-krisos- Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Aληθεια έχετε αναρωτηθεί αν υπαρχει καποιος συγκεκριμνένος κωδικας πισω απο "τα ατομα που ισως γνωριζετε";Δηλαδη τι ενοω πχ βγαζει μονο τους κοινους γνωστους;Τελευταια στα ατομα που πιθανον να γνωριζω εμφανιζει παλιοτερες αναζητησεις μου κλπ.Θα μπορουσε να εμφανιζει λογου χαρη ατομα που πιαθνον να σας εχουν κανει εστω και μια αναζητηση στο παρελθον; Γιατι πχ δεν ανανεωνεται συνεχως;Παιζει να έχει αλλα κρητηρια; Ποσταρετε αν γνωριζετε ...
conkal Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 προφανως υπαρχει "καποιος κωδικας" του facebook . δεν θα γινοταν μονο του και ουτε ειναι απλο προφανως Κανεις δεν γνωριζει προφανως πως λειτουργει ο κλειστος τους κωδικας αλλα αν σε ενδιαφερει το θεμα ψαξε για data mining σε κοινωνικα δικτυα 1
conkal Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Θα εκπλαγειτε παντως αν ψαξετε το θεμα : ποσα μπορει να ξερει το facebook για σενα με πολυ μεγαλη πιθανοτητα 2
I_am_the_Yeti Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 παίζει να παίζει ρόλο ποιους έχεις επαφή στο εμαιλ, με το οποίο ανοίγεις ΦΒ ακκάουντ; Γιατί εκεί έχω κάποιοςυ επαφή που δεν θέλω να δουν το νέο μου ΦΒ...
-krisos- Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Θα εκπλαγειτε παντως αν ψαξετε το θεμα : ποσα μπορει να ξερει το facebook για σενα με πολυ μεγαλη πιθανοτητα Λογικά εμφανίζει τις επαφές του τηλεφωνου σου.Σιγουρα ατομα που ειναι περασμενους στις επαφες των mail σου και αλλα κοινωνικα δυκτια. Εφανιζει κοινους φιλους .Απλα εχω παρατηρησει πχ αν επισκεφθεις φιλους κοινων φιλων τους κάνει τακτικα προταση.Απλα δεν μπορω να διαπιστωσω αν και αυτοι σε βλεπουν ως προτεινομενο.
Paulos77 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Ναι και όμως πολύ έξυπνο αφτο το ερώτημα και ακριβώς την ίδια ανακάλυψη έκανα κ'εγω με τον φίλο krisos μπορείς να καταλάβεις πολλά από εκεί για διάφορα πρόσωπα, βλεπεις ποιός μπαίνει και κοιτάει πολύ συχνά το προφίλ σου και είναι ή ήταν στους φίλους σου η έχεται κοινούς φίλους τους βγάζει στους πρώτους και βγάζει και αυτούς που μπήκαν πιο συχνά έστω και μια φορά κάπως έτσι λειτουργεί έχει δίκιο ο krisos👍
Nabuko Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, Paulos77 είπε βλεπεις ποιός μπαίνει και κοιτάει πολύ συχνά το προφίλ σου Μην πιστεύεις ότι βλακεία διαβάζεις στο διαδίκτυο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα