Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια...για να μην πολυλογω...κατα τι διαρκεια της σεξουαλικης επαφης με την κοπελα μου μου κοπηκε το πετσακι...τι να κανω?εχει κοπει εδο κ 3 μερες...δεν θελω ν παω στο νοσοκομειο...με μπεταντιν κ τετοια θα γινει κατι???και αν μολυνθει τι να κανω?(δεν θελω νοσοκομείο)...επισης πειτε μου αν ξερετε τπτ αλοιφες κ ετσι...ευχαριστω!!!

Δημοσ.

Τραβα στο νοσοκομείο ( ή έστω κάποιον γιατρό ) δε παίζουν με αυτά τα πράγματα. Το πολύ πολύ ζητάς γιατρό, άντρα άμα ντρέπεσαι. Και την επόμενη φορά πιο ήρεμα.  ;)

Δε βοηθάω και πολυ αλλα πιστεύω σε θέματα υγείας δε πρέπει να υπάρχει ντροπή.

Θα στο κόψουν !! :P ( πλακιτσα ) 

• Like 1
Δημοσ.

γεια σας παιδια...για να μην πολυλογω...κατα τι διαρκεια της σεξουαλικης επαφης με την κοπελα μου μου κοπηκε το πετσακι...τι να κανω?εχει κοπει εδο κ 3 μερες...δεν θελω ν παω στο νοσοκομειο...με μπεταντιν κ τετοια θα γινει κατι???και αν μολυνθει τι να κανω?(δεν θελω νοσοκομείο)...επισης πειτε μου αν ξερετε τπτ αλοιφες κ ετσι...ευχαριστω!!!

Σεβαστή η άποψη σου. Η δική μου άποψη είναι πως πρέπει να πας να το δει ένας γιατρος που και πιο κατάλληλος αντί να ρωτάς σε φόρουμ.

(edit: εκτός κ εάν είναι τρολλοθρεντ... εκεί πάω πάσο. )

• Like 1
Δημοσ.

Εαν το καθαρίζεις συχνά δεν θα πάθεις κάτι ΑΛΛΑ,

Χρειάζεται οπωσδήποτε επίσκεψη σε ουρολόγο ή χειρούργο (ιδιώτη εαν ντρέπεσαι) να σου διορθώσει (συνήθως  με lazer) το θεματάκι. Δεν είναι τίποτα σε 1 εβδομάδα μπορείς να το ξαναχρησιμοποιήσεις το μαραφέτι....

• Like 1
Δημοσ.

Είχες βραχύ χαλινό ή απλά κόπηκε; Όπως και να έχει νοσοκομείο ->τοπική αναισθησία ->κόψιμο του χαλινού και είσαι αρχηγός. Δε θα καταλάβεις τπτ και θα είσαι και καλύτερα στο σεξ μετά.

Δημοσ.

https://www.google.gr/search?q=%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%B7+%CF%87%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%85%CF%82+%CF%80%CE%B5%CF%85%CF%82&oq=%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%B7+%CF%87%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%85%CF%82+%CF%80%CE%B5%CF%85%CF%82&aqs=chrome..69i57.6595j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8#q=%CF%87%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%82+%CF%80%CE%B5%CE%BF%CF%85%CF%82

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...