Miracle Worker Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Γνωρίζει κάποιος πως μπορεί να αποκτήσει κανείς εντοπιότητα για κάποιο μέρος; Θα ήθελα να αποκτήσω την εντοπιότητα από τον τόπο καταγωγής του πατέρα μου, καθ' ότι αφενός θέλει πολύ λιγότερα μόρια στις διάφορες προκηρύξεις, αφετέρου τον προτιμώ ως τόπο διαβίωσης από τον τόπο καταγωγής της μητέρας μου, όπου μεγάλωσα και έχω εντοπιότητα. Μάλιστα θα ήμουν ήδη διορισμένος αν είχα την εντοπιότητα σε έναν προηγούμενο διαγωνισμό. Τα πράγματα είναι λίγο μπερδεμένα τώρα τελευταία. Βασικά με καίει το θέμα με την φορολογική δήλωση, αν πρέπει να κάνω κάτι που θα παίξει ρόλο. Κατοικία στο χώρο που θέλω να μεταφέρω την εντοπιότητα υπάρχει, στο όνομα του πατέρα μου.
idomeneas7 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 'Οταν ηθελα να κανω μεταδημοτευση μου ειχαν πει πρεπει να εχω λογαριασμο/μισθωτήριο στο ονομα μου για 2 χρονια. Το πιό άμεσο είναι με γάμο κάποιου δημότη. 1
xpapias Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Ειχα κανει μεταδημοτευση πριν 10 χρονια στο χωριο της μητερας μου για τον ιδιο λογο. Κανενα ακινητο ουτε και λογαριασμοι στο ονομα μου. Εμεναν μονο οι παππουδες μου. Δεν ειχα κανενα προβλημα/δυσκολια. Τελικά δε χρειαστηκε να κανω αιτηση για θεση. Εχω να ψηφισω δυστυχώς χρονια. 1
alxlightning Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Τελικά δε χρειαστηκε να κανω αιτηση για θεση. Εχω να ψηφισω δυστυχώς χρονια. δε βλεπω τη δυστυχια στην αποχη απο οποιαδηποτε κοινοβουλευτικη πρακτικη
e-tic Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δοκίμασε να αιτηθείς μεταδημότευση κανα δυό μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές. Θα γίνει σε χρόνο dt και χωρίς πολλά-πολλά.
idomeneas7 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δεν απαιτείται η βεβαίωση διετούς κατοικίας για μεταδημότευση:β) του ενήλικου προκειμένου να αποκτήσει την αρχική δημοτικότητα που είχε ο ίδιος ή οι γονείς του.
Miracle Worker Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Και εμένα για λογαριασμούς μου έλεγαν, αλλά είχαν αφήσει ένα περιθώριο ότι μπορεί να δεχθούν και λογαριασμούς του πατέρα μου, όπου έρχεται το ρεύμα στο πατρικό. Αλλά νομίζω ότι πρέπει να δηλώσεις και μόνιμη κατοικία στην εφορία για ένα-δυο χρόνια. Πάντως πλέον η εντοπιότητα είναι ανεξάρτητη της δημοτικότητας, αν και η δημοτικότητα είναι το πιο σίγουρο δικαιολογητικό για εντοπιότητα. Δεν απαιτείται η βεβαίωση διετούς κατοικίας για μεταδημότευση:β) του ενήλικου προκειμένου να αποκτήσει την αρχική δημοτικότητα που είχε ο ίδιος ή οι γονείς του. Αυτό μπορεί να μου φανεί χρήσιμο, καθώς ο πατέρας μου αρχικά είχε τη δημοτικότητα που θέλω. Βέβαια σε πείσμα των καιρών και του alex θα προτιμούσα να διατηρήσω τη τωρινή δημοτικότητα γιατί η πρόσβαση είναι πολύ πιο εύκολη. Είναι και αυτό που είπε ο xpapias, δεν ξέρεις αν θα σου χρειαστεί εν τέλει, εκτός και αν κάνεις κάποιο συγκεκριμένο επάγγελμα που μετράει πολύ.
alxlightning Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 βασικα μου φαινεται παρανοικο ποσο δυσκολο ειναι να γινει μεταδημοτευση, ειχα ξεκινησει μια φορα τη διαδικασια αλλα δεν πηγα ποτε ξανα ΚΕΠ να ολοκληρωθει, μου φανηκε παρα πολυς χαμος για κατι που δεν εχει εμπρακτο αντικτυπο στη ζωη μου μιας και δεν ψηφιζω.σε τι αλλο μετραει το που εισαι δημοτης και ποια η διαφορα με την εντοπιοτητα?
xpapias Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Παντως εφορια ημουν παντα στην ιδια μεχρι που εφυγα εξωτερικο. Οποτε δε νομιζω να σε επηρεαζει.
Anorymous Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 σορρυ που ρωταω εδω αλλα για να μην ανοιγω νεο θεμα εγω μενω κολωνο εχω δικο μου σπιτι αλλα η οικογενιακη μου μεριδα ειναι στους αγιους αναργυρους εκει παω για χαρτια και για να ψηφιζω. Η εντοποιοτητα μου ειναι στους αγιους αναργυρους σωστα ? Ρωταω γιατι ενδιαφερομαι για τον νεο κυκλο του ελαχιστου εγγυημενου εισοδηματος .
xpapias Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Ναι απ οσο καταλαβαίνω και γνωριζω Αγ. Αναργυρους. 1
Miracle Worker Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 σορρυ που ρωταω εδω αλλα για να μην ανοιγω νεο θεμα εγω μενω κολωνο εχω δικο μου σπιτι αλλα η οικογενιακη μου μεριδα ειναι στους αγιους αναργυρους εκει παω για χαρτια και για να ψηφιζω. Η εντοποιοτητα μου ειναι στους αγιους αναργυρους σωστα ? Ρωταω γιατι ενδιαφερομαι για τον νεο κυκλο του ελαχιστου εγγυημενου εισοδηματος . Έχει βγει ποιοι είναι οι 30 δήμοι που θα ισχύσει το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα; Γιατί έψαχνα τις προάλλες και δε βρήκα τίποτα.
Anorymous Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Έχει βγει ποιοι είναι οι 30 δήμοι που θα ισχύσει το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα; Γιατί έψαχνα τις προάλλες και δε βρήκα τίποτα. ναι φιλαρακι βγηκαν σημερα 1. Νέας Ιωνίας 2. Ασπροπύργου 3. Ελευσίνας, 4. Φυλής 5. Αγίων Αναργύρων (Καματερό) 6. Αιγάλεω 7. Κερατσινίου-Δραπετσώνα 8. Νίκαιας - Ρέντη 9. Περάματος 10. Λαμίας 11. Βέροιας 12. Παύλου Μελά (Θεσσαλονίκη) 13. Κιλκίς 14. Κατερίνης 15. Ρεθύμνου 16. Γόρτυνος 17. Ορεστιάδας 18. Καβάλας 19. Άρτας 20. Ζακύνθου 21. Λέσβου 22. Καλαμάτας 23. Σκιώνης 24. Καλύμνου 25. Λέρου 26. Τρικκαίων 27. Ελασσόνας 28. Πύργου 29. Αιγιαλείας και 30. Καστοριάς Ναι απ οσο καταλαβαίνω και γνωριζω Αγ. Αναργυρους. ετσι πιστευω και εγω ελπιζω να ειναι ετσι μην φαω καμια παπατσα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα