logokrimenos Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Λοιπόν ήρθε η ώρα να καθαρίσω λίγο τον τοίχο μου στο fb γτ γίνεται χαμός. Και τώρα που είμαστε σε αναζήτηση εργασίας δεν λέει να φαίνονται οι αρχιδιές που έγραφα πριν 4-5 χρόνια. Υπάρχει κανας τρόπος να σβήσω παλιές δημοσιεύσεις στα ΜΠΑΜΠ? Γτ μια μια δεν παλευετε
Vapir Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Νομίζω πως όχι , η καλύτερη που έχεις να κάνεις αν βαριέσαι είναι να φτιάξεις δεύτερο account, να κάνεις add όλους όσους έχεις φίλους και να στείλεις copy paste σε όλους πως "αυτό το account θα κλείσει , κάντε με accept στο καινούριο ->" με το link του νέου σου account για να ξέρουν πως όντως είσαι εσύ κ όχι κάποιο troll or whatever.
panosno1com Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 den νομιζω πως γινεται , υπαρχουν plugins που σου επιτρεπουν (ετσι λενε δηλαδη) να το κανεις στα μπαμ αλλα οσα δοκιμασα δεν δουλεψανε. το μονο που δουλεψε ηταν ενα που μου εκανε με τη μια unlike σε ολες τις σελιδες που ειχα κανει like κ ηταν πολλες βλακειες !
Muchacho Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Θα κατσεις να τα σβησεις ενα ενα αργα και βασανιστικα. 5
DDevil Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Θα κατσεις να τα σβησεις ενα ενα αργα και βασανιστικα. Mπορει να μη σβησει και τιποτα βεβαια ούτως ή αλλως κανεις δεν προκειται να ψάξει τι εγραψε πριν 4-5 χρονια στο φβ , κανεις δεν είναι τοσο ψυχωτικος να κάνει τέτοιο πραγμα.
andreapaog328 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 εγω εχω βαλει το on this day. καθε πρωι ξυλωνω και απο 2-3 post 2
Βασίλης_29 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Το σημαντικότερο από όλα είναι να ορίσεις να μην φαίνεται το προφιλ σου στις search engines, διαφορετικά μπορεί να γράφει ο άλλος το ονοματεπώνυμό σου και να βρίσκει το προφιλ και τι γράφεις. Δεύτερον, αν έχεις την δυνατότητα έλεγξε τι ακριβώς φαίνεται στο προφιλ σου αν σε ψάξει κάποιος χρήστης του δικτύου, σε τέτοια περίπτωση σε βρίσκει αλλά παρόλα αυτά σε αρκετά προφιλ φαίνονται αρκετά πράγματα και παλιές δημοσιεύσεις. Μετά κάνεις manually την διαγραφή των post σιγά σιγά και είσαι οκ. Mπορει να μη σβησει και τιποτα βεβαια ούτως ή αλλως κανεις δεν προκειται να ψάξει τι εγραψε πριν 4-5 χρονια στο φβ , κανεις δεν είναι τοσο ψυχωτικος να κάνει τέτοιο πραγμα. Δεν παίζει ρόλο αν θα κοιτάξει πριν 4-5 χρόνια, η ουσία είναι οτι θα ψάξουν να βρουν fb profile και τι γράφει ο άλλος. 1
idomeneas7 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 privacy settings > Limit The Audience for Old Posts on Your Timeline Ολα τα παλια θα τα βλεπουν μονο φιλοι. 3
mclein Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 το μονο που δουλεψε ηταν ενα που μου εκανε με τη μια unlike σε ολες τις σελιδες που ειχα κανει like κ ηταν πολλες βλακειες ! στειλε μου πμ με αυτο ή γραψτο εδω, παρακαλω !
logokrimenos Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 privacy settings > Limit The Audience for Old Posts on Your Timeline Ολα τα παλια θα τα βλεπουν μονο φιλοι. To έχω κάνει αυτο Το σημαντικότερο από όλα είναι να ορίσεις να μην φαίνεται το προφιλ σου στις search engines, διαφορετικά μπορεί να γράφει ο άλλος το ονοματεπώνυμό σου και να βρίσκει το προφιλ και τι γράφεις. Δεύτερον, αν έχεις την δυνατότητα έλεγξε τι ακριβώς φαίνεται στο προφιλ σου αν σε ψάξει κάποιος χρήστης του δικτύου, σε τέτοια περίπτωση σε βρίσκει αλλά παρόλα αυτά σε αρκετά προφιλ φαίνονται αρκετά πράγματα και παλιές δημοσιεύσεις. Μετά κάνεις manually την διαγραφή των post σιγά σιγά και είσαι οκ. Δεν παίζει ρόλο αν θα κοιτάξει πριν 4-5 χρόνια, η ουσία είναι οτι θα ψάξουν να βρουν fb profile και τι γράφει ο άλλος. Αυτό με τις search engines δεν το ήξερα, το κάνω τώρα. Προτιμώ να βγάζει το linkedin οταν αναζητούν το ονομα μου. Απο άτομο που δεν με έχει φίλο δεν φαίνεται τίποτα. Μόνο φωτο προφιλ και εξώφυλλο.
DDevil Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Το σημαντικότερο από όλα είναι να ορίσεις να μην φαίνεται το προφιλ σου στις search engines, διαφορετικά μπορεί να γράφει ο άλλος το ονοματεπώνυμό σου και να βρίσκει το προφιλ και τι γράφεις. Δεύτερον, αν έχεις την δυνατότητα έλεγξε τι ακριβώς φαίνεται στο προφιλ σου αν σε ψάξει κάποιος χρήστης του δικτύου, σε τέτοια περίπτωση σε βρίσκει αλλά παρόλα αυτά σε αρκετά προφιλ φαίνονται αρκετά πράγματα και παλιές δημοσιεύσεις. Μετά κάνεις manually την διαγραφή των post σιγά σιγά και είσαι οκ. Δεν παίζει ρόλο αν θα κοιτάξει πριν 4-5 χρόνια, η ουσία είναι οτι θα ψάξουν να βρουν fb profile και τι γράφει ο άλλος. Profile μου είναι εφόσον δεν προσβαλλω κανεναν θα γραφω ότι γουστάρω. Αμα δεν τους αρέσει στα @@ μου 1
idomeneas7 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 To έχω κάνει αυτο Αυτό με τις search engines δεν το ήξερα, το κάνω τώρα. Προτιμώ να βγάζει το linkedin οταν αναζητούν το ονομα μου. Απο άτομο που δεν με έχει φίλο δεν φαίνεται τίποτα. Μόνο φωτο προφιλ και εξώφυλλο. Tοτε τι σκας να τα σβησεις? Και να σε κανει add το αφεντικο θα τον βαλεις restricted ετσι κι αλλιως. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα