Προς το περιεχόμενο

Paypal Και Dispute

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ήμουν ανάμεσα στους άτυχους που ήρθε κινητό Ελλάδα τέλη Μαρτίου και χάθηκε.(Δείτε διπλανό φόρουμ)

Μιλάω με vickmall και μου λένε βάλε dispute στο paypal και πόσο λυπούνται κτλ.

Ανοίγω dispute κάνω claim μου ζητάνε αποδείξεις, στέλνω screenshot από το vickmall.Screenshot από 17 track ,screeenshot από ΕΛΤΑ. Μετά από λίγες μέρες μου τα ξαναζητάνε.(να σημειώσω οτί και τις δύο φορές το vickmall μου στέλνει email να δώσω αποδείξεις).Τα ξαναβγάζω και τα στέλνω.

Και σήμερα μου στέλνει το paypal ότι έκλεισε η υπόθεση και ότι ο seller έδωσε αρκετά στοιχεία που πιστοποιούν την άφιξη του κινητού..Λεω μπας και έγινε κανένα θαύμα αλλά ακόμα τίποτα..

Για του λόγου το αληθές το tracking no. :RF384597084SG

Και τώρα εγώ τι κάνω? Έχασα 130 ευρώ έτσι? Και άμα ούτε το paypal δεν προσφέρει ασφάλεια τότε τι?

Δημοσ.

Αν ήταν συστημένο κοίτα μπας και πας ΕΛΤΑ να σου βρούνε την παραλαβή.

Πάντως φαίνεται και στο track κάποιος το παρέλαβε, το μαγαζί δηλαδή το έστειλε, ήρθε το κινητό... Τώρα τα ΕΛΤΑ πως το έδωσαν έτσι δεν ξέρω, είτε δεν ήταν συστημένο είτε δεν ζήτησαν ταυτότητα, είτε το τσίμπησε κανένας απο μέσα. Όπως και να έχει πας στα ΕΛΤΑ που σου ήρθε και με τον κωδικό τους λες να βρούνε τι έγινε το πακέτο.

Δημοσ.

Αν ήταν συστημένο κοίτα μπας και πας ΕΛΤΑ να σου βρούνε την παραλαβή.

Πάντως φαίνεται και στο track κάποιος το παρέλαβε, το μαγαζί δηλαδή το έστειλε, ήρθε το κινητό... Τώρα τα ΕΛΤΑ πως το έδωσαν έτσι δεν ξέρω, είτε δεν ήταν συστημένο είτε δεν ζήτησαν ταυτότητα, είτε το τσίμπησε κανένας απο μέσα. Όπως και να έχει πας στα ΕΛΤΑ που σου ήρθε και με τον κωδικό τους λες να βρούνε τι έγινε το πακέτο.

RF384597084SG εσύ με αυτό το tracking number βλέπεις κάπου παραλαβή? Εγώ βλέπω απλά να έχει μπει Ελλάδα από 31 /3 και μετά τίποτα..

http://prntscr.com/be91fz

Δημοσ.

Οπ ναι, ανάποδα το είδα, customer λέει.

Πάντως απο την στιγμή που έκλεισε και το case του paypal δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις κάτι, απλά τώρα περιμένεις μπας και έχει αράξει κανένα τσουβάλι στο τελωνείο, ποιος ξέρει... Να σου πω την αλήθεια όμως 3 μήνες είναι αυτοί.....

Και καλά τι στοιχεία που δείχνουν παραλαβή έδωσε ο πωλητής; Δοκίμασες να ξανα επικοινωνήσεις με paypal μπας και έκαναν λάθος;

Δημοσ.

Στο τράκινγκ των ΕΛΤΑ δεν αναφέρει άφιξη στην Ελλάδα άρα το δέμα έφτασε μεν Ελλάδα αλλά δεν σκαναρίστηκε ακόμα. Βέβαια έχουν περάσει και 2 μήνες οπότε δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν: είτε το πακέτο παράπεσε κάπου στις αποθήκες του αεροδρομίου και αν και όταν το δουν θα το σκανάρουν και θα το προωθήσουν στον παραλήπτη ή κάποιος από εκεί μέσα το βούτηξε και το πήρε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...