Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλουμε να διοργανώσουμε ένα διαγωνισμό στο μαγαζί μέσω facebook και να τον ανεβάσουμε και στις γνωστές ιστοσελίδες που κοινοποιούν τους διαγωνισμούς.

Βλέπω αρκετούς διαγωνισμούς οι οποίοι σου λένε κάνε Like στην σελίδα , Like στην δημοσίευση του διαγωνισμού , κοινοποίηση στην δημοσίευση κλπ κλπ , η κάνε Like σε 5 σελίδες για να πάρεις μέρος και να δώσεις και τα στοιχεία σου σε μια έξτρα φόρμα.

Εγώ θέλω απλά έναν διαγωνισμό όπου με ένα απλό Like στην σελίδα της επιχείρησης θα μπορεί ο καθένας να πάρει μέρος.

Η κλήρωση θα γίνει μέσω του random.org για παράδειγμα αλλά αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν μπορούν τα Likes που έχουν κάνει και θα κάνουν στην σελίδα να εξαχθούν σε excel με τα ονόματα των "θαυμαστών"

Δημοσ.

Μπορείς να δεις την εφαρμογή shortstack (έχει και free). Μπορείς να φτιάξεις μια απλή φόρμα (like-όνομα-επώνυμο) και ο άλλος να παίρνει μέρος. To ονοματεπώνυμο το αναφέρω γτ κάποιοι στο fb έχουν περίεργα ονόματα, γι'αυτό καλό θα είναι να υπάρχει μια διαφάνεια.

Για εξαγωγή σε excel, δυστυχώς είναι paid-feature, το έχω ψάξει γι'αυτό στο λέω, πρέπει να τα κάνεις χειροκίνητα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν με πειράζει να είναι επί πληρωμή για εξαγωγή σε excel. Απλά θέλω ότι πληρώσω να είναι έμπιστο γιατί είδα κάποια στο ιντερνετ τα οποία δεν ξέρω αν είναι τίποτα  περίεργα τα οποία σου μαζεύουν τους χρήστες για να τους χρησιμοποιήσουν προς όφελος τους (πχ διαφημίσεις , spam )

Στις ρυθμίσεις της σελίδας στο facebook υπάρχει ένα πεδίο που σου δείχνει όλα τα ατομα που εχουν κανει like. Αν μπορεί να τα τραβήξει και να βάλει τα ονόματα σε κάποιο αρχείο και να το κάνει export σε excel με ενδιαφέρει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...