρεία. Πρέπει να μεταφέρω πράγματα και έχω ξεμείνει μόνο με ένα μικρό βαλιτσάκι χειραποσκευής.
totem_lost Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Όλα αυτά εξαρτόνται από την αεροπορική και στα site τους υπάρχουν λεπτομέριες σχετικά με μέγεθος και βάρος της αποσκευής, πχ
xpapias Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Ευχαριστώωωω...! Αν ξέρει και κανείς άλλος κάτι παραπάνω, μια χαρά θα ήταν. Btw. Σεπτέμβρη κανονίζουμε insomnia NL meeting (πόσα μέλη είναι άραγε)?
DrLo Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Γεια χαρά. Μου έλεγε μια φίλη ότι μπορώ να φορτώσω χαρτοκιβώτιο (καλά συσκευασμένο) στο αεροπλάνο. Μπορώ να το παραδώσω πχ αντι για τη βαλίτσα που θα δικαιούμουν; Αν δεν το δέχονται έτσι, θα πρέπει να πληρώσω πολλά; Η ίδια μου έλεγε ότι σαν κόστος συμφέρει περισσότερο απο μεταφορική εταιρεία. Πρέπει να μεταφέρω πράγματα και έχω ξεμείνει μόνο με ένα μικρό βαλιτσάκι χειραποσκευής. Εξαρταται πάντα και από το πόσο "χαλαρή" στη πολιτική είναι κάθε εταιρεία τη στιγμή που θα πας και πως θα σε "κόψει σε πελάτη". Έχει τύχει πριν πολλά χρόνια όταν 4 άτομα πετούσαμε με Emirates για "εξωτικό" προορισμό της Ασίας (για να εγκατασταθούμε εκεί για δουλειά) να δώσουμε 160 kg σε βαλίτσες και ένα ποδήλατο πακεταρισμένο σε χαρτόκουτο και να μη μας χρεώσουν τίποτα .... γενικά, ακόμα και τυπικά να το πάρονυ, πάντως δεν υπάρχει διαφορά αν είναι χαρτόκουτο ή βαλίτσα ... φτάνει φαντάζομαι να φαίνεται ότι μπορεί να αντέξει στη μεταφορά χωρίς τον κίνδυνο να διαλυθεί.
paylidis Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Εντός Ελλάδας μεχρι πριν 3 χρόνια πετυχαινα χαρτοκιβώτια τύπου Νουνού να ταξιδεύουν. Εκτός δεν εχω δει ποτέ κατι τετοιο. Αν ωστοσο δε στο δεχτούν, θα παει ως cargo και οι τιμές εκει ειναι εξωφρενικά υψηλές (ενδεικτικά για ενα φάκελο σε μέγεθος λογαριασμού κάποτε πλήρωσα 39€-βιαζόμουν να παραδοθεί στην αλλη ακρη της Ελλάδας εντός διωρου οποτε τα δέχτηκα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα