Time-splicer Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Θελω να παρω μια μηχανη για να παω απο το σπιτι μου στη σχολη μου κυριως και απο τη δουλεια στη σχολη (περιπου το καθε ενα απο αυτα απεχουν μεταξυ τους γυρω στο τεταρτο δεν ειναι μεγαλες αποστασεις και ειναι στο κεντρο οποτε γενικα δεν παιζουν και μεγαλες ταχυτητες). Εχω διπλωμα αυτοκινητου αλλα δεν εχω οδηγησει γιατι ποτε δε γουσταρα το αμαξι. Τι μηχανη προτεινετε σε καποιον που δεν ειναι εμπειρος, για τη χρηση που σας ειπα και να μην ειναι καγκουρικη; (οταν λεω μηχανη εννοω απο παπακι εως πιο μεγαλου κυβισμου). Επισης ξερει κανεις αν πρεπει να ξαναδωσω σηματα και να ξαναπερασω απο γιατρους;
TRILOBYTER Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 ε ναι θα δωσεις σηματα μηχανης και οδηγηση μηχανης.
Techlover Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Για μηχανη δες καμια ΚΤΜ Duke 125 - 200 ή 390.Μην κοιτας καθολου τα "καγκουριστικα" Honda κτλ. Εγω εχω περασει τα σηματα τωρα δινω οδηγηση και θα παρω το 390αρι Duke. Το εχει φιλος και το εχω ερωτευτει ..βεβαια ειναι ακριβο 4.500€ ευτηχως το μαγαζι που θα το παρω δινει και με δοσεις στο καταστημα. Το 200αρι εχει περιπου 3.500 και το 125αρι 2.500 οσο ενα Χ δηλαδη αλλα μακραν καλητερο απο Χ.
Backpacker Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Πάρε ένα ωραίο σκούτερ 250 κυβικά..κάνα piaggio. Εφοσον ειναι για μεσα στην πολη περισσοτερο δεν θα εχεις και τον μπελα των ταχυτήτων. Με 1500 περίπου παίρνεις πολύ καλά εργαλεία. Με τέτοια εργαλεία πας και κοντινά ταξιδάκια το καλοκαίρι σε παραλίες. 1
Praetorianos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Μην κοιτας καθολου τα "καγκουριστικα" Honda κτλ. Εγω εχω περασει τα σηματα τωρα δινω οδηγηση και θα παρω το 390αρι Duke. BSOD, does not compute. Εντωμεταξύ ρε Time-splicer, κάθε δεύτερο μήνα παίρνεις την απόφαση, τι γίνεται? Δείχνει ότι γράφεις αυτούς που μπήκαν στον κόπο να σου απαντήσουν in the first place.
Techlover Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 BSOD, does not compute. Εντωμεταξύ ρε Time-splicer, κάθε δεύτερο μήνα παίρνεις την απόφαση, τι γίνεται? Δείχνει ότι γράφεις αυτούς που μπήκαν στον κόπο να σου απαντήσουν in the first place. Πειραχτηκες ? xD
idomeneas7 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Βεβαίως, ΚΤΜ να πάρεις. Εχω μια σε αγγελία, αυτή συγκεκριμένα να πάρεις. 3
Amix Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Βεβαίως, ΚΤΜ να πάρεις. Εχω μια σε αγγελία, αυτή συγκεκριμένα να πάρεις.Οχι το δικο μου θα παρει Περα απ τη πλακα παρε κανα Beverly .Καλο ειναι και το Duke 125 που λεει ο φιλος απο πανω αλλα πρεπει να εχεις λεφτα για να πας σε KTM.
parlapipas25 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Μην παρεις KTM.Θα τρεχεις ολη την ωρα στα συνεργεια. Μουαχαχα
snow22 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Μην παρεις KTM.Θα τρεχεις ολη την ωρα στα συνεργεια. Μουαχαχα Σωστός ο φίλος Τσίμπα ένα τετράχρονο παπί και είσαι κομπλέ Το ktm κάνει για μέσα στην πόλη Ρέ; Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2016 από kostas.mouts4
Praetorianos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Πειραχτηκες ? xD Τουναντίον, στο σεχ και στα μοτόρια ολα τα φετίχ είναι σεβαστά, αλλά το να βγάζεις τα Honda καγκούρικα και να προτείνεις ...ΚΤΜ Duke, και μάλιστα για να πηγαίνει από τη σχολή στο σπίτι του μέσω κέντρου είναι σαν να λες ότι το Polo για να πηγαίνεις στο supermarket είναι overkill, καλύτερα θα κάνει τη δουλειά του με ένα Saxorallο. Κανα καθαρόαιμο έπρεπε να του προτείνεις, να είναι και άνετος ^^.
Techlover Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Σωστός ο φίλος Τσίμπα ένα τετράχρονο παπί και είσαι κομπλέ Το ktm κάνει για μέσα στην πόλη Ρέ; Το duke 125cc ειναι οτι πρεπει για την πολη αλλα τα λεφτα ειναι πολλα.Ας παει σε κανα scooter τυπου beverly .
nodas_21greek Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Κι εκείνο το τρίτροχο το Piaggio Mp3 δεν μπορεί να πάρει; Που αν δεν κάνω λάθος το οδηγείς με αυτοκινήτου δίπλωμα (εφόσον το έχεις βγάλει πριν τον 1ο του 2013)
snow22 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 2000 δεν τα λες και πολλά αμα πάρεις ένα μεταχειρισμένο αλλά μπορεις να πάρεις καί αμάξι με τόσα λεφτά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα