Lazlow Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 καπου προς καλλιθεα μεχρι κεντρο αν υπαρχει καποιο...; θελω να εκτυπωσω γυρω στις 100 με 150 σελιδες...
ProponitisTouKanape Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Φθηνο ειναι αυτο που ειναι μεσα στο Πολυτεχνειο αλλα μαλλον δεν σε βολευει και ιδιατερα.
Lazlow Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Φθηνο ειναι αυτο που ειναι μεσα στο Πολυτεχνειο αλλα μαλλον δεν σε βολευει και ιδιατερα. δεν εχω θεμα παω και απο κει αν χρειαστει
Miracle Worker Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Υπάρχει ένα στην είσοδο του μεταπτυχιακού κτιρίου της ΑΣΟΕΕ στην Ευελπίδων, περίπου απέναντι από τα δικαστήρια, με 3 λεπτά η σελίδα πριν 2 χρόνια. Αυτό που είναι δεξιά από την είσοδο, δίπλα στην καφετέρια. Έχω ακούσει και για ένα Ζωγράφου κοντά στην Πανεπιστημιούπολη, με 2 λεπτά η σελίδα. Στο πρώτο πας με το λεωφορείο 224, περνάει από Ευαγγελισμό και Σόλωνος. 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Αυτο που λεω εγω ειναι μεσα στο πολυτεχνειο, μπαινεις απο πυλη ζωγραφου και κατεβαινεις τα σκαλια, στο πρωτο πλατυσκαλο στο αριστερο σου χερι ειναι αυτο.
xpapias Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Πάρε ένα τηλ. και εδώ για τιμή. ΦΩΤΟΡΑΜΑ ΕΠΕ Πλατεία Παίδων 1, Αθήνα - Γουδή, 11527, ΑΤΤΙΚΗΣ Δες στον χάρτη 2107480503
kaliakman Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 http://www.copyfactory.gr/projects.html Ότι χρειαστηκα με έβγαλε ασπροπροσωπο.. Είναι πάνω από το φιλολογικό του Εκπα
giorgolavos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 2cent στην κοδρικτονος και Πατησίων, 2 σέντρα η σελίδα
paylidis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 CopyBros στην καποδιστρίου, πολυ οικονομικό. Εγω τα στελνω και περνάω τα πέρνω. 2-2.5 λεπτα αναλογως τι θα βγαλεις/απο που θα το βγαλεις, το συζητάς (π.χ. φωτοτυπια ειναι πιο ακριβη απο ότι η εκτύπωση απο στικακι)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα