supermario644ever Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Έχω λογαριασμό paypal και έχει επιβεβαιωθεί η κάρτα Στο λογαριασμό μου όμως δεν έχει μπει ούτε το 1,5 ευρώ που σου παίρνουν για επιβεβαίωση και επίσης πήγα να κάνω μια αγορά και μου λέει πρόσθεσε κάρτα καινούρια Η κάρτα είναι χρεωστική και έχει μέσα χρήματα Τι κάνω και πως βάζω λεφτά στον λογαριασμό μου? όταν αγόρασα ένα humble bundle με σκέτη κάρτα το έκανα αλλά θέλω paypal για άλλα site
makfil Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Λες ότι έχεις συνδέσει χρεωστική που είναι συνδεδεμένη με τραπεζικό λογαριασμό που έχει χρήματα και, ταυτόχρονα, ρωτάς πως θα βάλεις χρήματα στο λογαριασμό σου. Τι ακριβώς θέλεις; 1
thleorasakias Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Έχω λογαριασμό paypal και έχει επιβεβαιωθεί η κάρτα Στο λογαριασμό μου όμως δεν έχει μπει ούτε το 1,5 ευρώ που σου παίρνουν για επιβεβαίωση και επίσης πήγα να κάνω μια αγορά και μου λέει πρόσθεσε κάρτα καινούρια Η κάρτα είναι χρεωστική και έχει μέσα χρήματα Τι κάνω και πως βάζω λεφτά στον λογαριασμό μου? όταν αγόρασα ένα humble bundle με σκέτη κάρτα το έκανα αλλά θέλω paypal για άλλα site Φιλε μου φτιαξε ενα χαμομηλι να ηρεμησεις να σε στειλει μια και εξω για υπνο.Οταν ξυπνησεις και εισαι ηρεμος κεφατος χωρις αγχος πες τι ακριβως προβλημα εχεις και θα σε βοηθησει καποιος σιγουρα
supermario644ever Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Η κάρτα είναι Ελληνικής τράπεζας και εννοώ ότι το balance του λογαριασμού είναι 0 ευρώ και δεν μπορω να κάνω αγορές μέσω paypal
kodorevi8ulis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Η κάρτα είναι Ελληνικής τράπεζας και εννοώ ότι το balance του λογαριασμού είναι 0 ευρώ και δεν μπορω να κάνω αγορές μέσω paypal δεν έχει σχέση το balance του paypal , την κάρτα την συνδέεις για να μην αναγκάζεσαι να βάζεις λεφτά στο balance του paypal έχει γίνει verified η κάρτα ; γνωρίζεις ότι λόγω capital control δεν ολοκληρώνονται όλες οι αγορές μέσω Paypal όταν έχεις ελληνική κάρτα ;
stelios5 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Όντος τα capital control φταίνε!! Ούτε το paypal φταίει. Απλός κάποιοι πωλητές μας έχουν βάλει στην μαύρη λίστα, άσχετα αν οι κάρτες μας έχουν χρήματα. Δοκίμασε να κάνεις αγορά από άλλο πωλητή. Τρεις μέρες παιδευόμουν να κάνω μια αγορά των 80 €. Η άλλη λύση να κάνεις αγορές με προ πληρωμένες κάρτες.
makfil Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Όντος τα capital control φταίνε!! Ούτε το paypal φταίει. Απλός κάποιοι πωλητές μας έχουν βάλει στην μαύρη λίστα, άσχετα αν οι κάρτες μας έχουν χρήματα. Δοκίμασε να κάνεις αγορά από άλλο πωλητή. Τρεις μέρες παιδευόμουν να κάνω μια αγορά των 80 €. Η άλλη λύση να κάνεις αγορές με προ πληρωμένες κάρτες. Τα CC φταίνε αλλά όχι για το λόγο που αναφέρεις (οι πωλητές θέλουν να πουλήσουν και δεν μας έχουν βάλει στο μάτι. Το πρόβλημα είναι ότι είτε αυτό που θέλει να αγοράσει είτε ο πωλητής περιλαμβάνεται στα απαγορευμένα είδη από τα CC.
stelios5 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Τα CC φταίνε αλλά όχι για το λόγο που αναφέρεις (οι πωλητές θέλουν να πουλήσουν και δεν μας έχουν βάλει στο μάτι. Το πρόβλημα είναι ότι είτε αυτό που θέλει να αγοράσει είτε ο πωλητής περιλαμβάνεται στα απαγορευμένα είδη από τα CC. Το ίδιο προϊόν από κάποιους πωλητές δεν σε αφήνει, ενώ από άλλους σε αφήνει και άντε να βρεις από που σε επιτρέπει. Το γέλιο είναι πως το eBay στέλνει μηνύματα γιατί δεν ολοκλήρωσες τις αγορές σου.
Mcl Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Παιδια επειδη εχω ενα θεμα και δεν ηθελα να ανοιξω νεο θεμα το παραθετω εδω! επειδη εκανα μια πωληση ενος αντικειμενου στο εξωτερικο (Αμερικη) συγκεκριμενα παρολο που εκανε το παλικαρι την πληρωμη στο paypal μου λεει ON HOLD!! και αυτο επισης There’s nothing to withdraw right now Try again when you have a PayPal balance. γιατι το λεει αυτο ποτε θα εχω δυνατοτηατ να μεταφερω τα χρηματα στο λογαριασμο μου??? σας ευχαριστω!!
theopan Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 There’s nothing to withdraw right now Try again when you have a PayPal balance. γιατι το λεει αυτο ποτε θα εχω δυνατοτηατ να μεταφερω τα χρηματα στο λογαριασμο μου??? σας ευχαριστω!! Αν διάβαζες προσεκτικά όλα όσα σου λέει το Paypal, θα μάθαινες ότι θα αποδεσμευτούν σε 21 μέρες. Σε όλους τους νέους πωλητές (που δεν έχουν πουλήσει πάνω από 10 αντικείμενα τους τελευταίους 3 μήνες νομίζω) δεσμεύει όσα λεφτά προέρχονται από πωλήσεις για 21 μέρες. Για λόγους διασφάλισης του αγοραστή.
Mcl Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Αν διάβαζες προσεκτικά όλα όσα σου λέει το Paypal, θα μάθαινες ότι θα αποδεσμευτούν σε 21 μέρες. Σε όλους τους νέους πωλητές (που δεν έχουν πουλήσει πάνω από 10 αντικείμενα τους τελευταίους 3 μήνες νομίζω) δεσμεύει όσα λεφτά προέρχονται από πωλήσεις για 21 μέρες. Για λόγους διασφάλισης του αγοραστή. Μαλιστα!!! δλδ για 21 μερες δεν θα μπορω να παρω τιποτε εεε?? πωω τι βλακεια....καταλαβα!! και τα εξοδα για την αποστολη?? πως θα του το στειλω? τι να πω!!
theopan Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Μαλιστα!!! δλδ για 21 μερες δεν θα μπορω να παρω τιποτε εεε?? πωω τι βλακεια....καταλαβα!! και τα εξοδα για την αποστολη?? πως θα του το στειλω? τι να πω!! Με άλλα λεφτά από την τσέπη σου θα του το στείλεις. Έτσι δούλευε πάντα το Paypal.
Mcl Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Με άλλα λεφτά από την τσέπη σου θα του το στείλεις. Έτσι δούλευε πάντα το Paypal. Mαλιστα...καταλαβα!! αντε να δουμε!!! σε ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση και την βοηθεια σου!! το εκτιμω!
gbouros Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Αν βάλεις tracking number στο paypal τότε τα χρήματα σου θα αποδεσμευτούν 2-3 μέρες από την παραλαβή. Με αυτό τον τρόπο έχεις τα χρήματα σου λίγο νωρίτερα από τις 21 μέρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα