Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ταινια βγαινει στους κινηματογραφους την αλλη πεμπτη, 9/6.

Αυτο το Σαββατο θα υπαρξουν ειδικες προβολες σε καποιους κινηματογραφους της Αθηνας. Εγω εκλεισα πριν λιγο εισιτηριο και ως λατρης των ταινιων τρομου, το περιμενω πως και πως.

Ελπιζω να ειναι καλο!

• Like 1
Δημοσ.

αντε μπας κ δουμε κανα θριλερ που να αξιζει

ειμαι φαν των θριλερ-τρομου αλλα τελευταιως περναει κριση το ειδος

• Like 2
Δημοσ.

Μαργαρίτα προσπαθώ να ανοίξω την εικόνα αλλά τίποτα :( μπορείς να στείλεις κάποιο λινκ με τις προβολές;

Δημοσ.

Μαλακιζεται η εφαρμογή...

Δε το βρήκα σε Λίνκ, το ανέβασαν στη σελίδα The Conjuring στο facebook , όποτε αν έχεις λογαριασμό θα το δεις εκεί

Δημοσ.

Ευτυχως η ταινια ανταποκρίθηκε στις προσδοκιες μου. Οι ερευνητές , ο Εντ και η Λορέιν ηταν καλοι οπως στο πρωτο, εδω ομως θα ελεγα με λιγο περιορισμένο ρολο αφου κυλά αρκετα η ταινια χωρις να εχουν εμπλακεί.

Δε θυμαμαι 100% το πρωτο απλα η αισθηση μου ειναι οτι εκει εθχαν φανει περισσοτερο.

Κατα τ αλλα, το παιδι-θύμα επαιξε καλα το ρολο του, οπως και η μανα. Τα αδερφια ηταν κομπάρσοι, περνούν απαρατήρητα.

Μου αρεσε η μορφη "του κακού" , πηγε καποια στιγμη να γινει ψιλο ανατροπη

αλλα τελικα δεν εγινε και βεβαια ηταν προβλέψιμη σκηνή. Επισης ο καμπούρης ηταν λιγο αστεια σα φυσιογνωμία θα ηθελα κατι πιο ανατριχιαστικό.

Θα εβαζα 7/10

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ευτυχως η ταινια ανταποκρίθηκε στις προσδοκιες μου. Οι ερευνητές , ο Εντ και η Λορέιν ηταν καλοι οπως στο πρωτο, εδω ομως θα ελεγα με λιγο περιορισμένο ρολο αφου κυλά αρκετα η ταινια χωρις να εχουν εμπλακεί.

Δε θυμαμαι 100% το πρωτο απλα η αισθηση μου ειναι οτι εκει εθχαν φανει περισσοτερο.

Κατα τ αλλα, το παιδι-θύμα επαιξε καλα το ρολο του, οπως και η μανα. Τα αδερφια ηταν κομπάρσοι, περνούν απαρατήρητα.

Μου αρεσε η μορφη "του κακού" , πηγε καποια στιγμη να γινει ψιλο ανατροπη

αλλα τελικα δεν εγινε και βεβαια ηταν προβλέψιμη σκηνή. Επισης ο καμπούρης ηταν λαι του 14 βέβαια ιγο αστεια σα φυσιογνωμία θα ηθελα κατι πιο ανατριχιαστικό.

Θα εβαζα 7/10

Θα σου πρότεινα και το Atticus Institute αν δεν το έχεις δεί.Είναι του 14 βέβαια αλλά μου άρεσε πολύ η ιστορία ήταν πρωτότυπη.

• Like 1
Δημοσ.

Το ειδα. Ειχα δει και το πρώτο που μου αρεσε.
Αυτο ήταν μια μπούρδα και μιση. Αργό χωρίς να δίνει απαντήσεις σε μερικά θέματα , με απλα jump scares. Τα κλαίω τα λεφτά μου. 4/10.
Να δω ποτε θα βγάλουν κανα σοβαρό θρίλερ με ατμόσφαιρα και οχι χαζοαμερικανιες. Αχχ τι εργάτες βγάζανε την δεκαετία του 90.

Δημοσ.

Να δω ποτε θα βγάλουν κανα σοβαρό θρίλερ με ατμόσφαιρα και οχι χαζοαμερικανιες. Αχχ τι εργάτες βγάζανε την δεκαετία του 90.

Ποτέ, το genre έχει πεθάνει

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...