Προς το περιεχόμενο

Digital Storm: Νέο AIO Aura PC με GeForce GTX 1080

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η αμερικανική κατασκευάστρια Digital Storm παρουσίασε το νέο παραμετροποιήσιμο All-in-One σύστημα Aura, το οποίο πίσω από την κυρτή οθόνη των 34" (3440 x 1440 WQHD 60Hz) φιλοξενεί μία Nvidia GeForce GTX 1080.

Επενδύοντας το ποσό των 3.127 δολαρίων, η Digital Storm σας παρέχει έναν "ξεκλείδωτο" Core i7 6700K επεξεργαστή, 16GB μνήμης RAM DDR4 στα 2666MHz, έναν SSD δίσκο Samsung 850 EVO χωρητικότητας 500GB, ένα μηχανικό HDD δίσκο του 1ΤΒ (7200 στροφές), ένα σύστημα ψύξης Vortex Liquid CPU Cooler και μία GeForce GTX 1080 8GB Founders Edition. Το λειτουργικό σύστημα που εκμεταλλεύεται το θηριώδες AIO είναι φυσικά τα Windows 10 Home 64-bit.

Αν πάλι επιθυμείτε να διαθέσετε κάτι παραπάνω, η ιστοσελίδα της εταιρείας διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία ανταλλακτικών (μητρικές, δίσκους, μνήμες, επεξεργαστές κα.) από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε και να αυξήσετε ανάλογα τις δυνατότητες του συστήματος. Η οθόνη και το σασί του Aura είναι τα μόνο τμήματα που δεν επιδέχονται αλλαγή ή αναβάθμιση, αν και πιστεύουμε πως το αισθητικό αποτέλεσμα είναι αρκετά ικανοποιητικό.

Δημοσιευμένη Εικόνα

H τιμή λιανικής του ΑΙΟ Digital Storm Aura ξεκινά από τα 1.999 δολάρια (Intel Core i5-6500, 16GB DDR4 2666MHz, GeForce GTX 960 4GB) και αγγίζει ακόμα και τα 5000 δολάρια (Intel Core i7-6950X, GeForce GTX 1080 8GB, 32GB DDR4 2666MHz).

Link.png Site: DigitalStorm

Δημοσ.

Τέλειο σαν δύναμη και ομορφιά και η τιμή είναι μπορώ να πω σχετικά οκ αν σκεφτείς πως πρέπει να έχουν και ένα άλφα κέρδος..

Αν δέν έχει και θέματα με θερμοκρασίες , κραδασμούς είναι καλή επιλογή για όσους έχουν το εξτρα χρήμα.

• Like 2
Δημοσ.

εγω παντως θελω το υπολογιστη μου ξεχωριστα απο την οθονη για να κανω τις καγκουριες μου εκει μεσα με τα λεντ, τα γουατερκουλια και τα λοιπα :P :P :P

• Like 6
Δημοσ.

Τέλειο σαν δύναμη και ομορφιά και η τιμή είναι μπορώ να πω σχετικά οκ αν σκεφτείς πως πρέπει να έχουν και ένα άλφα κέρδος..

Αν δέν έχει και θέματα με θερμοκρασίες , κραδασμούς είναι καλή επιλογή για όσους έχουν το εξτρα χρήμα.

Μπα δεν νομίζω...

http://pcpartpicker.com/list/K9CnTH

Αυτή η σύνθεση στα 2860$  Με όλα τα χαρακτηριστικά ίδια ή και πολύ καλύτερα (πάτα το link) με περιφερικά και γαμώ και με κέρδος φυσικά στο κάθε κομμάτι... και χωρίς να κάτσω να το πολυψάξω στο να μειώσω την τιμή ...

και αυτοί ζητάνε 3120$ 

Δημοσ.

Μπα δεν νομίζω...

Αυτή η σύνθεση στα 2860$  Με όλα τα χαρακτηριστικά ίδια ή και πολύ καλύτερα (πάτα το link) με περιφερικά και γαμώ και με κέρδος φυσικά στο κάθε κομμάτι...

και αυτοί ζητάνε 3120$ 

Μα για αυτό και είπα πως πρέπει να σκεφτούμε και το κέρδος του πωλητή.Επίσης την αξία του all in one που δεν έχει τιμή.Για μένα μπορεί να αξίζει 100 ευρώ για τον άλλον 200.Σίγουρα όμως ένας που θέλει το aio θα δώσει παραπάνω χρήματα για αυτό.

Είναι προφανές πως αν στήσεις μόνος πύργο φτιάχνεις καλύτερο και φτηνότερο.

• Like 1
Δημοσ.

Μπα δεν νομίζω...http://pcpartpicker.com/list/K9CnTH

Αυτή η σύνθεση στα 2860$ Με όλα τα χαρακτηριστικά ίδια ή και πολύ καλύτερα (πάτα το link) με περιφερικά και γαμώ και με κέρδος φυσικά στο κάθε κομμάτι... και χωρίς να κάτσω να το πολυψάξω στο να μειώσω την τιμή ...

και αυτοί ζητάνε 3120$

Αν φτιαξεις εσυ αυτο το αποτελεσμα με 2860 να μου γραψεις.

Η διαφορα που λες ειναι γελοία για την ποιότητα κατασκευης και το επωνυμο του πραγματος.

• Like 2
Δημοσ.

Μα για αυτό και είπα πως πρέπει να σκεφτούμε και το κέρδος του πωλητή.Επίσης την αξία του all in one που δεν έχει τιμή.Για μένα μπορεί να αξίζει 100 ευρώ για τον άλλον 200.Σίγουρα όμως ένας που θέλει το aio θα δώσει παραπάνω χρήματα για αυτό.

Είναι προφανές πως αν στήσεις μόνος πύργο φτιάχνεις καλύτερο και φτηνότερο.

μιλάμε για πολλά λεφτά παραπάνω άνετα 500$ (μην κοιτάς που η σύνθεση μου είναι μόνο 260$ ψθηνότερη ... έχει m.2 500GB evo σκληρό 2ΤΒ μηχανικό windows pro,crossairRGBstrafe 200watt 2.1 ηχεία logitech κτλ και όχι δεν ξέχασα την οθόνη έβαλα 34" ultrawide 1440p 5ms) βασικά τα ίδια specs παίζει να γίνεται σύνθεση 1000$ φθηνότερη. 

δεν ξέρω αν έχει τόσο νόημα να δώσεις ενα μηνιάτικο παραπάνω (ή το 100% περίπου του κόστους των κομματιών) για να ειναι κρεμασμένα πίσω απο την οθόνη... πάντα θα υπάρχει κάποιος που να θέλει κάτι τέτοιο αλλά και πάλι αν έχει λεφτά για ξόδεμα καλύτερα να κάνει μόνος του μια πατέντα θα γινει και ακριβώς όπως το θέλει θα έχει και καλύτερα υλικά...   :P

Δημοσ.

Μπα δεν νομίζω...

Αυτή η σύνθεση στα 2860$  Με όλα τα χαρακτηριστικά ίδια ή και πολύ καλύτερα (πάτα το link) με περιφερικά και γαμώ και με κέρδος φυσικά στο κάθε κομμάτι... και χωρίς να κάτσω να το πολυψάξω στο να μειώσω την τιμή ...

και αυτοί ζητάνε 3120$ 

3120 για το AIO και 2860 για τα parts wow δεν περιμενα τοσο μικρη διαφορα..

Δημοσ.

Ο τύπος έχει βάλει μέσα πανάκριβα ηχεία,ποντίκι,πληκτρολόγιο, overkill τροφοδοτικό, παανκριβους δίσκους και πανάκριβη motherboard. Μην τα συγκρίνεις καν, κανονικά βγαίνει πάρα πολύ φθηνότερα.

Επίσης η συγκεκριμένη οθόνη εάν δεν κάνω λάθος δεν ενσωματώνει free sync/g sync ούτε και είναι 144hz. Που ακριβώς είναι το "premium" του προϊόντος; Οι φθηνότερες εκδόσεις είναι σκέτη κλεψιά, η 960 ούτε για αστείο δεν σηκώνει games σε 4k (ίσως με χαμηλά γραφικά και 30fps).

Όπως αναφέρθηκε και προηγουμένως ο τύπος που θέλει aio και έχει τόσα λεφτά πάει και το κάνεις μονος του(η βαζει καποιον να το κανει) αντί να πάρει αυτήν την βλακεία.

Τελείως fail προϊόν και αυτά περι "ποιότητας" και το "επωνυμιας" φαίνεται ξεκάθαρα ότι έρχονται από τα ίδια άτομα που πάνε και παίρνουν έτοιμους υπολογιστές για περισσότερη "ασφάλεια" και "support". Μόνο ένας άσχετος θα το έπαιρνε.

• Like 1
Δημοσ.

μιλάμε για πολλά λεφτά παραπάνω άνετα 500$ (μην κοιτάς που η σύνθεση μου είναι μόνο 260$ ψθηνότερη ... έχει m.2 500GB evo σκληρό 2ΤΒ μηχανικό windows pro,crossairRGBstrafe 200watt 2.1 ηχεία logitech κτλ και όχι δεν ξέχασα την οθόνη έβαλα 34" ultrawide 1440p 5ms) βασικά τα ίδια specs παίζει να γίνεται σύνθεση 1000$ φθηνότερη. 

δεν ξέρω αν έχει τόσο νόημα να δώσεις ενα μηνιάτικο παραπάνω (ή το 100% περίπου του κόστους των κομματιών) για να ειναι κρεμασμένα πίσω απο την οθόνη... πάντα θα υπάρχει κάποιος που να θέλει κάτι τέτοιο αλλά και πάλι αν έχει λεφτά για ξόδεμα καλύτερα να κάνει μόνος του μια πατέντα θα γινει και ακριβώς όπως το θέλει θα έχει και καλύτερα υλικά...   :P

Συμφωνώ και σε αυτό καθώς εμένα μου έβγενε γύρο στα 800 παραπάνω απο το να φτιάξεις αντίστοιχο pc tower(Yποθετικά έτσι γιατί δεν είδα τι motherboard έχει ή τι τροφοδοτικό).Όμως όπως είπα στα aio δεν μπορεί να μπεί τιμή..Δηλαδή δεν μπορείς να ξέρεις πόσα χρήματα αξίζει για μένα το aio και πόσα για τον καθένα.

Στην δεύτερη παράγραφο θα πω απλά πως η apple το κάνει αυτό με τρομερή επιτυχία :P :) Πέραν πλάκας , αν είσαι λεφτάς και σου αρέσει το αγοράζεις.Δεν σκέφτεσαι τώρα αν μόνος θα χτύσεις καλύτερο κλπ.

Δεν έχουν όλοι μεράκι στο να φτιάξουν μόνοι τους το pc.

• Like 1
Δημοσ.

2860 με την τιμη που θα παρνουμε εγω και εσυ αυτοι φανταζομαι θα τα παιρνουν στο μισο

Δημοσ.

Αυτός που θα δώσει 3.000 για pc δεν νομίζω να έχει μηνιάτικο 500 ευρώ.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...