bluesattack Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δεν μου λες τοξοβολε.Η ..γαλαζοαιματη κοινοτητα υπερ τινος εχει τοποθετηθει ? Τι δις θα αλλαξουν χερια με το καλημερα , μονο απο την πρωτη και ανοδο της λιρας..
tsifotis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Οι Βρετανοι δεν ειναι πολιτικα ανωριμοι.Μην ακουτε τους φωνακλαδες.Ειναι πολυ δυσκολο να νικησει η παραπληφορηση των υποστηρικτων του brexit.Αυτα ειναι μονο για αυτους που χορευουν στο συνταγμα με ανακουφιση για το τριψιμο στην μαπα των ευρωπαιων που θελουν το κακο μας. Ακομα κι αν εφευγαν θα κατεληγαν με ενα σωρο μικρορυθμισεις (συνεργασιες με ΕΕ για εισαγωγες, εξαγωγες, ενεργειακα θεματα, κοινη πολιτικη κλπ) να φτασουν σιγα σιγα να ειναι πρακτικα εντος ευρωπηςΕπισης οι στοιχηματικες πληρωνουν καλα λεφτα για brexit ενω για remain ψιχουλα. Αυτο λεει πολλα! 4
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Επισης οι στοιχηματικες πληρωνουν καλα λεφτα για brexit ενω για remain ψιχουλα. Αυτο λεει πολλα! 4k θα παίξω υπέρ του Brexit.Ετσι επειδή είμαι μάγκας κ μπορώ
dimitrisOP Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 εγώ τελικά να πάω αγγλια η όχι? για να ξέρω...
tsifotis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 4k θα παίξω υπέρ του Brexit.Ετσι επειδή είμαι μάγκας κ μπορώ Καλα θα κανεις. Θα χρειαστουν να φορολογηθουν ωστε να φθασουν τα 350m την βδομαδα που δινετε στην ευρωπη. Τι; ψεμματα; το και λενε στο ιντερνετ
HERTHAN Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Πάντως εγώ αύριο θα πάω να παίξω και στοίχημα υπέρ του Brexit. Παίξτο over!
Valerie_ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Α Δεν θέλω να ακούω τέτοια Πως θα ψωνίζω με.τη revolut μετά; 1
V for Vagelis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 H αποχώρηση μιας τόσο μεγάλης οικονομίας προφανώς και θα αποδυναμώσει την Ευρώπη και οτιδήποτε αποδυναμώνει αυτό το ράκος που λέγεται ΕΕ μι θινκς είναι καλό. Δε ξηγιέσαι σωστά εδώ... Πονάει χέρι, κόβει κεφάλι;
ppaio Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Ακομα κι αν εφευγαν θα κατεληγαν με ενα σωρο μικρορυθμισεις (συνεργασιες με ΕΕ για εισαγωγες, εξαγωγες, ενεργειακα θεματα, κοινη πολιτικη κλπ) να φτασουν σιγα σιγα να ειναι πρακτικα εντος ευρωπης Ακριβως για να μην εξαιρεθουν απο την κοινη αγορα θα αναγκασθουν να εφαρμοζουν τα 3/4 της κοινοτικης νομοθεσιας και αναμεσα τους την ελευθερη διακινηση των εργαζομενων...και προφανως δεν θα εχουν κανενα λογο στην διαμορφωση της πολιτικης της ΕΕ...
Anorymous Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 με τους ελληνες ιταλους και γενικα οσους ειναι απο χωρες τις ΕΕ τι γινεται πχ οι φοιτητες θα πληρωνουν πιο πολλα διδακτρα, οι μεταναστες θα πρεπει να βγαλουν βιζα, θα θελει τελωνιο η κατι αλλο αν παραγγελνεις απο αγγλια πραγματα και πολλα αλλα αλλα για αρχη οποιος μπορει ας απαντησει σε αυτα.
Holism Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Απλά ανεβάζουν επίτηδες τα ποσοστά αυτών που είναι υπέρ για να φοβίσουν αυτούς που είναι κατά και να τους κάνουν να σηκωθούν από τον καναπέ. Σε περίπτωση Brexit το τέλος είναι σίγουρο για το Η.Β. Μην έχει κανείς αυταπάτες και φυσικά η Ευρώπη ούτε που θα το νιώσει όπως και φυσικά πάνε πολλά χρόνια που το Η.Β θεωρείται μεγάλη οικονομία. Θα ανέβουν και τα δίδακτρα στο Mediterranean. Σκέτη καταστροφή. 1
kage Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 θελω να πιστευω οτι γραφατε ειρωνικα το στυλ το τελος της αγγλιας,δεν θα χουν λεφτα,eshops.. οποια πετρα(λαμογια-παλια αγγλικη αποικια-crown depedency)και να σηκωσεις η βασιλικη οικογενεια και απο μια τραπεζα τους ειναι απο κατω... επιπλεον οταν ακουτε city λονδινου δεν εννουν την gr μεταφραση στυλ η πολη του λονδινου...αλλα μια περιοχη στυλ βατικανο ανεξαρτητο δηλ.(offshore paradise.)και μετα εχουν τις British_Overseas_Territories ή crown depedency χωρες... yg1 αυτα επρεπε να τα γραφουν στα βιβλια οταν μαθαινεις γεωγραφια για το uk υγ2 η φορολογια στην αγγλια ειναι χαμηλοτερη απο ελλαδα
aris1986 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Πεστα ρε cage οι ίδιοι τώρα που λένε θα πεθάνει το UK θα ήταν οι ίδιοι που άφηναν το κινητό από το χέρι τούς, δυναμωναν την tv και έβλεπαν τον Ρουβα να λέει έχουμε περάσει όλοι άσχημα σκεπτόμενοι ποιος του έφτιαξε το μαλλί και δείχνει τόσο ωραίο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις