Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους,

ένας φίλος δίνει πανελλαδικές μέσω ΕΠΑΛ τομεα πληροφορικής και με ρώτησε να του πώ την άποψή μου για το ποιο ΤΕΙ Πληροφορικής θα του πρώτεινα. Επειδή ομως δεν έχω ιδέα, είπα να το ποστάρω εδώ να ρωτήσω και εσάς. Θέλει να ασχοληθεί καθαρά με τον προγραμματισμό και προτειμάει το πρόγραμμα σπουδών να έχει όσο γίνετε λιγότερα μαθήματα που έχουν να κάνουν με ηλεκτρονικά ( λιγο δύσκολο αυτό) . Μένει Αθήνα , ωστόσο για να περάσεις ΤΕΙ Αθήνας - Πληροφορική θες γύρω στα 1740/2000 μόρια(περσυνή βάση) , οπότε το ξεχνάμε.Παραθέτω μια τις σχολες και θα ήθελα αν μπορείτε να μου πειτε την προσωπική σας άποψη για τα τμήματα. Γνωμη για τους καθηγητές , τα εργαστήρια , εγκαταστάσεις , ζωή στην συγκεκρημένη πόλη και λοιπά. ευχαριστω !

E8pIiNR.png

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Επισκέπτης
Δημοσ.

Λίγο οφφτοπικ, αλλά θεωρώ ότι αξίζει να το πω.

Μπράβο στον φίλο σου, που από την σκατίλα των ΕΠΑΛ αποφασίζει να κάνει κάτι με την ζωή του, όπου και να τον βγάλει.

Δημοσ.

Το καναμε ηδη αυτο... θελω απαντησεις αλλης φυσεως... τυπου " στο ΤΕΙ χ οι κσθηγητες δεν ασχολουνται ιδιαίτερα ή στο ΤΕΙ ψ τα εργαστήρια ειναι χαλια".

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το καναμε ηδη αυτο... θελω απαντησεις αλλης φυσεως... τυπου " στο ΤΕΙ χ οι κσθηγητες δεν ασχολουνται ιδιαίτερα ή στο ΤΕΙ ψ τα εργαστήρια ειναι χαλια".

Μπες στο ischool.e-steki.

Εκεί θα σου απαντήσουν περισσότεροι.

Δημοσ.

Silverage πολυ ωραια η απαντηση σου δεν λεω. Διαφωνω ομως οτι ειναι σκατα. Ξερω αλλες σχολες του ΤΕΙ που ειναι μια χαρα. Απλα για τα συγκεκριμένα τμήματα δεν ξερω .

Δημοσ.

Απο προσωπική εμπειρία στο ΤΕΙ Αθήνας καθώς και ενός φίλου στο ΤΕΙ Σπάρτης είναι όλα μπάχαλο. Σε σύγκριση με το ΑΕΙ που έχω περάσει με 10% είναι η μέρα με τη νύχτα.

Δημοσ.

Το ΤΕΙ Ηρακλείου απ'ότι ξερω ειναι σε αρκετά καλο επίπεδο.Αμα ψαξεις στο insomnia μπορει να βρεις απόψεις για τα τει που θες πχ http://www.insomnia.gr/topic/574372-%CF%84%CE%B5%CE%B9-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CE%B7%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%BF%CF%85/

• Like 2
Δημοσ.

Απο προσωπική εμπειρία στο ΤΕΙ Αθήνας καθώς και ενός φίλου στο ΤΕΙ Σπάρτης είναι όλα μπάχαλο. Σε σύγκριση με το ΑΕΙ που έχω περάσει με 10% είναι η μέρα με τη νύχτα.

στο ΤΕΙ αθηνας εχω εναν κολλητο που σπουδαζει Βιοιατρικη τεχνολογια και μ εχει πει καλα λογια , απλα δν ξερει κανεναν απο πληροφορικη για να μου πει αποψη. Για το τει σπαρτης και τει χαλκιδας εχω ακουσει κ εγω πως ειναι χαλια

Το ΤΕΙ Ηρακλείου απ'ότι ξερω ειναι σε αρκετά καλο επίπεδο.Αμα ψαξεις στο insomnia μπορει να βρεις απόψεις για τα τει που θες πχ http://www.insomnia.gr/topic/574372-%CF%84%CE%B5%CE%B9-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CE%B7%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%BF%CF%85/

εχω ακουσει και εγω καλα λογια για το τει ηρακλειου ! ευχαριστω για το λινκ !

Δημοσ.

Έχεις δίκιο.

Βέβαια, το γεγονός πως η Ελλάδα έχει πάνω από 7 ΤΕΙ, το κάθε ένα με αρκετά τμήματα και, στις περισσότερες περιπτώσεις, σε διαφορετικά κτήρια ή/και περιοχές, είναι άσχετο.

Τα ΤΕΙ είναι σκατά. Το είπα εγώ που ξέρω από εμένα και έναν φίλο μου.

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους,

ένας φίλος δίνει πανελλαδικές μέσω ΕΠΑΛ τομεα πληροφορικής και με ρώτησε να του πώ την άποψή μου για το ποιο ΤΕΙ Πληροφορικής θα του πρώτεινα. Επειδή ομως δεν έχω ιδέα, είπα να το ποστάρω εδώ να ρωτήσω και εσάς. Θέλει να ασχοληθεί καθαρά με τον προγραμματισμό και προτειμάει το πρόγραμμα σπουδών να έχει όσο γίνετε λιγότερα μαθήματα που έχουν να κάνουν με ηλεκτρονικά ( λιγο δύσκολο αυτό) . Μένει Αθήνα , ωστόσο για να περάσεις ΤΕΙ Αθήνας - Πληροφορική θες γύρω στα 1740/2000 μόρια(περσυνή βάση) , οπότε το ξεχνάμε.Παραθέτω μια τις σχολες και θα ήθελα αν μπορείτε να μου πειτε την προσωπική σας άποψη για τα τμήματα. Γνωμη για τους καθηγητές , τα εργαστήρια , εγκαταστάσεις , ζωή στην συγκεκρημένη πόλη και λοιπά. ευχαριστω !

E8pIiNR.png

Γενικά αν γουστάρει πολύ τον προγραμματισμό μπορεί να ασχολείται και στον ελευθερό του χρόνο με διάφορα βιβλία και tutorial.Τωρα η σχολή θα του δώσει κάποιες βασικές γνώσεις.Κάθε προγραμμα σχολής διαφέρει.Άποψη μου οτι σε οποια σχολή πληροφορικής και να πάει τα βασικά θα τα μάθει.Αν μπορεί Αθήνα ισως καλυτερα αλλά και επαρχία αν μπορεί να το υποστηρίξει γιατι οχι.Εγω οταν έδωσα πέρασα στην Χαλκίδα και ολοι έλεγαν τα δικά τους σε σχέση με το επίπεδο.Βεβαια ολα διαφέρουν αν έχεις όρεξη να ασχοληθείς.4 Χρόνια μετά σου λέω οτι είμαι ικανοποιημένος.

Δημοσ.

Τα ΤΕΙ στην συντριπτική πλειοψηφεία τους είναι ΣΚΑΤΑ.

Ότι ισχύει με τα ΑΕΙ ισχύει και με τα ΤΕΙ. Αν τα ΤΕΙ είναι χειρότερα αυτό οφείλεται στην υποχρηματοδότηση. Εσύ σε ποιά σχολή σπουδάζεις που είναι τόσο καλή;

Δημοσ.

Ontopic, έχω ακούσει καλά λόγια για το επίπεδο στο Θες/νίκης.

Νταξει , το παιδι απο επαλ δν μπορει να παει ΑΕΙ. Τι να κανουμε τωρα. Καλυτερα ΤΕΙ παρα τίποτα.

Έτσι... Θα τελείωσει ένα ΤΕΙ επειδή "καλύτερα ΤΕΙ παρά τίποτα". Δεν θα βρίσκει δουλειά, πόσο μάλλον δε όταν μπήκε επειδή "καλύτερα παρά τίποτα".

Μετά θα φταίνε οι εργοδότες, η ευρωπαϊκή ένωση, τα μνημόνια κτλ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...