ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Μου έχουν κάτσει 2 φορητά για επισκευή. Το ένα είναι το Amilo pi2540 και το άλλο το Amilo pi 3540 Από το πρωί ψάχνω λίστα με drivers και bios στην fujitsu και δεν υπάρχουν πουθενά. Έχω βρει παρόμοια μοντέλα όπως 2530,2550 αλλά τα συγκεκριμένα πουθενά επίσημα. Καλά 7αρια θα περάσω και στα 2 αλλά ήθελα γενικότερα να δω πληροφορίες για τα συγκεκριμενα και να δω αν υπάρχει κανα bios update
realizer Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Πολλες φορες οι drivers ειναι ιδιοι για την ιδια "σειρα", π.χ 25xx ή 35xx, τσεκ ιτ. Ή μπορει το ενα μοντελο να εχει διαφορετικη καρτα γραφικων απο το αλλο της ιδιας σειρας, θελω να πω οτι δεν ειναι απαραιτητο οτι θα αντιστοιχουν ακριβως οι ιδιοι drivers σε ολα να μοντελα της ιδιας σειρας...
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Ναι το ξέρω αλλά δεν θα έπρεπε η fsc να τα έχει όλα? Europe και Middle east έψαξα , μετά και ελλάδα αλλά τίποτα και πουθενά τα 2 συγκεκριμένα. Βάζεις drivers στο google και πρώτα σου βγάζει κάτι άσχετα site.
TheDevilMayCare Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Προφανως δεν γνωριζεις, τι....σπασοφρυδιδες ειναι @ Fujitsu-Siemens Και γιατι να βαλεις ο ιδιος τον εαυτο σου @ ρωσικη ρουλετα bios update?Εστω μια στις πολλες να παει κατι στραβα γιατι να αυτοοδηγηθεις εκει?
tsaptsap Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δοκιμασε το γερμανικο 'η δωσε treiber και το μοντελο Αλλιως driver genius η κατι παρομοιο
ss13 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Άνοιξε τη γραμμή εντολών και γράψε αυτό wmic bios get smbiosbiosversion να δεις τι έκδοση έχουν , γύρισε τα φορητά ανάποδα και δες τα μοντέλα τους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα