Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια επειδη πλεον δεν θα μπορω να κατεβαινω στην αθηνα για να περνω τα πακετακια που εχω παραγγειλει απο ebay

πρεπει αναγκαστικα να βαλω την διευθυνση της λαμιας(οπου μενω τωρα)

αλλα εαν το πακετο ειναι απο κινα και δεν ειναι συστημενο...

θα μου το κλεβουν σιγουρα,, τι μπορω να κανω ? σχετικα γνωριζει κανεις ?

ευχαριστω παρα πολυ

Δημοσ.

καλησπερα παιδια επειδη πλεον δεν θα μπορω να κατεβαινω στην αθηνα για να περνω τα πακετακια που εχω παραγγειλει απο ebay

πρεπει αναγκαστικα να βαλω την διευθυνση της λαμιας(οπου μενω τωρα)

αλλα εαν το πακετο ειναι απο κινα και δεν ειναι συστημενο...

θα μου το κλεβουν σιγουρα,, τι μπορω να κανω ? σχετικα γνωριζει κανεις ?

ευχαριστω παρα πολυ

Συννενοησε με τα ελτα της περιοχης σου και δηλωνεις ως διευθυνση αποστολης το ιδιο το καταστημα των Ελτα και τα παραλαβανεις απο εκει με ταυτοτητα και τα συναφη.Αυτο μου υπεδειξαν ως τον μοναδικο καταλληλο τροπο οι υπαλληλοι των ελτα στην περιοχη μου

• Like 1
Δημοσ.

Ένα μπερτάκι σ' αυτούς που κλέβουν. Δε βλέπω γιατί να φοβάσαι να παραγγείλεις εσύ σαν άνθρωπος επειδή οι γείτονες είναι υπάνθρωποι.

Δημοσ.

Συννενοησε με τα ελτα της περιοχης σου και δηλωνεις ως διευθυνση αποστολης το ιδιο το καταστημα των Ελτα και τα παραλαβανεις απο εκει με ταυτοτητα και τα συναφη.Αυτο μου υπεδειξαν ως τον μοναδικο καταλληλο τροπο οι υπαλληλοι των ελτα στην περιοχη μου[/quote ο ταχυδρόμος μου είπε να ανοίξω θυριδα η κάτι τέτοιο αλλά τα υπόλοιπα δεν τα κατάλαβα. Μιλάνε και τόσο ελληνικά εδώ πέρα :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...