Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω λογαριασμό paypal και έχει επιβεβαιωθεί η κάρτα 

Στο λογαριασμό μου όμως δεν έχει μπει ούτε το 1,5 ευρώ που σου παίρνουν για επιβεβαίωση και επίσης πήγα να κάνω μια αγορά και μου λέει πρόσθεσε κάρτα καινούρια 

Η κάρτα είναι χρεωστική και έχει μέσα χρήματα 

Τι κάνω και πως βάζω λεφτά στον λογαριασμό μου?

όταν αγόρασα ένα humble bundle με σκέτη κάρτα το έκανα αλλά θέλω paypal για άλλα site

Δημοσ.

Λες ότι έχεις συνδέσει χρεωστική που είναι συνδεδεμένη με τραπεζικό λογαριασμό που έχει χρήματα και, ταυτόχρονα, ρωτάς πως θα βάλεις χρήματα στο λογαριασμό σου.

Τι ακριβώς θέλεις;

• Like 1
Δημοσ.

Έχω λογαριασμό paypal και έχει επιβεβαιωθεί η κάρτα 

Στο λογαριασμό μου όμως δεν έχει μπει ούτε το 1,5 ευρώ που σου παίρνουν για επιβεβαίωση και επίσης πήγα να κάνω μια αγορά και μου λέει πρόσθεσε κάρτα καινούρια 

Η κάρτα είναι χρεωστική και έχει μέσα χρήματα 

Τι κάνω και πως βάζω λεφτά στον λογαριασμό μου?

όταν αγόρασα ένα humble bundle με σκέτη κάρτα το έκανα αλλά θέλω paypal για άλλα site

Φιλε μου φτιαξε ενα χαμομηλι να ηρεμησεις να σε στειλει μια και εξω για υπνο.Οταν ξυπνησεις και εισαι ηρεμος κεφατος χωρις αγχος πες τι ακριβως προβλημα εχεις και θα σε βοηθησει καποιος σιγουρα

Δημοσ.

Η κάρτα είναι Ελληνικής τράπεζας και εννοώ ότι το balance του λογαριασμού είναι 0 ευρώ και δεν μπορω να κάνω αγορές μέσω paypal

δεν έχει σχέση το balance του paypal , την κάρτα την συνδέεις για να μην αναγκάζεσαι να βάζεις λεφτά στο balance του paypal 

έχει γίνει verified η κάρτα ; 

γνωρίζεις ότι λόγω capital control δεν ολοκληρώνονται όλες οι αγορές μέσω Paypal όταν έχεις ελληνική κάρτα ; 

Δημοσ.

Όντος τα capital control φταίνε!! Ούτε το paypal φταίει. Απλός κάποιοι πωλητές μας έχουν βάλει στην μαύρη λίστα, άσχετα αν οι κάρτες μας έχουν χρήματα. Δοκίμασε να κάνεις αγορά από άλλο πωλητή. Τρεις μέρες παιδευόμουν να κάνω μια αγορά των 80 €. Η άλλη λύση να κάνεις αγορές με προ πληρωμένες κάρτες.

Δημοσ.

Όντος τα capital control φταίνε!! Ούτε το paypal φταίει. Απλός κάποιοι πωλητές μας έχουν βάλει στην μαύρη λίστα, άσχετα αν οι κάρτες μας έχουν χρήματα. Δοκίμασε να κάνεις αγορά από άλλο πωλητή. Τρεις μέρες παιδευόμουν να κάνω μια αγορά των 80 €. Η άλλη λύση να κάνεις αγορές με προ πληρωμένες κάρτες.

Τα CC φταίνε αλλά όχι για  το λόγο που αναφέρεις (οι πωλητές θέλουν να πουλήσουν και δεν μας έχουν βάλει στο μάτι.

Το πρόβλημα είναι ότι είτε αυτό που θέλει να αγοράσει είτε ο πωλητής περιλαμβάνεται στα απαγορευμένα είδη από τα CC.

Δημοσ.

Τα CC φταίνε αλλά όχι για  το λόγο που αναφέρεις (οι πωλητές θέλουν να πουλήσουν και δεν μας έχουν βάλει στο μάτι.

Το πρόβλημα είναι ότι είτε αυτό που θέλει να αγοράσει είτε ο πωλητής περιλαμβάνεται στα απαγορευμένα είδη από τα CC.

Το ίδιο προϊόν από κάποιους πωλητές δεν σε αφήνει, ενώ από άλλους σε αφήνει και άντε να βρεις από που σε επιτρέπει. Το γέλιο είναι πως το eBay στέλνει μηνύματα γιατί δεν ολοκλήρωσες τις αγορές σου.

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδια επειδη εχω ενα θεμα και δεν ηθελα να ανοιξω νεο θεμα το παραθετω εδω! επειδη εκανα μια πωληση ενος αντικειμενου στο εξωτερικο (Αμερικη) συγκεκριμενα παρολο που εκανε το παλικαρι την πληρωμη στο paypal μου λεει ON HOLD!! και αυτο επισης   There’s nothing to withdraw right now Try again when you have a PayPal balance. γιατι το λεει αυτο ποτε θα εχω δυνατοτηατ να μεταφερω τα χρηματα στο λογαριασμο μου??? σας ευχαριστω!!

Δημοσ.

There’s nothing to withdraw right now Try again when you have a PayPal balance. γιατι το λεει αυτο ποτε θα εχω δυνατοτηατ να μεταφερω τα χρηματα στο λογαριασμο μου??? σας ευχαριστω!!

Αν διάβαζες προσεκτικά όλα όσα σου λέει το Paypal, θα μάθαινες ότι θα αποδεσμευτούν σε 21 μέρες. Σε όλους τους νέους πωλητές (που δεν έχουν πουλήσει πάνω από 10 αντικείμενα τους τελευταίους 3 μήνες νομίζω) δεσμεύει όσα λεφτά προέρχονται από πωλήσεις για 21 μέρες. Για λόγους διασφάλισης του αγοραστή.

Δημοσ.

Αν διάβαζες προσεκτικά όλα όσα σου λέει το Paypal, θα μάθαινες ότι θα αποδεσμευτούν σε 21 μέρες. Σε όλους τους νέους πωλητές (που δεν έχουν πουλήσει πάνω από 10 αντικείμενα τους τελευταίους 3 μήνες νομίζω) δεσμεύει όσα λεφτά προέρχονται από πωλήσεις για 21 μέρες. Για λόγους διασφάλισης του αγοραστή.

Μαλιστα!!! δλδ για 21 μερες δεν θα μπορω να παρω τιποτε εεε?? πωω τι βλακεια....καταλαβα!! και τα εξοδα για την αποστολη?? πως θα του το στειλω? τι να πω!! 

Δημοσ.

Μαλιστα!!! δλδ για 21 μερες δεν θα μπορω να παρω τιποτε εεε?? πωω τι βλακεια....καταλαβα!! και τα εξοδα για την αποστολη?? πως θα του το στειλω? τι να πω!! 

Με άλλα λεφτά από την τσέπη σου θα του το στείλεις. Έτσι δούλευε πάντα το Paypal.

Δημοσ.

Με άλλα λεφτά από την τσέπη σου θα του το στείλεις. Έτσι δούλευε πάντα το Paypal.

Mαλιστα...καταλαβα!! αντε να δουμε!!! σε ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση και την βοηθεια σου!! το εκτιμω!

:-D

Δημοσ.

Αν βάλεις tracking number στο paypal τότε τα χρήματα σου θα αποδεσμευτούν 2-3 μέρες από την παραλαβή.

Με αυτό τον τρόπο έχεις τα χρήματα σου λίγο νωρίτερα από τις 21 μέρες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...