Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ήρθε η ζυγαριά που είχα παραγγείλει. Είμαι στα 75 κιλά. Πριν μία εβδομάδα που ζυγίστηκα σε φαρμακείο ήμουν 79. Οπότε πρέπει να 'χω χάσει ίσα με 3-4 κιλά νερό ως τώρα, μιας και ο ... όγκος της "μπάκας" παραμένει ο ίδιος. Το ίδιο ακριβώς δυσκολεύτηκα και σήμερα (σε σχέση με πριν κάνα μήνα) για να βάλω ένα συγκεκριμένο παντελόνι. :P Λιπομέτρηση δεν έχω κάνει (ούτε έχω σχετικό εξοπλισμό) οπότε δε ξέρω τι πραγματικά γίνεται. Όμως αν είχα αρχίσει να χάνω % λίπους δε θα το καταλάβαινα απ' την εικόνα μου (και την τρύπα στη ζώνη);

Είμαστε στην 3η εβδομάδα με Atkins διατροφή (στο 1ο στάδιο) και προχωράμε. Επιμένω στο 1ο στάδιο μιας και δε βλέπω κάποιο αποτέλεσμα. Μόλις δω ότι "κάνει δουλειά" θα προχωρήσω στο 2ο, προσθέτοντας σταδιακά υδατάνθρακες.

Προσπαθώ να μην καταναλώνω >20 γραμμάρια υδατάνθρακες την ημέρα, κι ως τώρα είμαι καλά: φουλ ενέργεια, μηδέν ζαλάδες, αδιαθεσίες, δυσκοιλιότητες, whatever.

Πάω να φάω την πράσινη σαλάτα μου τώρα.  :mrgreen:

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

sorry , 3 εβδομάδες κ δεν έχεις χάσει λίπος όπως λες, γιατί την συνεχίζεις?.... τα νερά φεύγουν τις πρώτες 2-3 μέρες όταν κόψεις τους υδατάνθρακες μαχαίρι όπως έκανες εσύ 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...