Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την σχολη την βρηκα πολυ ενδιαφέρον και μου άρεσε να ακολουθήσω τον συγκεκριμένο κλάδο.Στο πεδίο των ανθρωπιστικών επιστημών  ήταν πρώτη μου επιλογή.Αυτο που λες ειναι άσχετο φιλε μου.

ΕDIT:γροσερισοπ και επαυξάνω..ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ ΟΜΩΣ

κΑΛΑ ΣΟΥ λεει ρε φιλε.... πριν σπουδάσεις επρεπε να μπεις στο φορουμ και να ρωτήσεις την μαργαρίτα. Μπααααα δεν κάνετε σωστές κινήσεις στη ζωή σας και τις πληρώνετε τωρα. :/

• Like 4
  • Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δεν ξέρω συγκεκριμένα για την σχολή σου, αλλά για Humanities γενικότερα, το μέλλον δυστυχώς δεν είναι ιδιαίτερα λαμπρό δίχως κάποια ειδίκευση.Τουλάχιστον στον τομέα σου.

Ίσως εάν έβλεπες για κάποιο μεταπτυχιακό σε καλό πανεπιστήμιο σε χώρα που θέλεις να ζήσεις.

Αυτό πάντα για την αλλοδαπή, στην ημεδαπή δεν ξέρω.

Από εκεί και πέρα,επειδή έχω δει πολλούς που πήγαν σε σχολή που δεν γούσταραν ιδιαίτερα μόνο και μόνο για "επαγγελματική αποκατάσταση" και βγήκαν με τα χίλια ζόρια χρόνια μετά, στούρνοι και δυσαρεστημένοι με την ζωή τους,πάντα λέω κάνε κάτι που αγαπάς.

Για αυτό καλά έκανες και πήγες σε σχολή που γουστάρεις και άσε τους "ειδικούς" εδώ να σε κουνάν το δάχτυλο επειδή δεν τους ρώτησες 5 χρόνια πριν...

• Like 3
Δημοσ.

Για αυτό καλά έκανες και πήγες σε σχολή που γουστάρεις και άσε τους "ειδικούς" εδώ να σε κουνάν το δάχτυλο επειδή δεν τους ρώτησες 5 χρόνια πριν...

χαχαχα εντάξει αυτο σημερα ηταν κορυφαίο μου φτιάξανε τη μέρα.

• Like 1
Δημοσ.

Ενδιαφερουσα.Ενταξει καταδικασεμε..Ξερω φιλολογο, γνωστο στην πολη μου ,που μου λεει οτι κανει του κοσμου τα ορθογραφικα οταν γραφει σε pc...θα σου στειλω την διευθυνση να πας να τον εκτελεσεις

Ουτε ενα λαθος δαιν μπορυ να κανι κανοις αμεσος να παιταχτοι ο καθε παπαρας να σου την ποι .Α ρε Αιλαδα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενδιαφερουσα.Ενταξει καταδικασεμε..Ξερω φιλολογο, γνωστο στην πολη μου ,που μου λεει οτι κανει του κοσμου τα ορθογραφικα οταν γραφει σε pc...θα σου στειλω την διευθυνση να πας να τον εκτελεσεις

Ουτε ενα λαθος δαιν μπορυ να κανι κανοις αμεσος να παιταχτοι ο καθε παπαρας να σου την ποι .Α ρε Αιλαδα

Ινε κροιμμα παντος να πειανοι καπειως μεια θαισοι σε καπειω παναιπειστυμειο γεια να χοι να λαιοι ει μαννα του στω χορειω. Ινε κροιμα οχει μωνω γεια αφτων που αιχασαι ταισαιρα χρονοια απω την ζοει του αλλα και γεια εκυνους που σταιρειθοικαν αυτει την θαισοι και τορα εισως να σεινησφεραναι ακαδοιμαικα στω σειγκεκρημενω αντηκοιμενο αντει να καθωνται να ροταναι αγνοστους στα φωρουμ γεια το τει πραιποι να καννουν στιν ζοη τους.

Επεξ/σία από Holism
  • Like 1
Δημοσ.

Δια λιθοβολισμου με λεξικά.... :cry:

Δημοσ.

Ινε κροιμμα παντος να πειανοι καπειως μεια θαισοι σε καπειω παναιπειστυμειο γεια να χοι να λαιοι ει μαννα του στω χορειω. Ινε κροιμα οχει μωνω γεια αφτων που αιχασαι ταισαιρα χρονοια απω την ζοει του αλλα και γεια εκυνους που σταιρειθοικαν αυτει την θαισοι και τορα εισως να σεινησφεραναι ακαδοιμαικα στω σειγκεκρημενω αντηκοιμενο αντει να καθωνται ροταναι αγνοστους στα φωρουμ γεια το τει πραιποι να καννουν στιν ζοη τους.

Οτι ναναι σε ολα οσα ειπες εχω απαντησει αν εκανες τον κοπο να διαβασεις το thread δεν θα καθοσουν να αφιερωσεις πεντε λεπτα απο την ζωη σου απλα για να μου την πεις :-)
Δημοσ.

Οτι ναναι σε ολα οσα ειπες εχω απαντησει αν εκανες τον κοπο να διαβασεις το thread δεν θα καθοσουν να αφιερωσεις πεντε λεπτα απο την ζωη σου απλα για να μου την πεις :-)

Σκληρός ο κοσμος φιλε... δεν συγχωρείται τιποτα. :/

Δημοσ.

Ακόμα ένας που πήρε πτυχίο ΑΕΙ απλά για να πάρει ε;;

Καλός πολίτης εύχομαι και καλή τύχη , αλλά αυτά τα κοιτάνε από πριν κάν μπουν στη σχολή ;)

Ζούμε στη χώρα του μαζί τα φάγαμε. Τώρα πλέον θα ζούμε και στη χώρα καλά να πάθετε που σπουδάζατε κιολας....

Έχει αρχίσει το λογικό να γίνεται παράλογο σε αυτή τη χώρα και το ανάποδο...

• Like 1
Δημοσ.

Σε δεκα ημέρες πολίτης επίσημα.Δεν ξέρω βέβαια αν αυτο είναι καλό ή κακό θα δείξει.Είμαι κατοχος πτυχίου Πολιτικών Επιστημών = τιποτα στην Ελλάδα.

Πρωτα απο ολα κάποιος απο εδω που να έχει σπουδάσει σε αυτη την σχολή μπορει αν μου πει τι έκανε μετα περα απο οτι εφυγε στο εξωτερικο :P πως κατευθύνθηκε που έψαξε για δουλειά?

Δεύτερον άσχετα με το στοιχείο που έχω σπουδάσει που θα μου λέγατε να κοιτάξω έπειτα?υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που αθ μπορούσα να ενταχθώ η κατι τέοτιο?λογω στρατού και στην παραμεθόριο δεν ειχα τα μέσα να ασχοληθώ με αυτά.

Θέλεις Ελλάδα ή εξωτερικό; Ανάλογα της απάντησης, υπάρχει διαφορετική προσέγγιση του θέματος.

Δημοσ.

και άσε τους "ειδικούς" εδώ να σε κουνάν το δάχτυλο επειδή δεν τους ρώτησες 5 χρόνια πριν...

Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια...

Βασικά οι συγκεκριμμένοι μια ζωή στην  απέξω είναι για αυτό και βγάζουν κόμπλεξ.

Είναι οι ίδιοι που σε άλλο νήμα προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι δουλειές στην Ελλάδα υπάρχουν όπως για παράδειγμα να καθαρίζεις στάβλους/χωράφια στην επαρχία ή μας λέγανε ότι οι φοιτητές μια χαρά μπορούν να ζήσουν με 300 ευρώ το μήνα.

Δημοσ.

Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια...

Βασικά οι συγκεκριμμένοι μια ζωή στην  απέξω είναι για αυτό και βγάζουν κόμπλεξ.

Είναι οι ίδιοι που σε άλλο νήμα προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι δουλειές στην Ελλάδα υπάρχουν όπως για παράδειγμα να καθαρίζεις στάβλους/χωράφια στην επαρχία ή μας λέγανε ότι οι φοιτητές μια χαρά μπορούν να ζήσουν με 300 ευρώ το μήνα.

Φιλε δεν πιστευω να υπονοεις ότι είναι οι ιδιοι που αμα δεν σπουδαζε τιποτα ο φιλος μας και ανοιγε θρεντ θα του την ελεγαν ότι καθοταν σπιτι και κοπριζε? και δεν πάλεψε για να πάρει ένα πτυχιο? :cry:

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...