Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια παιρνω επηδομα ανεργιας απο τον οαεδ και ξεχασα να παρουσιαστω  απο 7/5/16  εως   6/6/16.

τι γινετε τωρα χανω τον τρεχω μηνα η μπορω να το σωσω με καποια δικαιολογια   την δευτερα που θα παω στον οαεδ?

Δημοσ.

τελειωσε.

δεν μπορεις να το σωσεις ουτε με χαρτια γιατρων, γιατι θα σου πουν πως εφοσον μπηκες νοσοκομειο ή ήσουν τοσο βαρια αρρωστος δεν ησουν ικανος για εργασια οποτε και να σου βρισκαμε εργασια εσυ δε θα μπορουσες.

αρα, τελος !

Δημοσ.

Επειδη μου ετυχε ακριβως το ιδιο δεν το χανεις..θα πας δευτερα πρωι πρωι θα παρουσιαστεις κ απλα θα σου πουν πως αν το ξανακανεις τοτε χανεις αυτοματως το ταμειο ανεργιας.τον μηνα που εχασες τωρα χρηματικα θα σου μπει το επιδομα τον επομενο μηνα.δλδ τον επομενο μηνα θα παρεις διπλο το επιδομα.αυτη ειναι ας πουμε η "τιμωρια".απλα να προσεχεις γτ δεν μπορεις να το ξανακανεις .θα χασεις το ταμειο αν ξαναγινει.

Δημοσ.

οοο σ'ευχαριστω ρε φιλε , μου εφυγε ενα βαρος τωρα.  το εχω πολυ αναγκη γιαυτο τρελαθηκα μολις ειδα το χαρτι , εχω αλους 3 μηνες που θα παιρνω επηδομα και δεν  ηθελα να το χασω.

Δημοσ.

υπαρχει καποια εγκυκλιος γι'αυτο ;

εχω καποιους γνωστους που εχουν υποστει την ποινη απευθειας οπως περιεγραψα.

Δημοσ.

Δεν είναι ιδιαίτερα αυστηροί με τα deadlines στον ΟΑΕΔ.

Πήγαινε την Δευτέρα και αν μπορείς να πας και κανένα χαρτί ότι είχες χολέρα ακόμα καλύτερα :P

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά βοήθεια ! Είχα πάρει επίδομα ένα χρόνο μέχρι Αυγούστο κ μου λένε έλα Σεπτεμβριο με το εκκαθαριστικό κ νόμιζα ότι ήταν για την κάρτα ανεργίας (που είναι περιθώριο 3 μήνες) κ πήγα τώρα κ μου λένε θα έπαιρνες επίδομα μακροχρόνιου κ το έχασες.. Γίνεται να κάνω κάτι; help

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...