Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

μια βοήθεια για τον τιτλο μιας ταινίας...

Θα πώ οτι σκηνές θυμάμαι.

Σπιταρώνα στην εξοχή πλούσιας οικογένειας. Καποιος υπηρέτης/μαστορας ερωτεύεται τη κόρη. Φευγουν απ'το σπίτι επειδή δεν εγκρίνει ο πατέρας.

Πηγαίνουν στην Αμερική (νομίζω) κι αυτός ξεκινάει αγώνες μπόξ για να βγάλει λεφτά

Τους κυνηγαν κι απο κει και εν τέλει πηγαίνουν σε μια περιοχή όπου δίνουν εκτάσεις για να χτίσουν σπίτι κτλ.

Far and Away (1992)

http://www.imdb.com/title/tt0104231/

Δημοσ.

Εύγε!

χμμ 6.4 μόνον; θυμάμαι στα "νειάτα" μου ήταν καλό ταινιάκι...Αλλά θα μου πείς 15 χρονων την είχα δεί.

Και πάλι ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια ψαχνω μια ταινια που ειχα δει με εναν που ηταν στρατιωτης και η γυναικα του ειχε κανει παιδι, αυτος ειχε ενα φιλο κολλητο που πηγαινανε στρατο και μετα τους στειλανε σε πολεμο...Θυμαμαι μια σκηνη οπου ειχε παει η αντιπαλη ομαδα και ειχε ριξει μια χειρομβομβιδα και παει αυτος που ειχε το παιδι και πεφτει πανω στη χειρομβομβιδα για να σωσει την ομαδα του.
Μηπως ξερεται πια ειναι?

Επεξ/σία από stratos789
Δημοσ.

Γράψε στο google video Grenade Scene και μπορεί να την βρείς.

Τελικά φίλε βοήθησε η βοήθεια σου

Χίλια thanks.

Όποιος θέλει να την δει λέγεται 

Act Of Valor
Δημοσ.

λοιπόον, μια ταινιούλα ψάχνω:

Την είδα πριν λίγα χρόνια στο στάρ. Ήταν ταινία του '70- '70κάτι, μάλλον αμερικάνικη (αγγλικά μιλούσαν). Ήταν ένας άνδρας (ντετέκτιβ ή κάτι τέτοιο) που του ζητήθηκε να βρει μια κοπέλα νεαρή που είχε εξαφανισθεί. Πηγαίνει λοιπόν σε ένα μέρος, μια περιοχή όπου ζούσαν οι άνθρωποι κάπως διαφορετικά από τους άλλους, εννοώντας ότι πίστευαν στο θεό Ήλιο. Πηγαίνοντας εκεί, συμπεριφέρνονταν παράξενα, επειδή ο άνδρας εκείνος τους ρωτούσε για την κοπέλα. Όλοι του έλεγαν να παρατήσει την υπόθεση και να φύγει πριν από την 1η Μαΐου (ήταν η ημέρα του θεού Ήλιου). Θυμάμαι χαρακτηριστικά δυο σκηνές: η πρώτη όταν πηγαίνει στο σχολείο που φοιτούσε η κοπέλα για να ρωτήσει τα παιδιά κάποια πράγματα γι'αυτή. Ρωτάει σε μια φάση μια μαθήτρια αν ήταν το θρανίο που έδειχνε της εξαφανισμένης κοπέλας και αυτή του είπε όχι-όμως έλεγε ψέμματα. Η δεύτερη σκηνή που θυμάμαι καλά είναι στο τέλος, την 1η Μαΐου, όταν γιορτάζουν το θεό Ήλιο. Παίρνουν με τη βία τον άνδρα και τον βάζουν μέσα σε μια τεράστια κατασκευή από ξύλο (προφανώς) όπου υπήρχαν μαζί πολλά διαφορετικά είδη ζώων. Κάτω οι άνθρωποι να κραυγάζουν και να κάνουν ενός είδους ιεροτελεστεία. Βγαίνει λοιπόν ο ήλιος και βάζουν στην κατασκευή φωτιά για να "τιμήσουν" το θεό τους. Εκεί τελειώνει.

Ναι όντως παράξενη αλλά μου άρεσε. Το σταρ την είχε βάλει αργά το βράδυ όταν συνήθιζε-τότε- να βάζει παλιές ταινίες του '70. Έχει κανείς ιδέα για το ποια ταινία μπορεί να είναι; Ευχαριστώ πολύ! :-D

Δημοσ.

Ταινία δεκαετίας 90' Τρεις  γυναίκες συλλαμβάνονται στην Τουρκία και μπαίνουν φυλακή. Την ψάχνω πολλά χρόνια χωρίς επιτυχία.

Σε στυλ εξπρές του Μεσονυχτίου

The wicker man του 76. Μην μπερδευτείς με την "παρωδία" που παίζει ο Nicholas Kage

Χαχαχαχαχ Σωστός.

Δημοσ.

The wicker man του 76. Μην μπερδευτείς με την "παρωδία" που παίζει ο Nicholas Kage

thanks thanks thanks!!!! είσαι θεός ρε συ, ηλιος καλοκαιρινός!! την έψαχνα χρόνια, να σαι καλά!

Δημοσ.

Ψάχνω Ελληνική ταινία με Χατζηχρήστο και Διανέλο που ο Χατζηχρήστος κατεβαίνει αθήνα και μένει απέναντι νομίζω από του διανέλου. Και κάθε μέρα περνάει και χαιρετάει επειδή του αρέσει η κόρη του Διανέλου.Κυρίως ψάχνω μια σκηνή και νομίζω ότι ήταν σε αυτή την ταινία με έναν που κάνει έναν επαρχιώτη που τηλεφωνεί στο χωριό του από περίπτερο στο στυλ γιέλα κατίνα μ'ακούς.

Στο περιπτερο δεν ειναι η σκηνη που παιρνει ο αλλος τηλεφωνο ?Αν ειναι το ιδιο πολυ γελιο , παιζει να δουλευε στο περιπτερο ο Χατζηχρηστος μαζι με τον Σταυριδη? , δεν παιζει ο Δανιελλος ομως :S 

Τζιπ, Περίπτερο κι Αγάπη (1957)

Λοιπόν είμαι 99% σίγουρος ότι δεν θα θυμάται κανείς γιατί ίσως να είχε παίξει μια μοναδική φορά στην ελληνική τηλεόραση αλλά ας το αναφέρω.Ψάχνω animation από ότι θυμάμαι της δεκαετίας 70-80 το οποίο είχε να κάνει με τους καλικάντζαρους και το πως βγαίνουν τις γιορτές και πειράζουν τον κόσμο.Το είχα δει εποχή 97-00( σόρρυ αλλά θυμάμαι εντελώς αμυδρά) στην ερτ2 μεσημέρι τις μέρες των Χριστουγέννων και ήταν μεταγλωτισμένο.Αυτό που μου είχε κάνει εντύπωση ήταν το πως παρουσίαζε τους καλικάντζαρους(σαν καταραμένους δαίμονες) και χαρακτηριστικά θυμάμαι την σκηνή όπου έβγαιναν από τα τάρταρα για να πειράξουν.

Το εχω δει σιγουρα , αυτο θυμαμαι και εγω οτι ητανε λιγο ποιο σκωτεινο απο τα αλλα "παραμυθακια" αλλα αντε βρες τωρα :P

Δημοσ.

Λοιπόν είμαι 99% σίγουρος ότι δεν θα θυμάται κανείς γιατί ίσως να είχε παίξει μια μοναδική φορά στην ελληνική τηλεόραση αλλά ας το αναφέρω.Ψάχνω animation από ότι θυμάμαι της δεκαετίας 70-80 το οποίο είχε να κάνει με τους καλικάντζαρους και το πως βγαίνουν τις γιορτές και πειράζουν τον κόσμο.Το είχα δει εποχή 97-00( σόρρυ αλλά θυμάμαι εντελώς αμυδρά) στην ερτ2 μεσημέρι τις μέρες των Χριστουγέννων και ήταν μεταγλωτισμένο.Αυτό που μου είχε κάνει εντύπωση ήταν το πως παρουσίαζε τους καλικάντζαρους(σαν καταραμένους δαίμονες) και χαρακτηριστικά θυμάμαι την σκηνή όπου έβγαιναν από τα τάρταρα για να πειράξουν.

Ξανθό κοριτσάκι, πολύχρωμοι και διαφορετικοί καλικάτζαροι? Εκείνη κατεβαίνει στον ''Κάτω Κόσμο''?

Να ρωτήσω και εγώ για μια ταινία?

Την είχα δει πριν καμία 7ετια στο Star, τύπου εποχής. Στην Αμερική (Τζαμάικα, Καραιβική, Πολιτείες θα σας γελάσω) με θέμα την διαφορά μαύρων-λευκών. Είναι το αγόρι μιγάς που ο πατέρας του πλούσιος/παντρεμένος αρνείται να αναγνωρίσει, η αδερφή του επίσης μιγάδα καμαρώνει για το πολύ λευκό δερμα της και στο τέλος την βιάζουν μια παρέα λευκών, ενώ η μάνα της της έλεγε να παντρευτεί κλπ κλπ. 

Δεν είμαι πολύ κατατοπιστική το ξέρω   :unsure:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...