Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρήγγειλα πλακάκια για ανακαίνιση στο σπίτι. Το πρόβλημα ειναι πως από το μαγαζί τα φέρνουν στο σπίτι αλλά δεν τα ανεβάζουν επάνω. Ο πλακάς προφανώς και δεν θα θέλει να τα ανεβάσει, είναι 30 κουτιά από 20+ κιλά το ένα. Ασανσέρ υπάρχει αλλά υπάρχουν και 20 σκαλοπάτια πιο πριν.

Εγώ δεν θα είμαι σπίτι όταν έρθουν για να κάνω τον χαμάλη ούτε κάποιο άλλο μέλος της οικογένειεας μπορεί να τα κουβαλήσει. Δεν γνωρίζω κάποιον για να τον πληρώσω για την χαμαλοδουλειά. Πείτε καμιά ιδέα. Υπάρχουν χαμαλοεταιρίες και τί χρεώνουν?

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

υπαρχει και η πιο φτηνη λυση να δωσεις σε καποιον ενα χ ποσο να το κανει.πιστευω πολλα ατομα ενδιαφερονται

• Like 5
Δημοσ.

υπαρχει και η πιο φτηνη λυση να δωσεις σε καποιον ενα χ ποσο να το κανει.πιστευω πολλα ατομα ενδιαφερονται

Αυτό ακριβώς. Δώσε 20, 30,40 € ανάλογα πόσα είναι τα αντικείμενα, σε κάποιον να στα ανεβάσει. Στάνταρ θα βρεις ατομο

Δημοσ.

10-15 λεπτά δουλειά είναι με ένα 20αρι κάποιος θα βρεθεί 

• Like 1
Δημοσ.

Ναι αυτό ήταν το 1ο που σκέφτηκα αλλά δεν βρίσκω κάποιον.

Δημοσ.

Πήγαινε στο τοπικό crossfit-άδικο και πλάσαρέ το ως νέου τύπου άσκηση. Παίζει να βγάλεις και λεφτά άμα παίξεις σωστά τα χαρτιά σου.

• Like 1
Δημοσ.

10-15 λεπτά δουλειά είναι με ένα 20αρι κάποιος θα βρεθεί 

Συγγνωμη αλλά σε 15 λεπτά 30 κιβωτια πλακακια ? ουτε μεχρι το ασανσερ  δεν θα τα παει, όχι να τα παει και στον οροφο. 

Βάλε μια-μιαμιση ωρα να εισαι μεσα

• Like 1
Δημοσ.

Συγγνωμη αλλά σε 15 λεπτά 30 κιβωτια πλακακια ? ουτε μεχρι το ασανσερ  δεν θα τα παει, όχι να τα παει και στον οροφο. 

Βάλε μια-μιαμιση ωρα να εισαι μεσα

εξαρτάται ποιος τα ανεβάζει , μπορεί ένας να θέλει 1,5 ώρα και να του βγει η γλώσσα κ ένας άλλος να το κάνει σε 10-15 λεπτά κ εύκολα παίρνοντας 2-3 κιβώτια τη φορά 

ε δε θα πάρει τον τελευταίο μπουχέσα να του τα μεταφέρει , με ένα 20ρικάκι μια χαρά κάνει τη δουλειά του 

Δημοσ.

Κανονικα πρεπει να το κανονισεις να τα ανεβασει ο μαστορας. Συνηθως, δεν εχουν προβλημα. Εκτος αν πεσεις στην περιπτωση. Αφου υπαρχει ασανσερ, μην το σκεφτεσαι καθολου. Προσωπικη εμπειρια γιατι και εγω μαγαζι εχω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...