Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήγα να βγάλω φωτογραφίες για ταυτότητα και μου ζητήσανε 10 ευρώ.

Και δεν ειχα τόσα μαζί μου και δεν έβγαλα.

Μα ειναι δυνατον, 10 ευρω;

Πολύ ακριβές δεν είναι ;

ή μηπως εγώ ειμαι υπερβολικός;

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τι να πώ....

...και πήρα και τηλέφωνο στο αστυνομικο τμημα και μου ειπαν οτι χρειαζονται μόνο 2 φωτογραφίες ...

Δημοσ.

Πανακριβες ειναι, αλλα θα πρεπει να δουλεψουν/βγαλουν λεφτα και οι φωτογραφοι, οπως θα ελεγε και ενας συμφορουμιτης που ολα τα βλεπει λογικα

• Like 2
Δημοσ.

Πανακριβες ειναι, αλλα θα πρεπει να δουλεψουν/βγαλουν λεφτα και οι φωτογραφοι, οπως θα ελεγε και ενας συμφορουμιτης που ολα τα βλεπει λογικα

Αφου τα φιλμ καταργήθηκαν οι ταυτότητες, τα διαβατήρια και οι γάμοι έχουν μείνει για να βγάλουν λεφτά κι αυτοί...:)

(Και αν οι φωτογραφίες ταυτότητας είναι ακριβές τι να πεις για την κοροϊδία της φωτογράφησης γάμου! ).

• Like 4
Δημοσ.

Δεν αναφερόμουν σε εσένα.

Απλως δεν μου καθεται καλα να εκτυπωνω φωτογραφιες που τραβηξα με το κινητό μου, στο Γερμανό, σε καλο χαρτι με διαστάσεις 15χ10 πχ, για 30 λεπτά μονο!!

• Like 1
Δημοσ.

Αφου τα φιλμ καταργήθηκαν οι ταυτότητες, τα διαβατήρια και οι γάμοι έχουν μείνει για να βγάλουν λεφτά κι αυτοί... :)

(Και αν οι φωτογραφίες ταυτότητας είναι ακριβές τι να πεις για την κοροϊδία της φωτογράφησης γάμου! ).

..αφού να φανταστείς,

μου πέρασε απο το μυαλό, ακομα, και να μην παντρευτώ !   :devil:

• Like 2
Δημοσ.

Παλια οταν ηθελα φωτογραφια μικρη για πασο κλπ, τραβηξα μια σελφι με απο πισω μου εναν ασπρο τοιχο, την επεξεργαστηκα υπολογιστη φωτεινότητα και κοψιμο, και εκτυπωσα τη φωτο στο γερμανο νομιζω, σε καλο χαρτι 10χ15, στο οποιο ειχα διαθεσιμες 9 νομιζω μικρογραφιες της φατσας μου, και ολα αυτα κατω απο μισο ευρω!

• Like 1
Δημοσ.

Παλια οταν ηθελα φωτογραφια μικρη για πασο κλπ, τραβηξα μια σελφι με απο πισω μου εναν ασπρο τοιχο, την επεξεργαστηκα υπολογιστη φωτεινότητα και κοψιμο, και εκτυπωσα τη φωτο στο γερμανο νομιζω, σε καλο χαρτι 10χ15, στο οποιο ειχα διαθεσιμες 9 νομιζω μικρογραφιες της φατσας μου, και ολα αυτα κατω απο μισο ευρω!

ναι, ναι, για εγχρωμες φωτό,  γενικης χρησης,

και τώρα γίνεται αυτό που λές, οκ.

και νομιζω οτι αυτα τα μηχανηματα εχουν επιλογη για φωτο ταυτοτητας.

Δημοσ.

Αν τα διαιρέσεις με τα χρόνια που κρατάς συνήθως την ταυτότητα φτηνές είναι :P

Ειχα δωσει μια φορα την ταυτοτητα μου σε έναν διπλανο γείτονα να ανοιξει τη πορτα του διαμερίσματος του επειδη κλεισωθηκε απ έξω, με το γνωστο κόλπο που βλεπεις στις ταινιες..

Τη πορτα τελικά δεν καταφερε να την ανοιξει, αλλα τη ταυτότητα μου την γαμ.. Σε και την ξεφλουδισε στις γωνίες. 9 χρονια κυκλοφορω με χαλια ταυτοτητα... Ας ειναι.. Ισως την χάσω καποτε και βγαλω αλλη

Δημοσ.

Ειχα δωσει μια φορα την ταυτοτητα μου σε έναν διπλανο γείτονα να ανοιξει τη πορτα του διαμερίσματος του επειδη κλεισωθηκε απ έξω, με το γνωστο κόλπο που βλεπεις στις ταινιες..

Τη πορτα τελικά δεν καταφερε να την ανοιξει, αλλα τη ταυτότητα μου την γαμ.. Σε και την ξεφλουδισε στις γωνίες. 9 χρονια κυκλοφορω με χαλια ταυτοτητα... Ας ειναι.. Ισως την χάσω καποτε και βγαλω αλλη

Έχω κάνει αυτό το κόλπο 2-3 φορές. Και η πόρτα άνοιξε και η ταυτότητα μια χαρά είναι! :D

(Σε δικιά μου πόρτα το έχω κάνει, μη παρεξηγηθώ ε!! :P ).

• Like 1
Δημοσ.

H δικια μου δεν ανοιγει ουτε χαρτοπετσετα.Σε τετοια κατασταση ειναι  :P

Η καινουργια ταυτοτητα θελει ακομα παραβολο ? 

• Like 1
Δημοσ.

δυστυχως για τις ταυτοτητες θελει πολυ συγκεκριμενο, λεπτο χαρτι, και δεν υπαρχουν εξαιρεσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...