ZAFIRIOSNT Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 καλημέρα... ξέρει κάποιος τι ακριβός είναι το πρίμ παραγωγικότητας στον ιδιωτικό τομέα και το αν ο εργοδότης είναι υποχρεωμένος να το καταβάλει? κοιτάζοντας τις αποδοχές μου απο υπερεργασία-υπερορία οι καθαρές αποδοχές ήταν μικρές αλλά το πριμ παραγωγικότητας διόλου ευκαταφρόνητο.. τσπ μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι παίζει?
Tsino Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Απο όσο γνωρίζω δεν είναι υποχρεωτικό. Ο εργοδότης το δίνει αν θέλει και το ποσό το καθορίζει εκείνος όσο θέλει εκτός αν έχεις υπογράψει συγκεκριμένα πράγματα στη σύμβασή σου.
poulinos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 οσο ξερω δεν ειναι κατι υποχρεωτικο αλλα ειναι σαν bonus που μπορει να ξεκει να σου δωζει για χ λογο το οποιο βεβαια εχει τις κρατησεις του.δυστυχως παθων και εγω οι υπερωριες και υπερεργασια εχουν μεγαλες κρατησεις αλλο τοσο τωρα
zio10 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Σίγουρα δεν είναι υποχρεωτικό. Μερικοί το κάνουν για να πληρώνουν λιγότερες εισφορές, επιδόματα, δώρα κλπ. Δηλώνουν δηλαδή ότι δουλεύεις για 500€, ενώ έχεις συμφωνήσει 800, και τα υπόλοιπα 300€ τα δίνουν ως πριμ παραγωγικότητας...
fylatos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Σίγουρα δεν είναι υποχρεωτικό. Μερικοί το κάνουν για να πληρώνουν λιγότερες εισφορές, επιδόματα, δώρα κλπ. Δηλώνουν δηλαδή ότι δουλεύεις για 500€, ενώ έχεις συμφωνήσει 800, και τα υπόλοιπα 300€ τα δίνουν ως πριμ παραγωγικότητας... Μα έχει κανονικά εισφορές και εργοδοτικές και υπαλλήλου
zio10 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Μα έχει κανονικά εισφορές και εργοδοτικές και υπαλλήλου Ναι αλλά αν κάποιον τον έχει δηλωμένο με μισθό 500€ πχ δεν θα είναι λιγότερα τα δώρα, επιδόματα κλπ που θα του δώσει; (Το ΙΚΑ δεν είμαι σίγουρος αν έχει διαφορά).
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 ευχαριστώ για τις απαντήσεις... και κάτι άλλο για το οποίο μαλών ξέρω την απάντηση, απο τις κρατήσεις της υπερορίας-υπερεργασίας και του πριμ σαν ασφαλισμένος έχω κάποιο κέρδος παραπάνω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα