Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για την α6000 αγοραζεις με κάτω από 200€ ο καθένας την "οικονομικη αγία τριάδα " των....σίγμα 19-30-60. Δεν πίστευα όταν είδα τη οξύτητα έχει ο 60 στην α6000!! Λες κ τραβαγα με φφ. Ζουμ φακό τον ξεχνάμε αν τα οικονομικα είναι κάπως κ ξεμειναμε από νεφρά .

Δημοσ.

Δεν αρκεί μία φωτογραφική μηχανή/κάμερα να έχει μόνο καλά χαρακτηριστικά ώστε να γίνει “ποθητή” στο αγοραστικό κοινό. Ειδικά όταν μιλάμε για την Ελλάδα πρέπει κανείς να δει και την παρουσία που έχει η εταιρεία στην χώρα, ποιος είναι ο αντιπρόσωπος, τι γίνεται με το after sales. Επίσης μεγάλο θέμα αποτελούν οι φακοί. Αν θες να νοικιάσεις, να δανειστείς, να χρησιμοποιήσεις τυχόν παλιούς που μπορείς να έχεις, οι πιθανότητες σαφώς είναι υπέρ της canon και της Nikon.

Εισαι εντελώς λάθος

Η Pentax είναι η μοναδική που κράτησε το ίδιο μπαγιονετ σε αναλογικά και ψηφιακα κουτιά

Στην ψηφιακή Pentax χρησιμοποιώ ακόμα καταπληκτικούς παλιούς φακούς (zoom 35-70 f3.5, τηλεφακό 135 φωτεινότατο νομίζω 2.5 και τον παλιό 50άρι που ήτανε εκπληκτικός φακός.

Στις άλλες μάρκες έπρεπε να πετάξεις τους φακούς.

Ξαναλέω.

Αν δεν είσαι ευκαιριακός χρήστης (που πιθανόν να μην χρειάζεσαι dslr και οι megazoom μια χαρά φωτογραφίες βγάζουν) Cannon/Nikon (όχι οι φτηνες σειρές) είναι μονόδρομος

Δημοσ.

Εγώ μόλις έρθει θα την τιμήσω.

Μου αρέσει να στηρίζω εταιρίες που έχουν κατ αποκλειστικότητα την σχεδίαση και κατασκευή ενός και μόνο είδους προιόντων.

Επίσης πιστεύω πως η pentax είναι αρκετά παρεξηγημένη σαν εταιρία και θα έπρεπε να της έχει δοθεί μεγαλύτερη βαρύτητα απο το αγοραστικό κοινό.

Το βίντεο σε dslr προσωπικά με αφήνει αδιάφορο.

Υπάρχουν άλλες λύσεις για βίντεο με μικρότερο μέγεθος/ όγκο για να εξυπηρετήσουν το τομέα αυτό.

Δημοσ.

εξαιρετική μηχανή με λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά σε έναν έμπειρο χρήστη , ελπίζω να την δούμε και στα ράφια μεγάλων καταστημάτων , όχι μόνο canonikon

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...