nikolaos_ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 Νομίζω ότι το θέμα ενδιαφέρει γενικότερα: Πότε είναι πιο συμφέρον να γίνει μια αγορά τώρα που πλησιάζουν Χριστούγεννα; Τώρα γίνονται καλύτερες προσφορές ή μετά τα Χριστούγεννα; Μήπως κάποιοι ξεπουλάνε παλιό στοκ και θα βγάλουν καλύτερο και φθηνότερο πράγμα μετά; Εγώ προσωπικά θα παρακαλούσα να μου πείτε τη γνώμη σας αν θα συνηγορούσατε να πάρω τώρα ένα DVD-RW ή να κάνω λίγη υπομονή, να φυλάξω τα λεφτά μου για ένα καλύτερο μοντέλο που πιθανό να κυκλοφορήσει μετά τις γιορτές. Ή μήπως γλιτώσω μια τσουχτερή τιμή σήμερα ενώ θα έχω καλύτερη προσφορά στο ίδιο μετά από 35 μέρες; Θα ήθελα τη γνώμη σας. Βέβαια ότι άλλο θέλετε να πείτε σχετικά θα τιμήσει το τόπικ μου. Ευχαριστώ.
Jaco Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 Αυτό λέγεται το σύνδρομο της "αβεβαιότητας"... Βεβαιότατα και αν περιμένεις, θα βγει κάτι καινούργιο και σίγουρα θα είναι καλύτερο και θα πέσουν οι τιμές των άλλων... το θέμα είναι αν αυτή την στιγμή έχεις τα λεφτά και έχεις πραγματικά ανάγκη αυτό που θέλεις να πάρεις... Αν έχεις τα λεφτά να πάρεις το DVD-/+R πάρ'το τώρα... ούτως ή άλλως τα 4x που γράφουν σήμερα είναι υπεραρκετά και ικανοποιητικά...
Me_My_Self_And_I Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 an xreiazesai kati parto twra. egw oson afora to dvd-r epidh den kaigomai to ypologizw gia 2o eksamino 2004 kai gia treis kuriws logoys. 1. na aneboyn oi taxuthtes egrafhs. 2. epidh tha bgoyn ta diskakia dvd me diplasia xorithkothta isws na iparxoyn asymbatothtes opote tha exei xekatharisei to topio. 3. peretero meiwsh timwn.
Papajohn Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 DVD-RW mi paris tora gia enan aplo aplustato logo. Se ligus mines mesa sto 1o eksamino tu 2004 tha vgun ta dvd9 egrapsima diskakia ta opia den tha grafode apo ta apla dvdrs opote ego tulaxiston den tha eperna tora me tpt dvdr. Twra oson afora to perimene genikotera... Mia ine i alithia. Stin agora tin pliroforikis den iparxi i enia tis ekptosis ke tis prosforas. Ola puliude 5 meres prin oso tha puliude 5 meres meta, pada vevea lamvanodas ipopsi mas ti fisiologiki miosi ton timos me ton xrono. An paris kati simera toso tha to plirosis ke methavrio, toso panw katwe ke se ena mina. Min akus ta filadia ton magazion pu fonazun "xristugeniatikes prosfores". Otan xriastis kati psakse pu tha to vris fthinotera ke perto, so simple! Papajohn
green_beret Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 Παρε DVD-RW τωρα και μετα απο 1 χρονο που θα εχει ξεκαθαρισει η κατασταση παρε αλλο! 1.Οι ταχυτητες ειναι λογικες για DVD ακομα και 4x αφου γραφεις 1 dvd σε 13 λεπτα. 2.Οι τιμες ειναι λογικοτατες, κυριως σε δικτυακα μαγαζια. Εγω πηρα το NEC 4x DVD-/+RW 133 ευρω απο e-shop. 3.Μεχρι να σταθεροποιηθει η αγωρα των νεων DVD που θα γραφουν διπλασια χωρητικοτητα θα εχει μπει το 2005... Μην ακους τι λενε οι αλλοι! Το πολυ πολυ να το πουλησεις μετα απο 1 χρονο!
Papajohn Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 133€ odos ine poly kali timi ke pirasmos. An to xriazese twra ke se toso xamili timi parto, akoma ke axristo na sune meta apo 1 xrono (pu den tha ne) aksizi. Pados mi perimenis ke perimenis ke perimenis pote tha pesun i times/prosfores... Papajohn
tzoulis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 Καλό θα είναι να ψωνίσεις τώρα που οι τιμές είναι "κάτω" και μάλλον έχεις και τα "μπικικίνια"
Shineboy Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2003 Φίλε και γω το ίδιο δίλημμα είχα, να πάρω DVD-RW, να μην πάρω, πότε να πάρω τώρα ή μετά κλπ γιατί θέλω να πάρω και videocamera οπότε καλά θα τανε να χω DVD-RW να γράφω τα βιντεάκια μου. Σκεφτόμουν που λες να το αναβάλω, αλλά με λίγο ψάξιμο στα forum (ελληνικά και ξένα) κατέληξα στο Pioneer A06 που το έχει σε τρομερή τιμή το e-shop, 142€ τελική και γράφει 4χ στα περισσότερα δισκάκια (και φτηνά, εγώ Princo γράφω σε 13 λεπτά άψογα!) και δεν έχει και προβλήματα συμβατότητας, δε θέλει firmware update κλπ. Με τέτοια τιμή 8α ξαναπάρω καινούριο τα άλλα Χριστούγεννα αν έχει βγει κάτι που να αξίζει την αλλαγή, αν πάλι σου φαίνονται πολλά το NEC έχει πέσει στα 121€ !!!! ε με τέτοια τιμή τι να σου πω μη το σκέφτεσαι ρε φίλε πάρτο και μεγειές!
crAss Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Pantos sinithos mesa ianouariou petixaineis ligo kalliteres times giati prin to neo etos akoma kai an exoun dinatotita na rixoun tis times ligo aplos den to kanoun giati tote perimenoun na poulisoun. Meta apo to neo etos kai molis katalagiasei i katanalotiki mania ton xmas i agora sinexizei me tous klassikous rithmous (mikres meioseis kathe 10-15 imeres) crAss
random Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 ειμαι ακριβως στην ιδια θεση. ψαχνομαι για DVDRW και καρτα γραφικων (θα παρω μια μεταχειρισμενη, δε θελω ακομα τις fx) εχω γεμισει ολους τους δισκους μου. Αν δεν παρω το rec, πρεπει να παρω κι αλλους hd, και δεν εχω θεσεις... 1. οσον αφορά Ελλάδα, και ολη την αγορά (ασχετα με προιοντα πληροφορικης), τα πάντα θα ανέβουν απο τις πρώτες μερες Ιανουαρίου. Μπορει η κυβερνηση να προσπαθησει κατι να μπαλώσει, καθως ερχονται εκλογές, αλλα δεν πιστευω να καταφερει κατι απο συγκράτιση τιμών. Μετα τις εκλογές δε, θα έχουμε κι αλλες αυξησεις αφου δεν θα ενδιαφερθει καμια κυβερνηση πιά. 2. Πριν τα Χριστουγεννα δεν κανει κανενας λογικος εμπορος προσφορές. Αφου ολοι εχουν την πρεμούρα για δώρα, και υπαρχει και ο εξτρα μισθός, θα ειναι κοροιδο καποιος να κανει εκπτώσεις. Μεγαλυτερη ζητηση = Σταθερες ή ανεβασμενες τιμες. 3. Τα προιοντα υπολογιστων εχουν μια ιδιαιτεροτητα, οτι "φαίνονται" να πεφτουν οι τιμές με το χρονο, αλλα μονο αν οι απαιτησεις σου μενουν σταθερές. δηλ. σημερα που υπαρχουν recorders 8χ, και τα 4χ ειναι στα 130-200 ευρω, λες, ας παρω 4χ, τη δουλεια του την κανει. Μεθαυριο, θα υπαρχουν recorders 12χ ή συμβατα με DVD9, και τα 8χ θα ειναι στα 100-150 ευρω, θα έχεις την ιδια άποψη για τα 4χ? Αλλα αυτο θα ισχυει πάντα. Παλι θα το αναβαλεις για να πάρεις 24χ ? 4. δεν ειμαι ιδιαιτερα αισιοδοξος οτι θα έχουμε dvd9 σε λογικες τιμες (max 200 euro), και διαθεσιμα πριν τον Ιουνιο. Το απλα να εχουμε δε μου λεει κατι. 300+ euro δεν δινω. 5. οποτε μενει μια περιοδος-αινιγμα : μετα τις γιορτές (που θα μεινει καποιο στοκ και θα προσπαθουν να το ξεφορτοθουν), αλλα οχι πολύ μετα γιατι θα πεσουμε στις αυξησεις του 2004. με αυτο το σκεπτικό εγω θα πάρω dvdrw, τώρα. πριν το τελος του χρονου.
nikolaos_ Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2003 Εγώ το βλέπω γενικότερα και όχι μόνο για το dvd writer -- Να κάνω τις hardware ακριβές αγορές μου στις γιορτές ή να το αφήσω για 1 μήνα μετά; Θα έχει καινούργια μοντέλα (συμπτωματικά, λέεμε τώρα...) μετά τις γιορτές (άρα ότι υπήρχε τις γιορτές θα βουτήξει); Θέλω από λαπτοπ μέχρι καινούργιο σκληρό και κάρτα ήχου, ανεμιστηράκι, πολυμηχάνημα κλπ. κλπ. Καλά τη βγάζω με αυτά που έχω μεν αλλά... Ζητώ με απλά λόγια να δω τι παίζει η αγορά φέτος πριν και μετά τις γιορτές Με την ευκαιρία θέλω να θέσω κάποιο ερώτημα ακόμη: Συμφέρει το "πολυμηχάνημα" ή είναι μάπα; Να φτιάξω άλλο τόπικ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.