Quojaå Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Ρε παιδια πειτε καμια μαρκα αλλη πιο ωραια γιατι τα silk cut white ειναι θεοξερα και ενας φιλος μου με εδωσε marlboro gold και εκεινα δεν μου αρεσαν...! Καμια συμβουλη για να εχουν 'ωραια' εννοω δηλαδη μετρια με ελαφρια γιατι τα αλλα δεν μου αρεσουν......? Ευχαριστω...! 1
idomeneas7 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δηλαδή καπνίζεις χωρίς να σου αρέσει και πιστεύεις ότι φταίει η μάρκα? 5
thant Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) delete Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2016 από thant
Quojaå Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δηλαδή καπνίζεις χωρίς να σου αρέσει και πιστεύεις ότι φταίει η μάρκα? Συγγνωμη αλλα δεν ειπα αυτοο...! Εννοω βαρεθηκα τα προηγουμενα..! Δοκίμασε το Davidoff gold... Μου το εχουν ξαναπει για αυτα μαλλον θα παω να τα παρω τελικα! Ξες καθολου για karelia slims?
revolver1990 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Κόφτο ή άρχισε ηλεκτρονικό να γλυτώσεις χρήμα.
astrosunnefo Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 ^Για να είμαι ειλικρινής, δεν θα μου άρεσε η εικόνα ενός άντρα να καπνίζει slim. 1
lovesucks Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Ούτε κ μένα astrosunnefo..αλλά δεν ήξερα αν είναι άντρας ή γυναίκα.χαχα!τότε davidoff gold! 1
thant Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δοκίμασε το Davidoff gold... Ο Mod κανει μισές δουλειές εδω μεσα. Αφου προτίμησε να διαγράψει το μισό μου post (για λόγο που δεν κατάλαβα) δεν εχει νόημα το άλλο μισο. Θεώρησε ισως αντιαισθητική τη φωτογραφία του πακέτου με τα χαλασμένα δόντια? αν ναι τότε... 1/ Η φωτογραφία ήταν λάιτ μπροστά σε άλλες που κυκλοφορούν. 2/ Καλώς ή κακώς ετσι θα ειναι τα τσιγαρα απο εδω και περα, οπότε ως τι η αφαίρεσή της? Παρακαλώ να διαγραφεί ολόκληρο το αρχικό μου ποστ... 1
NobodyRankXV Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Για τσιγάρα προτιμούσα lucky strike , prince , Καρέλια χρυσή κασετίνα ( τυχαία σειρά ) από καπνό μου αρεσε ο vanelle αλλα μετα το γύρισα σε Καρέλια και επίσης ο καινούργιος καπνός του Καρέλια dark blue ειναι πολυ καλός 1
volos27 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 ^Για να είμαι ειλικρινής, δεν θα μου άρεσε η εικόνα ενός άντρα να καπνίζει slim. γιατι χρυσο μου ,σου χαλαει την εικονα του brutal αρσενικου? κ εμεις αντρες ειμαστε κ θα καπνιζουμε οτι θελουμε,αντε πια με εχεις κανει εξαλο μου εσπασε η μασκα κ 2 νυχια καπνιζει κανεις μαλμπουρα να ρωτησω κατι? 1
alxlightning Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 γιατι χρυσο μου ,σου χαλαει την εικονα του brutal αρσενικου? κ εμεις αντρες ειμαστε κ θα καπνιζουμε οτι θελουμε,αντε πια με εχεις κανει εξαλο μου εσπασε η μασκα κ 2 νυχια καπνιζει κανεις μαλμπουρα να ρωτησω κατι? χιχιχι <3 για πες τι σε απασχολει
volos27 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 παντα εκανα 2 πακετα την μερα ,τωρα τελευταια δεν φτανουν ,εχω την αισθηση οτι εχουν κανει κατι κ τελειωνει το τσιγαρο γρηγορα
alxlightning Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 παντα εκανα 2 πακετα την μερα ,τωρα τελευταια δεν φτανουν ,εχω την αισθηση οτι εχουν κανει κατι κ τελειωνει το τσιγαρο γρηγορα το ιδιο βαρος εχει παντως το τσιγαρο και ο καπνος του τα προσθετικα του καπνου εχουν αλλαξει λιγο εισαι απ τους λιγους που το πηρε πρεφα χιχιχιχ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα