Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, έχει μερικά χρόνια που μετακόμισα. Στην τουαλέτα μου υπάρχει ένας σωλήνας (αεραγωγός) για τον εξαερισμό της τουαλέτας. Ο σωλήνας ξεκινάει από τον πρώτο όροφο και βγαίνει στην ταράτσα. Εγώ που είμαι στο 2ο όροφο τώρα τους 3 τελευταίους μήνες περίπου αντιμετωπίζω πρόβλημα δυσωσμίας η οποία προέρχεται από τον σωλήνα εξαερισμού. Μάλιστα το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο γείτωνας που μένει στον κάτω όροφο. Όμως ο κύριος που μένει στον 3ο (τελευταίος όροφος) δεν αντιμετωπίζει τέτοιο πρόβλημα. Η μυρωδιά είναι φρικαλέα. Μυρίζει σαν καμένο λάστιχο. Έχω ρωτήσει και τους τρεις γείτωνες μα δεν έχουν κάνει κάτι ούτε αυτοί. Όπως είπα προηγουμένως μάλιστα ο γείτωνας που μένει από κάτω αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα. Η πηγή της μυρωδιάς του σωλήνα είναι ένα μυστήριο. Μήπως ξέρει κανείς τι θα μπορούσε να είναι αυτό;

Δημοσ.

Βάλτε μια κάμερα -φιδακι (snake cam, στα 15 ευρώ περίπου) να δείτε μέσα ή φωνάξτε μάστορα. Κανονικά τα έξοδα ειναι δια 3 αλλά φοβαμαι αυτος που δεν εχει προβλημα μπορει να μην θελει να πληρωσει.

Δημοσ.

Ή κάτι έχει ψοφήσει μέσα ή κάτι έχουν πετάξει και κάηκε η σωλήνα (κανένα τσιγάρο ίσως;).

Όλα τα έξοδα που αφορούν δίκτυα εκτός των διαμερισμάτων μπαίνουν στα κοινόχρηστα κανονικά....

Δημοσ.

γατα εχει ψοφησει  Δεν νομίζω να είναι γάτα γιατί ο σωλήνας είναι πολύ λεπτός. Είναι περίπου 10 cm λεπτός

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...