Lucifer Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Θα το ρωτήσω από καθαρή περιέργεια (εγώ δεν ασχολούμαι πλέον εδώ και μερικά χρόνια και σίγουρα έχω χάσει επεισόδια) Aν και ο γενικός κανόνας είναι πως τα πάντα "σκάνε" διαφορετικά στον καθένα, εγώ θα πάρω γνώμες για ό,τι μου είπες. Τεράστια σημασία πάντως, πέρα από το ότι αν συνδυάζονται με κάποια άλλη δραστική ουσία, παίζουν τα ratios, ανεξαρτήτως ποικιλίας και ιβριδύου και ο τρόπος παρασκευής (βλ. ice-o-lator που αφορά ινδική, επίσης μόδα πριν χρόνια). Πολλά μπορώ να γράψω αλλά δεν θέλω εδώ μέσα. Όποιος ενήλικας θέλει υπάρχει και το erowid, at his own risk. Παναγία μου, το iso666 θυμήθηκα τώρα, άναβες χριστούγεννα και ξυπνούσες πάνω που 'χε κάνει πέτσα το αρνί το πάσχα. Αλλά ήμουν μικρός τότε, δεν πρόλαβα να μάθω τι ήταν, λογικά cold pressed με λίγο κερί για το ξεκάρφωμα. Σπατάλες, λεφτά, ολυμπιακοί αγώνες, ωραίες μέρες. Τσέκαρε το leafly για τη φάση επίσης, erowid τρομάζει κόσμο. Για να είμαστε και λίγο ontopic, βάπιρε, υπάρχει ένα τρίτο είδος, το ruderalis το οποίο δεν έχει φωτοπερίοδο αλλά ανθίζει στάνταρ Χ βδομάδες από τη φύτευση. Είναι σχετικά νέα μόντα και το χρησιμοποιούν κυρίως σε σπόρια προς πώληση για να μη μπλέκεις με λάμπες και ήλιους και τέτοια, αλλά λογικά θα έχει κάποια χρησιμότητα και στην κλωστική, ως υβρίδιο, γιατί από μόνο του είναι κοντό. Ψάξτο να είσαι ο πρώτος στην Ελλάδα! 2
Getta Robo Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Ως καποιος που προσπαθει να γινει αγροτης ξερω τα εξεις. Η ολη φαση επιδοτησεων κτλ ειναι κυριως στα χαρτια. Ολοι οι αρμοδιοι φορεις περαν του οτι σου βγαζουνε την ψυχη για να ξεκινησεις απο τα βασικα, προτιμουν τους υπαρχων αγροτες η ανθρωπους με αγροτικη οικογενεια και υποβαθρο. Αν δεν εχεις πολιτικο η ανθρωπο της εκκλησιας στο πλευρο σου για αρχη, θα χρειαστεις καποιες δεκαδες (αν οχι παραπανω..) χιλιαδες ευρω για να ξεκινησεις. Εξυπακουεται πως θα εχεις και ολη την διαθεσιμη γη. Τωρα περι σπορων κτλ, το 95%+ των πιστοποιημενων σπορων μας ερχοντε κυριως απο Ολλανδια και Γερμανια. Ακομα και για καθαρα εγχωριες τοπικες ποικοιλιες.. 1
Vapir Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Ως καποιος που προσπαθει να γινει αγροτης ξερω τα εξεις. Η ολη φαση επιδοτησεων κτλ ειναι κυριως στα χαρτια. Ολοι οι αρμοδιοι φορεις περαν του οτι σου βγαζουνε την ψυχη για να ξεκινησεις απο τα βασικα, προτιμουν τους υπαρχων αγροτες η ανθρωπους με αγροτικη οικογενεια και υποβαθρο. Αν δεν εχεις πολιτικο η ανθρωπο της εκκλησιας στο πλευρο σου για αρχη, θα χρειαστεις καποιες δεκαδες (αν οχι παραπανω..) χιλιαδες ευρω για να ξεκινησεις. Εξυπακουεται πως θα εχεις και ολη την διαθεσιμη γη. Τωρα περι σπορων κτλ, το 95%+ των πιστοποιημενων σπορων μας ερχοντε κυριως απο Ολλανδια και Γερμανια. Ακομα και για καθαρα εγχωριες τοπικες ποικοιλιες.. υπάρχει αγροτικό υπόβαθρο στο παρελθόν της γιαγιάς μου , δεν ξέρω αν τους κάνει καθώς έχει πάρει σύνταξη παπάδες και πολιτικούς δεν έχω, τι είναι αυτό που κοστίζει χιλιάδες euro ? η γη υπάρχει το ήξερα οτι θα είναι μανούρα και δύσκολο ... το έχω καταλάβει χρόνια τώρα πως η χώρα μας δεν βοηθάει παρα βάζει εμπόδια σε νέους επαγγελματίες αλλα οκ δεν χάνω κάτι να το ψάξω
zio10 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Αν το ψάξεις το καλύτερο είναι να απευθυνθείς σε γραφείο που ασχολείται με επιδοτήσεις, έχεις πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες να καταφέρεις κάτι. 1
kraken92 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Ως καποιος που προσπαθει να γινει αγροτης ξερω τα εξεις. Η ολη φαση επιδοτησεων κτλ ειναι κυριως στα χαρτια. Ολοι οι αρμοδιοι φορεις περαν του οτι σου βγαζουνε την ψυχη για να ξεκινησεις απο τα βασικα, προτιμουν τους υπαρχων αγροτες η ανθρωπους με αγροτικη οικογενεια και υποβαθρο. Αν δεν εχεις πολιτικο η ανθρωπο της εκκλησιας στο πλευρο σου για αρχη, θα χρειαστεις καποιες δεκαδες (αν οχι παραπανω..) χιλιαδες ευρω για να ξεκινησεις. Εξυπακουεται πως θα εχεις και ολη την διαθεσιμη γη. Τωρα περι σπορων κτλ, το 95%+ των πιστοποιημενων σπορων μας ερχοντε κυριως απο Ολλανδια και Γερμανια. Ακομα και για καθαρα εγχωριες τοπικες ποικοιλιες.. Τι εννοείς ακριβώς;
l337 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Τι εννοείς ακριβώς; Υποθέτω το εννοεί λόγω ναοδομίας. Άλλο η πολεοδομία και άλλο η ναοδομία. Μέσω ναοδομίας, "βαφτίζεται" το κρέας ψάρι, αν υπάρχουν έστω και μερικά τ.μ ναού (εκκλησάκι) (όπου αντί για τη λέξη "κρέας" μπορείς να βάλεις και τη φράση "ένα κομμάτι γης") (food for thought: μάντεψε ποιος είναι ο ευκολότερος τρόπος να νομιμοποιήσεις ένα αυθαίρετο ή να έχεις ένα κομμάτι γης όπου δεν θα δίνεις λογαριασμό στην πολεοδομία) 1
Homo Masturbalis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Άντε να νομιμοποιηθεί και η άλλη.. να μην αναγκαζόμαστε να κρύβουμε τα φυτά μας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα