Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχων

AMD A8-3850 with radeon hd graphics 6550D

Gigabyte A75M-D2H

8GB ram ddr3 666Mhz

samsung ssd 840 pro 128gb

seagate 250gb sata

wd 1TB εξωτερικό

Προς το παρόν το σύστημα αυτό με καλύπτει (4 χρόνια pc) αλλά με "τρώει" να κάνω μια ανανέωση αν αξίζει τον κόπο και έχει αισθητή διαφορά.

Ακούω γνώμες..

400 ευρώ budget για αγορά μητρικής, επεξεργαστή και ram. Νομίζω οι σκληροί είναι οκ.

*Παιχνίδια δεν παίζω καθόλου.

Δημοσ.

Χρήση να υποθέσω απλή ή και κάτι άλλο?

Θα ήταν προτιμότερο να συμπλήρωνες την φόρμα στο 1ο σου post για υπάρχει μια γενική εικόνα και να μην ρωτάμε αυνέχεια και άσκοπα.

• Like 1
Δημοσ.

έχεις δίκιο φίλε απλά ήθελα πρώτα μια γνώμη αν αξίζει η αναβάθμιση γιαυτό δεν έκανα full review..

ναι είναι για απλή χρήση.. internet κανένα photoshop άντε και κανένα Netbeans.

Αυτή τη στιγμή το συγκεκριμένο σύστημα δουλέυει απροβλημάτιστα..

Δημοσ.

Εφόσον σε καλύπτει απόλυτα δε βλέπω το λόγο για να κάνεις αναβάθμιση.

Ειδικά στο τωρινό σου σύστημα, μόνο εκ νέου απ' την αρχή αξίζει αν το θέλεις τόσο πολύ.

Ορίστε μια ενδεικτική σύνθεση (κρατάς τους δίσκους και το τροφοδοτικό σου):

i3 6100

Deepcool Dukase

8GB DDR4 2133MHz

ASRock Pro4

Σύνολο ~300€

Edit: 1) Μπορείς να κόψεις λίγο από μητρική και κουτί και να βάλεις κάποια r7 370 κάρτα γραφικών (~400€)

2) Στην υπάρχουσα σύνθεση παίρνεις αντί για i3 6100 τον i5 6500 (~380€)

+1 για αυτό με την οθόνη που αναφέρθηκε πιο κάτω από τον συνφορουμίτη, μου ξέφυγε :D

• Like 1
Δημοσ.

να φανταστω ραμ εννοεις 1333 αλλα τεσπα...

κοιτα νταξ μπορεις να δεις μια βελτιοση γενικοτερα ας πουμε με ενα αλλο επεξεργαστη

τωρα κατα ποσο ειναι απαραιτητο εσυ ξερεις καλυτερα ....

τεσπα αν θες αλλαγη νομιζω με ενα ι3 6100 εισαι κομπλε ...με μια μητρικη και ραμ θα σου βγει κανα 240ε περιπου...

οθονη ποια εχεις ? μηπως ειναι καλυτερο να κανεις εκει καμια αναβαθμιση...

• Like 1
Δημοσ.

Μάλλον δε χρειάζεται δηλαδή.. θα το δώ ξανά σε κανα χρόνο καλά να μαστε..

Οθόνη έχω καλή dell 2414h. Ευχαριστώ. Καλημέρες.

Δημοσ.

Εφόσον σε καλύπτει απόλυτα δε βλέπω το λόγο για να κάνεις αναβάθμιση.

Ειδικά στο τωρινό σου σύστημα, μόνο εκ νέου απ' την αρχή αξίζει αν το θέλεις τόσο πολύ.

Ορίστε μια ενδεικτική σύνθεση (κρατάς τους δίσκους και το τροφοδοτικό σου):

i3 6100

Deepcool Dukase

8GB DDR4 2133MHz

ASRock Pro4

Σύνολο ~300€

Edit: 1) Μπορείς να κόψεις λίγο από μητρική και κουτί και να βάλεις κάποια r7 370 κάρτα γραφικών (~400€)

2) Στην υπάρχουσα σύνθεση παίρνεις αντί για i3 6100 τον i5 6500 (~380€)

+1 για αυτό με την οθόνη που αναφέρθηκε πιο κάτω από τον συνφορουμίτη, μου ξέφυγε :D

καλα και κουτι δεν ειναι απαραιτητο μια χαρα μου φενεται μια ματια που εριξα στο δικο του...

και καρτα γραφικων δε χρειαζεται αφου δε πεζει παιχνιδια...

Μάλλον δε χρειάζεται δηλαδή.. θα το δώ ξανά σε κανα χρόνο καλά να μαστε..

Οθόνη έχω καλή dell 2414h. Ευχαριστώ. Καλημέρες.

ε εσυ ξερεις καλυτερα τι χρηση που κανεις και πως παει το συστημα....αμα ο επεξεργαστης σου βαραει 100αρια χρηση με το παραμικρο π.χ η οταν κανεις κατι  ε τοτε ναι καλο θα ηταν....

αμα ειναι και μπενεις ενα ιντερνετ και ειναι με 20% χρηση ..ε τοτε δεν υπαρχει κανενας λογος για αναβαθμιση...

• Like 2
Δημοσ.

Ε το κουτί το δικό του έχει το τροφοδοτικό πάνω, εγώ του το 'βαλα σαν αναβάθμιση, αν δεις και γω λέω ότι δεν είναι αναγκαίο...

Όλα τα έβαλα σαν προοπτικές ανάλογα τι θέλει να κάνει.

• Like 1
Δημοσ.

Ε το κουτί το δικό του έχει το τροφοδοτικό πάνω, εγώ του το 'βαλα σαν αναβάθμιση, αν δεις και γω λέω ότι δεν είναι αναγκαίο...

Όλα τα έβαλα σαν προοπτικές ανάλογα τι θέλει να κάνει.

μαλλον τπτ απο οτι φενεται δεν υπαρχει λογος :P

Δημοσ.

Βρίσκεις ένα επεξεργαστή i5 4570 από την προσφορά του public και με μία φτηνή μητρική και όλα τα υπόλοιπα από το παλιό σου σύστημα με κόστος κάτω από 200 ευρώ θα έχεις σύστημα αεροπλάνο για άλλα 5 χρονια

Βρίσκεις ένα επεξεργαστή i5 4570 από την προσφορά του public και με μία φτηνή μητρική και όλα τα υπόλοιπα από το παλιό σου σύστημα με κόστος κάτω από 200 ευρώ θα έχεις σύστημα αεροπλάνο για άλλα 5 χρονια

Δημοσ.

Η προσφορά του public νομίζω έχει τελειώσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...