fogeo93 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Καλησπερα παιδια... Τελη ιουνιου θελω να ταξιδεψω με τρενο απο αθηνα για τον τοπο μου. Ειδα την συγκεκριμενη αμαξοστοιχεια 12 το βραδυ που ειναι και η φθηνη...Εχει ταξιδεψει κανεις - καμια με τρενο και σκυλο? Επειδη ειναι μεγαλοσωμος πρεπει να μπει σε κλουβι στον σκευοφορο... γνωριζω οτι πληρωνει μισο εισητηριο απο το δικο μου. Θα εχω προσβαση στον σκευοφορο?
Terteri Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα,δυστυχώς αλλάζουν πολύ συχνά οι νόμοι για το τρένο..Έχω ταξιδέψει αμέτρητες φορές χωρίς κανένα πρόβλημα, αλλά με κλουβί επειδή είμαστε 9 κιλά! Τώρα ..την τελευταία φορά που ταξίδεψα υπήρχε μια κοπέλα με λαμπραντορ ελεύθερο και μου είπε πως πλήρωσε εισητήριο και για το σκύλο και μια άλλη που είχε κλουβί και ταξίδεψε ανάμεσα από τα βαγόνια χωρίς να πληρώσει κάτι..Θα σε συμβούλευα να πάρεις τηλέφωνο ή ακόμα καλύτερα να πας από εκεί να συννενοηθείς για να είσαι από παντού καλυμμένος..
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Λαμπραντορ ελευεθρο αναμεσα σε επιβατες ?? Πολυ επικυνδυνο .Το λεω εγω που εχω 6 σκυλια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα