Προς το περιεχόμενο

USB to micro-usb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα. Ήθελα να κάνω μια ερώτηση για τους αντάπτορες USB-A (Female) σε  micro USB (male) που συνδέονται σε κινητά. Τι διαφορά έχουν αυτοί που έχουν καλώδιο σε σχέση μ αυτούς που δεν έχουν καλώδιο:

Να το δείξω και με εικόνες:

OTG micro USB male - USB-A female Black | Skroutz.gr

Delock Adapter Micro USB-B Male > USB-A 2.0 Female (65296)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Candela είπε

Καλημέρα. Ήθελα να κάνω μια ερώτηση για τους αντάπτορες USB-A (Female) σε  micro USB (male) που συνδέονται σε κινητά. Τι διαφορά έχουν αυτοί που έχουν καλώδιο σε σχέση μ αυτούς που δεν έχουν καλώδιο:

Να το δείξω και με εικόνες:

OTG micro USB male - USB-A female Black | Skroutz.gr

Delock Adapter Micro USB-B Male > USB-A 2.0 Female (65296)

Ο πρώτοι είναι ποιό ευέλικτοι κατά την χρήση, οι δεύτεροι πιάνουν λιγότερο χώρο αλλά θέλουν προσοχή γιατί μπορεί να σπάσουν ποιό εύκολα σε μία απρόσεκτη κίνηση.

Κατά τα άλλα ίδιοι είναι.

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 31/5/2016 στις 12:35 ΜΜ, terziscf είπε

Καλησπέρα, θέλω να συνδέσω το στικάκι μου στο κινητό μου. Βρήκα αυτό ( http://www.e-shop.gr/valueline-vlcp60901b-usb-a-female-usb-micro-b-male-usb20-adapter-p-PER.753939 ). Ξέρει κανείς αν δουλεύει για να μην το πάρω τζαμπα;

Στις 31/5/2016 στις 12:46 ΜΜ, groovemaster είπε

Όχι το συγκεκριμένο δεν κάνει.Για να συνδέσεις στικακι θέλεις USB με ένδειξη otg,αρκεί το κινητό σου να υποστηρίζει otg.

https://www.skroutz.gr/c/699/metatropeis-adaptors.html?from=catspan&keyphrase=usb+otg

Εδώ, οι αντάπτορες που γράφουν επάνω OTG τι διαφορά έχουν σε σχέση μ αυτούς που δεν γράφουν για OTG? Μήπως αυτοί που δεν γράφουν OTG είναι μόνο για φόρτιση?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...