Rubenstilchkin Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 O συνιδρυτή και CEO της NVIDIA, Jen-Hsun Huang, στα πλαίσια της Computex 2016, επιβεβαίωσε ότι αμερικανική εταιρεία δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε περαιτέρω ανάπτυξη των Tegra SoCs για smartphones, εγκαταλείποντας αυτό το κομμάτι της αγοράς. Το γεγονός αυτό δεν προκαλεί έκπληξη, καθώς οι φορητές επεξεργαστικές μονάδες της NVIDIA δεν κατάφεραν να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των κατασκευαστών - παρόλο που οι επιδόσεις τους ήταν εντυπωσιακές - με τα αναμενόμενα κέρδη να κινούνται σε τόσο χαμηλά επίπεδα, που το όλο εγχείρημα χαρακτηρίστηκε ως ασύμφορο. Το μέλλον των Tegra SoCs βρίσκεται μάλλον στις πλατφόρμες των οδηγικά αυτόνομων οχημάτων και των συστημάτων infotainment, όμως η NVIDIA οφείλει να αναλογιστεί και τους κατόχους των ταμπλετών και συστημάτων ψυχαγωγίας της σειράς SHIELD, τα οποία μάλιστα υποστηρίζονται από το συνδρομητικού τύπου "Game Streaming" οικοσύστημα, GeForce NOW. Λαμβάνοντας υπόψιν την (κάπως μεγαλύτερη) δημοτικότητα των τελευταίων αυτών συσκευών, αν και μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει σχετική πληροφόρηση όσον αφορά τις πωλήσεις τους, η NVIDIA μάλλον θα συνεχίσει να τις υποστηρίζει - καθώς απευθύνονται σε ένα εντελώς διαφορετικό κοινό. Site: HotHardware
Retromaniac Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Αν είχε πει κανείς την πρώτη φορά "ΑΠΑΤΟ", είχε πέσει μέσα. 10
hackerW32 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 ενα πραγμα μου αρεσε στον tegra 3, και το μονο θετικο βασικα (πρεπει να το ειχανε και στο 4) αυτον τον ενα εξτρα μικρουλι core, με το 4+1 συστημα, που με 2300mah μπαταρια εχει 30 μερες, νταν, μετρημένες αυτονομια ειναι απλα οτι καλύτερο. lg p880 tegra 3 1
aris1986 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Αχρηστο. Ειχε κανεις απο εδω μεσα smartphone ή tablet με Tegra? 2
johniem Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Αχρηστο. Ειχε κανεις απο εδω μεσα smartphone ή tablet με Tegra? Original nexus 7 (2012) 3
Chemical Engineer Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Αχρηστο. Ειχε κανεις απο εδω μεσα smartphone ή tablet με Tegra? Είχα εγώ ένα Toshiba tablet αλλά πριν 3 χρόνια.Μια χαρά ηταν!Παραπάνω και πιο πρόσφατα δεν έχω.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Αχρηστο. Ειχε κανεις απο εδω μεσα smartphone ή tablet με Tegra? κι εγω,στο πρωτο μου tablet,το πρωτο μοντελο της σειρας turbo x hive,νομιζω ειχε τον tegra 2 και ηταν χρονισμενο στο 1Ghz αλλα ηταν αρκετα τουμπανακι για την εποχη του
forgotten Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 ειχα φυσικα τα nvidia shield ,στα γραφικα οι αλλλες ταμπλετες 0.
Skylined Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Είχα το Tegra Note. Στα ~100 ευρώ φοβερό value for money, τότε.
tz_aristotelis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Ρε παιδιά έχω το mipad 1 και είναι σούπερ γρήγορο.... στα benchmarks πιο γρήγορο από xiaomi redmi note 3! To pro!
Xristaras12 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Αχρηστο. Ειχε κανεις απο εδω μεσα smartphone ή tablet με Tegra? sony xperia tablet S.
deadsoul Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Αχρηστο. Ειχε κανεις απο εδω μεσα smartphone ή tablet με Tegra? Toshiba tablet και είναι ακόμα εργαλείο...
Marios1234 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Αχρηστο. Ειχε κανεις απο εδω μεσα smartphone ή tablet με Tegra? Είχα το HTC One X. Πιο αργό στα games από το snapdragon και μπαταρία πάτος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα