margaritagr Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Τώρα εσένα τι σε χαλάει που σπούδασε ο άλλος; Έτσι του γούσταρε να σπουδάσει. Και εσύ το ίδιο θα έκανες αν περνούσες σε σχολή θα καθόσουν για να πάρεις πτυχίο και μη ακούσω "οχι εγώ επέλεξα αλλιώς εγώ έψαξα" κτλ. Ας ασχοληθεί ο καθένας με τον εαυτό του και να αφήσει τον άλλον να ρωτάει αυτό που θέλει να κάνει οτι θέλει, επιτέλους δηλαδή.Εσυ καταλαβες οτι με χαλαει το τι σπούδασε; Τοση ωρα αυτο που λεω ειναι οτι ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ κι οχι να πει δεν ειχα προσβαση στο στρατο... Δεν ειχε προσβαση στο στρατο δεν ειχε και πριν; 4 χρονια (μινιμουμ) δηλαδη στη σχολη; ΑΥΤΟ λεω (Κεφαλαια γιατι απο κινητο δεν εχω bold) Τωρα αν καποιος εχει λεφτα και σπουδασει απο χόμπι, ειναι αλλο θεμα. Οσο γι αυτα του ΟΑΕΔ , ειναι προσωρινές λυσεις. Αν θες να κανεις μια whatever δουλειά οκ. Αν θες το πτυχιο σου να εχει αξια αρχισε να κοιτας για καλα μεταπτυχιακά, και αν εχεις τη δυνατοτητα να το κανεις στο εξωτερικο, ακομα καλυτερα. 6
mylo Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Κουρασατε και δεν προτείνει κάνεις λύσεις και ιδέες στο παλικάρι
JohnTehGreek Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Στην Ελλάδα του σήμερα δεν έχεις επιλογή. Είτε θα στείλεις βιογραφικό έξω και θα δουλέψεις σε σοβαρή χώρα, με καλά λεφτά και σαν άνθρωπος ή στο Ελαντα με 380€, σερβιτόρος και συνθήκες απάνθρωπες. 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Εσυ καταλαβες οτι με χαλαει το τι σπούδασε; Τοση ωρα αυτο που λεω ειναι οτι ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ κι οχι να πει δεν ειχα προσβαση στο στρατο... Δεν ειχε προσβαση στο στρατο δεν ειχε και πριν; 4 χρονια (μινιμουμ) δηλαδη στη σχολη; ΑΥΤΟ λεω (Κεφαλαια γιατι απο κινητο δεν εχω bold) Τωρα αν καποιος εχει λεφτα και σπουδασει απο χόμπι, ειναι αλλο θεμα. Οσο γι αυτα του ΟΑΕΔ , ειναι προσωρινές λυσεις. Αν θες να κανεις μια whatever δουλειά οκ. Αν θες το πτυχιο σου να εχει αξια αρχισε να κοιτας για καλα μεταπτυχιακά, και αν εχεις τη δυνατοτητα να το κανεις στο εξωτερικο, ακομα καλυτερα. Τέλος πάντων, εμένα μου έδωσες την εντύπωση οτι ήθελες να κράξεις και απλά να τα πεις. Δεν έχει νόημα να ασχολείται κανείς από το 1ο και 2ο έτος των σπουδών του με τέτοια πράγματα και να αγχώνεται τζάμπα όταν έχεις ένα μάτσο μαθήματα να περάσεις συν επιπλέον εξάμηνα και έτη αν κάτσεις συν οτι άλλο προκύψει π.χ να αναγκαστείς να δουλέψεις λόγω οικονομικών και να σταματήσεις προσωρινώς τις σπουδές, πολλοί λίγοι στην Ελλάδα τελειώνουν τις σπουδές τους στην ώρα τους. Δεν νομίζω να μην έψαξε τίποτα ο άνθρωπος και να ρωτάει εδώ μόνο και μόνο επειδή βαριέται να ψάξει, απλά ρωτάει μήπως ακούσει και κάτι παραπάνω από κάποιον και βοηθηθεί περισσότερο. Και εγώ σπούδασα σε μια σχολή με πολύ καλές προοπτικές όταν πέρασα το 2005 μέχρι και το 2010, πλέον οι προοπτικές είναι περιορισμένες εκτός αν είσαι πολύ καλός και με εμπειρία. Όσο για τον στρατό, δεν υπάρχει χρόνος εκεί να ασχοληθείς με τέτοια πέραν ειδικών περιπτώσεων.
zio10 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Tι αντικείμενο έχει αυτή η σχολή και που μπορεί να δουλέψει κανείς θεωρητικά; (Ελλάδα και εξωτερικό). Επίσης, αν και σπανιότατα διορθώνω κάποιον, απλά επειδή πρέπει να είναι και θεωρητικού κλάδου η σχολή σου χτυπάει λίγο άσχημα να λες «τη βρήκα ενδιαφέρον» (και όχι ενδιαφέρουσα). Καλός πολίτης και καλή τύχη! Ελπίζω να μην παρεξηγήσεις τη μικρή διόρθωση Επεξ/σία 31 Μαΐου 2016 από zio10 5
idomeneas7 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Μπράβο ρε Ζιο, κι εγώ χαλάστηκα με αυτο αλλά κρατήθηκα να μην πω τίποτα. Σε σένα όμως θα πω "Ελπίζω να μην παρεξηγήσεις τη μικρή διόρθωση". 3
zio10 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Μπράβο ρε Ζιο, κι εγώ χαλάστηκα με αυτο αλλά κρατήθηκα να μην πω τίποτα. Σε σένα όμως θα πω "Ελπίζω να μην παρεξηγήσεις τη μικρή διόρθωση". Χαχα, thanks το διόρθωσα! Μη νομίζει ότι ψάχνομαι και για καβγά!
thant Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 άσχετα με το στοιχείο που έχω σπουδάσει που θα μου λέγατε να κοιτάξω έπειτα? Ντελιβεράς ισως? Το πτυχίο σίγουρα θα βοηθήσει να προτιμηθείς... 1
panosno1com Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 ΟΒΑ να σε ρωτησο , γινετε και χορις πανελληνιες αυτο? τι επιλογες εχω??? :P 1
livefreeordie Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 να σε ρωτησο , γινετε και χορις πανελληνιες αυτο? τι επιλογες εχω??? :P jason,εσυ? 2
Holism Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Θα μπορούσες να ασχοληθείς ακαδημαϊκά με κάποιο αντικείμενο το οποίο σου αρέσει απο τον συγκεκριμένο κλάδο δηλαδή να πας για μεταπτυχιακό- διδακτορικό και μετά ίσως να έφευγες έξω. Βέβαια αυτό προϋποθέτει να έχεις είδη βρει κάτι που να σου αρέσει και όχι να μπαίνεις σε φορουμ και να λες τελείωσα και από φαντάρος πείτε μου τι να κάνω. 1
the other one Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Ακόμα ένας που πήρε πτυχίο ΑΕΙ απλά για να πάρει ε;; Καλός πολίτης εύχομαι και καλή τύχη , αλλά αυτά τα κοιτάνε από πριν κάν μπουν στη σχολή Τι θα έπρεπε ακριβώς να κοιτά πριν καν μπει στη σχολή, όντας 17 χρονών μαθητής; τι επαγγελματικές διεξόδους έχει ένας πολιτικός επιστήμονας; ή μήπως υπαινίσσεσαι πως είναι δική του ευθύνη αν στην Ελλάδα του 2016 το αντικείμενο που του άρεσε δεν έχει καλή επαγγελματική αποκατάσταση. Κι αν λόγω αυτού κάποιος αποφοιτήσει χωρίς σαφή σταδιοδρομία το συμπέρασμα που βγάζουμε κατευθείαν είναι πως πήρε πτυχίο απλά για να το πάρει ε; τελικά αν κρίνω από τα ποσοστά της ανεργίας των νέων μάλλον είναι πολλοί αυτοί που παίρνουν πτυχία απλά για να τα πάρουν, τι άλλο θα μπορούσε να φτάιει άλλωστε. @TS μπορείς να το ψάξεις με κάποιο μεταπτυχιακό ίσως και μαθαίνοντας καμιά γλώσσα παραπάνω για διπλωματικό σώμα αν θες, όλο και και θα υπάρχει. Αλλιώς ΑΣΕΠ και δημόσιο.
georgekz750 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Γινε Πρωθυπουργος. Εσυ τουλαχιστον θα εχεις σπουδασει κατι πιο σχετικο με το αντικειμενο σε σχεση με ολους τους προκατοχους σου.
arsenal Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Θα μπορούσες να ασχοληθείς ακαδημαϊκά με κάποιο αντικείμενο το οποίο σου αρέσει απο τον συγκεκριμένο κλάδο δηλαδή να πας για μεταπτυχιακό- διδακτορικό και μετά ίσως να έφευγες έξω. Βέβαια αυτό προϋποθέτει να έχεις είδη βρει κάτι που να σου αρέσει και όχι να μπαίνεις σε φορουμ και να λες τελείωσα και από φαντάρος πείτε μου τι να κάνω. Tόσο κακό ειναι που έψαξα στο φορουμ?προφανώς υπάρχουν εμπειρότεροι απο εμένα που ειμαι 23 χρονων και μπορούν να μου δώσουν ιδέες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις