adminaros Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Πήγα να βγάλω φωτογραφίες για ταυτότητα και μου ζητήσανε 10 ευρώ. Και δεν ειχα τόσα μαζί μου και δεν έβγαλα. Μα ειναι δυνατον, 10 ευρω; Πολύ ακριβές δεν είναι ; ή μηπως εγώ ειμαι υπερβολικός;
zio10 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Αν τα διαιρέσεις με τα χρόνια που κρατάς συνήθως την ταυτότητα φτηνές είναι
adminaros Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 τι να πώ.... ...και πήρα και τηλέφωνο στο αστυνομικο τμημα και μου ειπαν οτι χρειαζονται μόνο 2 φωτογραφίες ...
alxlightning Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 κι εγω νομιζω ότι δεν πρεπει να κοστιζουν πανω από 2 ευρω
redhotstef Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Πανακριβες ειναι, αλλα θα πρεπει να δουλεψουν/βγαλουν λεφτα και οι φωτογραφοι, οπως θα ελεγε και ενας συμφορουμιτης που ολα τα βλεπει λογικα 2
zio10 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Πανακριβες ειναι, αλλα θα πρεπει να δουλεψουν/βγαλουν λεφτα και οι φωτογραφοι, οπως θα ελεγε και ενας συμφορουμιτης που ολα τα βλεπει λογικα Αφου τα φιλμ καταργήθηκαν οι ταυτότητες, τα διαβατήρια και οι γάμοι έχουν μείνει για να βγάλουν λεφτά κι αυτοί... (Και αν οι φωτογραφίες ταυτότητας είναι ακριβές τι να πεις για την κοροϊδία της φωτογράφησης γάμου! ). 4
redhotstef Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δεν αναφερόμουν σε εσένα. Απλως δεν μου καθεται καλα να εκτυπωνω φωτογραφιες που τραβηξα με το κινητό μου, στο Γερμανό, σε καλο χαρτι με διαστάσεις 15χ10 πχ, για 30 λεπτά μονο!! 1
adminaros Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Αφου τα φιλμ καταργήθηκαν οι ταυτότητες, τα διαβατήρια και οι γάμοι έχουν μείνει για να βγάλουν λεφτά κι αυτοί... (Και αν οι φωτογραφίες ταυτότητας είναι ακριβές τι να πεις για την κοροϊδία της φωτογράφησης γάμου! ). ..αφού να φανταστείς, μου πέρασε απο το μυαλό, ακομα, και να μην παντρευτώ ! 2
redhotstef Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Παλια οταν ηθελα φωτογραφια μικρη για πασο κλπ, τραβηξα μια σελφι με απο πισω μου εναν ασπρο τοιχο, την επεξεργαστηκα υπολογιστη φωτεινότητα και κοψιμο, και εκτυπωσα τη φωτο στο γερμανο νομιζω, σε καλο χαρτι 10χ15, στο οποιο ειχα διαθεσιμες 9 νομιζω μικρογραφιες της φατσας μου, και ολα αυτα κατω απο μισο ευρω! 1
adminaros Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Παλια οταν ηθελα φωτογραφια μικρη για πασο κλπ, τραβηξα μια σελφι με απο πισω μου εναν ασπρο τοιχο, την επεξεργαστηκα υπολογιστη φωτεινότητα και κοψιμο, και εκτυπωσα τη φωτο στο γερμανο νομιζω, σε καλο χαρτι 10χ15, στο οποιο ειχα διαθεσιμες 9 νομιζω μικρογραφιες της φατσας μου, και ολα αυτα κατω απο μισο ευρω! ναι, ναι, για εγχρωμες φωτό, γενικης χρησης, και τώρα γίνεται αυτό που λές, οκ. και νομιζω οτι αυτα τα μηχανηματα εχουν επιλογη για φωτο ταυτοτητας.
redhotstef Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Αν τα διαιρέσεις με τα χρόνια που κρατάς συνήθως την ταυτότητα φτηνές είναι Ειχα δωσει μια φορα την ταυτοτητα μου σε έναν διπλανο γείτονα να ανοιξει τη πορτα του διαμερίσματος του επειδη κλεισωθηκε απ έξω, με το γνωστο κόλπο που βλεπεις στις ταινιες.. Τη πορτα τελικά δεν καταφερε να την ανοιξει, αλλα τη ταυτότητα μου την γαμ.. Σε και την ξεφλουδισε στις γωνίες. 9 χρονια κυκλοφορω με χαλια ταυτοτητα... Ας ειναι.. Ισως την χάσω καποτε και βγαλω αλλη
zio10 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Ειχα δωσει μια φορα την ταυτοτητα μου σε έναν διπλανο γείτονα να ανοιξει τη πορτα του διαμερίσματος του επειδη κλεισωθηκε απ έξω, με το γνωστο κόλπο που βλεπεις στις ταινιες.. Τη πορτα τελικά δεν καταφερε να την ανοιξει, αλλα τη ταυτότητα μου την γαμ.. Σε και την ξεφλουδισε στις γωνίες. 9 χρονια κυκλοφορω με χαλια ταυτοτητα... Ας ειναι.. Ισως την χάσω καποτε και βγαλω αλλη Έχω κάνει αυτό το κόλπο 2-3 φορές. Και η πόρτα άνοιξε και η ταυτότητα μια χαρά είναι! (Σε δικιά μου πόρτα το έχω κάνει, μη παρεξηγηθώ ε!! ). 1
bluesattack Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 H δικια μου δεν ανοιγει ουτε χαρτοπετσετα.Σε τετοια κατασταση ειναι Η καινουργια ταυτοτητα θελει ακομα παραβολο ? 1
Getta Robo Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Παλια οταν ηθελα φωτογραφια μικρη για πασο κλπ, τραβηξα μια σελφι με απο πισω μου εναν ασπρο τοιχο, την επεξεργαστηκα υπολογιστη φωτεινότητα και κοψιμο, και εκτυπωσα τη φωτο στο γερμανο νομιζω, σε καλο χαρτι 10χ15, στο οποιο ειχα διαθεσιμες 9 νομιζω μικρογραφιες της φατσας μου, και ολα αυτα κατω απο μισο ευρω! δυστυχως για τις ταυτοτητες θελει πολυ συγκεκριμενο, λεπτο χαρτι, και δεν υπαρχουν εξαιρεσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα