maxegaleo Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα. Πήγα χθες να κάνω ανάληψη από ένα ATM της εθνικής και έβαλα λάθος pin δύο φορές. Πάτησα ακύρωση και μου επέστρεψε τη κάρτα. Θέλω να ρωτήσω αν πάω σε άλλο atm της εθνικής θα έχω ξανά τρεις προσπάθειες ή θα μου μπλοκάρει τη κάρτα αν ξαναδώσω λάθος pin;
mylo Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Νομίζω πως μπλοκάρει. Το προηγούμενο σ/κ δοκιμασα 3 φορές σε 3διαφορετικα καταστήματα και στο 3ο μου τη κράτησε. Λάθος μου καθώς μπερδεψα τους κωδικούς. Όλα αυτά σε γιουρομπανκ και ττ
Haldol Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Μπλοκάρει, μπλοκάρει. Έτσι ακριβώς την είχα πατήσει πρόπερσυ με κάρτα της Πειραιώς. Έδωσα 2 φορές λάθος PIN, μετά πήγα σε άλλο ΑΤΜ υποθέτοντας ότι θα 'χω 3 νέες προσπάθειες. Ε, δεν. Δίνω πάλι λάθος PIN και μου κρατάει την κάρτα. 1
taazz Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα. Πήγα χθες να κάνω ανάληψη από ένα ATM της εθνικής και έβαλα λάθος pin δύο φορές. Πάτησα ακύρωση και μου επέστρεψε τη κάρτα. Θέλω να ρωτήσω αν πάω σε άλλο atm της εθνικής θα έχω ξανά τρεις προσπάθειες ή θα μου μπλοκάρει τη κάρτα αν ξαναδώσω λάθος pin; Υπάρχει σταθερός χρόνος για την διαγραφή των λάθος προσπαθειών νομίζω είναι μέρα αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος.
*nenya* Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Ping ε; Next time θα προσπαθήσω κι εγώ να παίξω κανα Starcraft στο ΑΤΜ της Alpha Bank. Αν έχει χαμηλό ping. 15
mylo Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Υπάρχει σταθερός χρόνος για την διαγραφή των λάθος προσπαθειών νομίζω είναι μέρα αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος. Εγώ πάντως έκανα 2 προσπάθειες παρασκευή βράδυ και τρίτη και φαρμακερη σαββατο πρωί
fotaras13 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 ρε σεις με 3 προσπάθειες νομίζω στη μπλοκάρει. Εγώ μέχρι 2 έχω κάνει σίγουρα παλιότερα και δεν μου την μπλόκαρε... Τρίτη και φαρμακερή λοιπόν TS...
AntiCambeR Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Αν πατήσεις λάθος pin πόσος χρόνος πρέπει να περάσει για να μηδενιστεί το λάθος σαν να μην το έκανες?
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Βαλτε ενα 4ψηφιο που θυμιζει κατι εντονα μονο σε εσας...Οχι ημερομηνιες γεννησης κλπ...Εχω βαλει τον αριθμο απο το πρωτο μου αυτοκινητο το 1988 !!!
Mozzie Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δοκίμασε την traceroute για να δεις σε ποιο κόμβο σκάει.
revolver1990 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Αν έχεις ebanking μπορείς να αλλάξεις το pin στην εθνική από το σπίτι σου χωρίς τηλέφωνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα