Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τώρα θα με προσλάμβανα. Παλιότερα η επιχείρηση μάλλον θα ήταν πολύ μικρή για να μας χωρέσει και τους δύο.

Δημοσ.

Θα με προσλαμβανα γιατί στην δουλειά μου είμαι ο καλύτερος!

Και θα με έδιωχνα γιατί είμαι πολύ ακριβός δεν συμφέρω, θα έπαιρνα έναν πιτσιρικά για δούλο με τρεις και εξήντα γιατί είμαι πονηρός εργοδότης και γιατί στην Ελλάδα δεν είμαστε?

• Like 1
Δημοσ.

Οχι γιατι ειμαι κομμουνιστης.

Το εξηγεις;

Οχι γιατι ειμαι καπιταλιστης. Δεν θα τον προσλαμβανα, θα τον ειχα υπο την δουλεψη μου μαυρα.. !!

Δημοσ.

Δύσκολη απόφαση...από τη μια θα με έπαιρνα γιατί είμαι πολύ αποδοτική, από την άλλη νομίζω πως αν έτρωγα στη μάπα κάθε μέρα έναν χαρακτήρα ίδιο με τον δικό μου θα υπήρχαν συνεχώς τσακωμοί και εντάσεις. Αν με έπαιρνα λοιπόν, θα με είχα σε θέση που να μην με βλέπω και να μην χρειάζεται να δουλεύω με τον εαυτό μου συχνά.

Δημοσ.

Δύσκολη απόφαση...από τη μια θα με έπαιρνα γιατί είμαι πολύ αποδοτική, από την άλλη νομίζω πως αν έτρωγα στη μάπα κάθε μέρα έναν χαρακτήρα ίδιο με τον δικό μου θα υπήρχαν συνεχώς τσακωμοί και εντάσεις. Αν με έπαιρνα λοιπόν, θα με είχα σε θέση που να μην με βλέπω και να μην χρειάζεται να δουλεύω με τον εαυτό μου συχνά. 

δλδ εισαι στριτζο?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...