Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, σιγουρα θα εχετε παρατηρησει σε διαφημισεις (πχ στο φβ), διαφορα γυαλια ηλιου με πολυ χαμηλες τιμες. Ποιες ειναι οι διαφορες τους σε συγκριση με τα γυαλια ηλιου που αγοραζουμε απο μαγαζια οπτικων τα οποια κοστιζουν συνηθως 80€ και πανω; 

Σιγουρα η φιρμα, τα πιο φτηνα ειναι αγνωστες οι εταιρειες. Τι γινεται ομως με την ποιοτητα του φακου τους; Ειναι αξιοπιστη για τα ματια; ή επικινδυνα;

Δημοσ.

Τα πας σε ένα μαγαζί οπτικών και σου λένε. Ετσι κι αλλιως 10-20 ευρώ κανουν οι φακοί αν θες να τους αλλάξεις.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ναι σε μαγαζι οπτικων θα μαθεις την αληθεια, στάνταρ. Εμένα πριν 5-6 χρόνια με είχε κοιτάξει ο οπτικος σαν να ήμουν το μίασμα της αγοράς και μου ειχε πει με υφος "παρτα από δω, δεν κάνουμε τέτοια"

Δημοσ.

Ναι σε μαγαζι οπτικων θα μαθεις την αληθεια, στάνταρ. Εμένα πριν 5-6 χρόνια με είχε κοιτάξει ο οπτικος σαν να ήμουν το μίασμα της αγοράς και μου ειχε πει με υφος "παρτα από δω, δεν κάνουμε τέτοια"

Δηλαδή δεν δέχτηκε να βάλει δικούς του φακούς, επειδή τον σκελετό δεν τον αγόρασες απ' αυτόν;

Δημοσ.

Κι εμένα επίσης, πρόπερσυ, που πήγα απλά για να εξετάσουν ένα ζευγάρι γυαλιά.

Φαίνεται μόνο να πουλάνε θέλουν.

Δημοσ.

Υπάρχουν και τετοιοι. Κι εγω ειχα παει μια φορα να μικρυνω ενα δαχτυλιδι σε τοπικο κοσμηματοπωλη. Το βλέπει, στραβώνει, μου λέει δεν το πήρα απο εκεί και μόλις ακούει ότι ήταν από online shop νευρίασε φουλ και με έδιωξε. Μετά πήγα σε έναν άλλο που μόνο καφέ δεν μου πρόσφερε. Αν εκρινες απο τα μαγαζια θα περιμενες το αντιθετο γιατι ο ξινός φαινόταν μπακάλης ενώ ο άλλος ήταν κυριλέ.

Με γυαλιά δεν έχω πετύχει τέτοια αντιμετώπιση εδω. Εχω πάει δύο φορές με γυαλιά που πήρα απο αλλού για μικρή διόρθωση (στένεμα) και το έκαναν δωρεάν χωρίς γκρίνια.

Εχω παρατηρησει πως οσοι εχουν μαγαζια που δειχνουν να εχουν πεσει εξω ειναι οι χειροτεροι σε θεμα συμπεριφορας. Εχουν νεύρα που δεν πατάει πελάτης και με τον τρόπο τους διώχνουν και τους ελάχιστους που πάνε.

• Like 1
Δημοσ.

ψάξε luxotica για να καταλάβεις γιατί είναι ακριβά τα γυαλιά ,καλά και φτηνά γυαλιά βρίσκεις στο hawkers (που παίζουν πρόσφορες συνεχεία). 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Η αλήθεια ας λέγεται, ότι η μεγαλύτερη διαφορά είναι η μάρκα, αλλά συνοδεύεται από ποιότητα. Τι εννοώ:
Παίρνεις σκελετό από χψ μαγαζί no-name βάζεις και φακούς περίπου 40. -> Αντέχει μέγιστα (για εμένα) 1,5 χρόνο.

Παίρνεις σκελετό μάρκας (RB πχ) και σου αντέχει για πάρα πολλά χρόνια.

Κάλα τώρα αυτό για τους οπτικούς και τις αλλαγές στα γυαλιά εξαρτάται από τον ιδιοκτήτη.

Δημοσ.

Πάντως πολλά απ τα φτηνά γυαλιά ηλίου παρέχουν την προστασία UV400. Και με μία γρήγορη αεαζήτηση που έκανα, είδα ότι η UV400 είναι η υψηλότερη προστασία που παρέχεται. (Μπλοκάρει κατά 99-100% της ηλιακές ακτίνες UVA & UVB).

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πάντως πολλά απ τα φτηνά γυαλιά ηλίου παρέχουν την προστασία UV400. Και με μία γρήγορη αεαζήτηση που έκανα, είδα ότι η UV400 είναι η υψηλότερη προστασία που παρέχεται. (Μπλοκάρει κατά 99-100% της ηλιακές ακτίνες UVA & UVB).

Ναι αλλά δεν σε νοιάζει μόνο αυτό. Σε νοιάζει να κρατήσει και ο σκελετός.

Μπορείς κάθε χρόνο να δίνεις 20-30+€ για να παίρνεις φτηνά γυαλιά ή να δώσεις μια και καλή 90+ και να έχεις για πολλά χρόνια σίγουρα σκελετό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...