volos27 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 ουτε εγω θα με προσλαμβανα,δεν θελω τεμπεληδες στην δουλεια μου
defacer Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Τώρα θα με προσλάμβανα. Παλιότερα η επιχείρηση μάλλον θα ήταν πολύ μικρή για να μας χωρέσει και τους δύο.
Mau-Maus Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Θα με προσλαμβανα γιατί στην δουλειά μου είμαι ο καλύτερος! Και θα με έδιωχνα γιατί είμαι πολύ ακριβός δεν συμφέρω, θα έπαιρνα έναν πιτσιρικά για δούλο με τρεις και εξήντα γιατί είμαι πονηρός εργοδότης και γιατί στην Ελλάδα δεν είμαστε? 1
redhotstef Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Οχι γιατι ειμαι κομμουνιστης.Το εξηγεις; Οχι γιατι ειμαι καπιταλιστης. Δεν θα τον προσλαμβανα, θα τον ειχα υπο την δουλεψη μου μαυρα.. !!
idomeneas7 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δύσκολη απόφαση...από τη μια θα με έπαιρνα γιατί είμαι πολύ αποδοτική, από την άλλη νομίζω πως αν έτρωγα στη μάπα κάθε μέρα έναν χαρακτήρα ίδιο με τον δικό μου θα υπήρχαν συνεχώς τσακωμοί και εντάσεις. Αν με έπαιρνα λοιπόν, θα με είχα σε θέση που να μην με βλέπω και να μην χρειάζεται να δουλεύω με τον εαυτό μου συχνά.
volos27 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δύσκολη απόφαση...από τη μια θα με έπαιρνα γιατί είμαι πολύ αποδοτική, από την άλλη νομίζω πως αν έτρωγα στη μάπα κάθε μέρα έναν χαρακτήρα ίδιο με τον δικό μου θα υπήρχαν συνεχώς τσακωμοί και εντάσεις. Αν με έπαιρνα λοιπόν, θα με είχα σε θέση που να μην με βλέπω και να μην χρειάζεται να δουλεύω με τον εαυτό μου συχνά. δλδ εισαι στριτζο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις