Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θα ήθελα να μου προτείνεται καμία εφαρμογή να λειτουργεί με windows που να βρίσκει το κωδικό ασύρματου δικτίου μου (οσο μεγάλος και αν είναι )  Για δικιά μου χρήση μόνο!!!!!!!!!    

σας ευχαρίστω για τον χρόνο σας!!!

Δημοσ.

Αν δεν αφήσεις τον εργοστασιακό κωδικό και βάλεις δικό σου κωδικό για το wifi που να αποτελείται από γράμματα, αριθμούς και τουλάχιστον 1 σύμβολο, τότε είσαι ασφαλής και δεν χρειάζεσαι καμία εφαρμογή για να το τσεκάρεις.

Εννοείται ότι θα χρησιμοποιήσεις κωδικοποίηση/encryption wpa/wpa2 και όχι wep που είναι ξεπερασμένη και σπαέι εύκολα.

• Like 2
Δημοσ.

δεν υπαρχει τιποτα για Windows. και χρειαζεται αρκετη γνωση συγκεκριμενων προγραμματων που δουλευουν μεσα απο την γραμμη εντολων για να το κανεις μεσω Linux (αν και υπαρχουν μια δυο εφαρμογες που απλοποιουν την διαδικασια με 1-2 κλικ αλλα πιανουν μονο για WEP κωδικους, και παλι μεσω Linux). επισης χρειαζεσαι καταλληλη καρτα δικτυου με καταλληλους drivers για inject..!

• Like 1
Δημοσ.

φυσικά και το έχω κάνει απλά θέλω να ξέρω πόσο εύκολα γίνεται να σπάσει ο τωρινός κωδικός!!! σε ευχαριστώ πάντως για την συμβουλή!!!!

σε ευχαριστώ απλά νόμιζα πώς ειναι εύκολή η διαδικασία οτι υπάρχει ενα πρόγραμμα που απλά κάνει συνδιασμούς και μετά απο κνα 4ώρο σου βρίσκει τον δικό σου !!!!!!

Δημοσ.

Kοιτα υπαρχουν ετοιμες εφαρμογες για windows,android,linux οι  οποιες εχουν αποθηκευμενες τιμες των εργωστασιακων κωδικων των ρουτερ,οποτε αν οπως το πηρες το ρουτερ δεν αλλαξες κωδικο τοτε ειναι πολυ πιθανο να μπει καποιος τριτος ευκολα.Τωρα αν αλλαξεις κωδικο και βαλεις κατι δυσκολο πχ 0AKF492VC (δηλαδη κατι που δεν ειναι προφανες) τοτε ο επιδοξος hacker πολυ δυσκολα θα στο σπασει.Επειδη εχω ασχολιθει επι του θεματος αν η ασφαλεια του ρουτερ σου ειναι WEP τοτε σπαει σε δευτερολεπτα,βεβαια κατι τετοιο ειναι παρα πολυ σπανιο.Αν ειναι WPA τοτε ο επιδοξος hacker μπορει να σε "κοροιδεψει" πολυ ευκολα και να στο σπασει η και να το σπασει μονος του με λιγη τυχη.Τωρα οσον αφορα τα WPA2 δυκτια εκει τα πραγματα δυσκολευουν τραγικα,απο την γνωση που εχω,εχω βρει μονο 1 κενο ασφαλειας στα WPA2 με το οποιο ο hacker θα προσπαθισει να σε "κοροιδεψει".Το "κοροιδεμα" μπορει να γινει πολυ ευκολα,ομως απαιτει τεραστια υπομονη απο τον επιδοξο hacker.Aν θες να ασχολιθεις παραπανω με την ασφαλεια των δικτυων τοτε ξεχνα τα windows,τα linux ειναι μονοδρομος.Λεξεις κλειδια για να δεις πως μπορει καποιος να εισελθει στο δυκτιο σου ειναι:kali linux,aircrack-ng,evil twin attack και αλλες πολλες που θα συναντισεις στον δρομο ψαχνοντας αυτα τα δυο.

ΥΓ:Εννοειτε πως εγω σου λεω πως μπορεις να δεις τροπους για να προστατευτεις,οτι εχει να κανει με σπασιμο ειναι παρανομο.

• Like 2
Δημοσ.

φυσικά και το έχω κάνει απλά θέλω να ξέρω πόσο εύκολα γίνεται να σπάσει ο τωρινός κωδικός!!! σε ευχαριστώ πάντως για την συμβουλή!!!!

σε ευχαριστώ απλά νόμιζα πώς ειναι εύκολή η διαδικασία οτι υπάρχει ενα πρόγραμμα που απλά κάνει συνδιασμούς και μετά απο κνα 4ώρο σου βρίσκει τον δικό σου !!!!!!

Ο προσωπικός κωδικός που χρησιμοποιείται με encryption wpa 2 δεν σπάει.

Τουλάχιστον όχι με την έννοια που φαντάζεσαι.

Αυτό που μπορεί να γίνει, μέσω ειδικού linux προγράμματος (η κλασική μέθοδος του handshake), είναι να σου τον υποκλέψουν κωδικοποιημένο και μετά να πασχίζουν με τη χρήση λεξικών να αντιστοιχίσουν τον κωδικό σου. Αν λοιπόν χρησιμοποιείς μεγάλο σε μέγεθος κωδικό (με πολλούς χαρακτήρες), που δεν είναι κάτι κοινότυπο ή συγκεκριμένη λέξη, αλλά συνδυασμός αυτών που σου έγραψα παραπάνω, τότε άστους να πασχίζουν για χρόνια, αφού ποτέ δεν θα τον βρουν.

Υ.Γ. Το μόνο ευάλωτο κομμάτι ήταν για κάποιο διάστημα το WPS όταν ήταν ενεργοποιημένο, αλλά στα καινούρια router έχουν κλείσει αυτή την τρύπα κι αυτό το project με το "χακάρισμα" μέσω του WPS έχει σταματήσει εδώ και πολύ καιρό απ' όσο ξέρω.

• Like 2
Δημοσ.

Ευχαριστω πολύ για την βοήθεια !!!!! αρα το γεγονός ότι έχω περίπου 30ψηφία κωδικό είναι κομπλέ !!!!!

Δημοσ.

στα wep ο κωδικος μεταφερεται κυριολεκτικα.. στον αερα. και η συλλογη πακετων (ωστε να πιαστει και να αποκρυπτογραφηθει ο κωδικος) ειναι μια διαδικασια που δεν μπορει να κανει καθε καρτα δικτυου, για αυτο και θες ειδικες καρτες. το wpa/wpa2 που δεν μεταφερει τον κωδικο με τον ιδιο τροπο σπαει αρκετα δυσκολοτερα, ουσιαστικα στην τυχη (τροφοδοτοντας τα αντιστοιχα προγραμματα με λιστες που περιεχουν κωδικους οποτε και τους δοκιμαζουν εναν προς εναν). ακομα και αν εχει καποιος μια λιστα με τετοιους κωδικους, αν βαλεις εναν κωδικο με αλαμπουρνεζικα (πχ 9b_74G4Bf$rdtT) αποκλειεται ο κωδικος αυτος να ειναι μεσα στην λιστα οποτε και το router σου γινεται ουσιαστικα ατρωτο. υποψιν οτι υπαρχουν και αλλες τεχνικες για να σου κλεψει καποιος το internet (πχ να προσποιηθει οτι εισαι εσυ -ιδιο ssid και mac address) και τα Windows να συνδεθουνε αυτοματα και να στειλουν τον κωδικο νομιζοντας οτι εισαι εσυ (το μονο που εχει να κανει ειναι να αυξησει την ενταση του σηματος του ωστε να ειναι δυνατοτερο απο του router σου). τροποι υπαρχουν πολλοι αλλα σπανια θα πεσεις σε καποιον που ξερει να τα κανει.

Ευχαριστω πολύ για την βοήθεια !!!!! αρα το γεγονός ότι έχω περίπου 30ψηφία κωδικό είναι κομπλέ !!!!!

αν ειναι WPA2 και οχι μονο αριθμοι ή μονο γραμματα εισαι μια χαρα, δεν θα σπασει ποτέ! αν ειναι WEP σπαει σε λιγα δευτερολεπτα και 100 χαρακτηρες να ειναι.

• Like 1
Δημοσ.

Το ότι τον "script-kiddie" τον βαφτίσαμε hacker (ούτε καν.. cracker), με ξεπερνάει :P

• Like 1
Δημοσ.

Λογικα εισαι κομπλε. Επειδη ομως δεν ειναι ολα τα ψηφια ιδια (καποια ειναι πιο συνηθισμενα και "σπανε" πιο ευκολα) θα προτεινα να μας γραψεις ποια ειναι αυτα τα 30 ψηφια καθως και τη σειρα τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...