smoke0man2 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 καλησπερα παιδια επειδη πλεον δεν θα μπορω να κατεβαινω στην αθηνα για να περνω τα πακετακια που εχω παραγγειλει απο ebay πρεπει αναγκαστικα να βαλω την διευθυνση της λαμιας(οπου μενω τωρα) αλλα εαν το πακετο ειναι απο κινα και δεν ειναι συστημενο... θα μου το κλεβουν σιγουρα,, τι μπορω να κανω ? σχετικα γνωριζει κανεις ? ευχαριστω παρα πολυ
Chris92 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 καλησπερα παιδια επειδη πλεον δεν θα μπορω να κατεβαινω στην αθηνα για να περνω τα πακετακια που εχω παραγγειλει απο ebay πρεπει αναγκαστικα να βαλω την διευθυνση της λαμιας(οπου μενω τωρα) αλλα εαν το πακετο ειναι απο κινα και δεν ειναι συστημενο... θα μου το κλεβουν σιγουρα,, τι μπορω να κανω ? σχετικα γνωριζει κανεις ? ευχαριστω παρα πολυ Συννενοησε με τα ελτα της περιοχης σου και δηλωνεις ως διευθυνση αποστολης το ιδιο το καταστημα των Ελτα και τα παραλαβανεις απο εκει με ταυτοτητα και τα συναφη.Αυτο μου υπεδειξαν ως τον μοναδικο καταλληλο τροπο οι υπαλληλοι των ελτα στην περιοχη μου 1
Haldol Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Ένα μπερτάκι σ' αυτούς που κλέβουν. Δε βλέπω γιατί να φοβάσαι να παραγγείλεις εσύ σαν άνθρωπος επειδή οι γείτονες είναι υπάνθρωποι.
smoke0man2 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Συννενοησε με τα ελτα της περιοχης σου και δηλωνεις ως διευθυνση αποστολης το ιδιο το καταστημα των Ελτα και τα παραλαβανεις απο εκει με ταυτοτητα και τα συναφη.Αυτο μου υπεδειξαν ως τον μοναδικο καταλληλο τροπο οι υπαλληλοι των ελτα στην περιοχη μου[/quote ο ταχυδρόμος μου είπε να ανοίξω θυριδα η κάτι τέτοιο αλλά τα υπόλοιπα δεν τα κατάλαβα. Μιλάνε και τόσο ελληνικά εδώ πέρα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα